Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwwwwkjh

Wyniki z Państwowej Komisji Wyborczej____________ LIVE!!!

Polecane posty

przerwa dobrze robisz :) lepiej głosować na mniejsze zło. rządy pisu juz były. nie popisali się. zrozumiem jeszcze starych i głupich, że głosują na kaczora. ale moi młodzi znajomi ? no ja pierdylam :o brak mi słow ps. przerwa, nie oglądaj tv, nie słuchaj radia. po prostu popatrz na kaczyńskiego. przecież widać, że jemu tylko na władzy zależy. stary kawaler z kotem, który z mamusią mieszka. "patriota" porypany, bo brata na wawelu pochował. nie chcę się wdawać w dyskusję, ale nie kumam ludzi głosujących na kaczora, chociaż staram się rozumieć ich wybór i go w miarę możliwości nie komentować. ale musiałam jednak to zrobić :D wybaczie :)

Gość GiGiflow
_ff_symptomatyczne to jest u Ciebie że nie wiesz o czym piszesz ale nie będę tak złośliwy i nie wytkńę tego jako cechy POwca a wiesz czemu? Bo to są wybory prezydenckie a nie parlamentarne więc nie rób wycieczek tu w reformy pis to po pierwsze. Po drugie o ile dobrze się orientuje to sąd apelacyjny rozpatrujący sprawę w nakazu sprostowania info o poparciu dla prywatyzacji służby zdrowia wydanego przez sąd pierwszej instancji ograniczył kwestię tego sprostowania w wymiarze nie godzącym w tezę iż to poparcie jest i że nie można opierać się przy tym na materiałach sprzed trzech. Obaj wiemy dobrze(ty być może udajesz że nie)jaki platforma ma galimatias w swym programie. Co innego jest w podstawach programowych z 2007r. Punkt 68 i 69 gdzie mamy wyraźny ukłon ku prywatyzacyjnym przekształceniom własnościowym w obrębie służby zdrowia. Co innego jest w programie partii/programie wyborczym i jeszcze co innego postuluje kandydat platformy na prezydenta(komunalizacja-która tylko dla laika nie może być środkiem do nabycia na własność placówki służby zdrowia pierwszej lepszej spółce gdy jej prowadzenie stanie się niedochodowe dla jednostki samorządu). WIĘC PORADZĘ CI COŚ. Najpierw Sam PISZ RZETELNIE NA PEWNE SPRAWY A NIKT NIE BĘDZIE po tobie jeździć jak to ująłeś symptomatycznie. I jeszcze jedno. Proces w trybie wyborczym nie opiera się na zasadzie powagi rzeczy osadzonej i sprawa może być ponownie rozpatrzona raz jeszcze w trybie pełnym na mocy przepisów KPC. To wszystko dla Ciebie. Hej.

Czy ja powiedziałam, ze jest zapis dotyczacy szkolnictwa oprocz wyższego? Nie. Powiedziałam tylko, na jakiej zasadzie to bedzie dzialac. Naucz sie czytac ze zrozumieniem. A to co sie tyczy szkolnictwa wyzszego masz zapisane w programie na platforma.org ;)

Gość Aeone Fluxe
Przerwa nie kompromituj się. Mam taką radę dla Ciebie."_ff_ją przekonuje i pójdzie głosować"boshee laska zrób coś z sobą i ogarnij się bo już od dupienia tu na Kaffe masz mózg sprany niczym po vanishu":O :O

ja już nic nie wiem 😭 chyba nie mam na to aż tak dużego wpływu żeby sie tym tak bardzo przejmowac 😭:classic_cool: ale moze poczytam Was troche czasami co nie co to pózniej bede mogła na studiach czy przed starszymi czyms zaszpanować :classic_cool:

Gość Jjjjlomnon
Carrie wyluzuj _ff_ tak się potrafi wysmętniać zawsze i wszędzie ale aby nie za często bo gdzie tak jest to nikt go poważnie nie traktuje.

ja widze, ze ty nie wiesz o czym piszesz. Czyli Lech Kaczynski nie byl czlonkiem PiSu, ani kandydatem tej partii na prezydenta? Czyli nie odpowiada za ustawy za rzadow PiSu, ktore masowo podpisywal? Dobrze sie czujesz? Druga rzecz...galimatias jest jedynie w twojej glowie. Widzialem, jak manipulujesz faktami i kiedy ci to udowodnilem uciekales w podskokach. Na stronie PO sa ulozone chronologicznie, wszystkie dokumenty z ostatnich lat! Rozumiesz czy nie? Wiec jasne, ze jest tam wstepny program PO z maja 2007, ktory w nastepnych miesiacach byl poprawiony, a zeby w pazdzierniku ukazala sie wersja ostateczna. Nie wiem, czego tu nie rozumiec? Maja sie kryc, ze nad czyms pracowali? Gdzie tez slyszales, ze Komorowski mowi co innego od PO? Ja slyszalem o komunalizacji z obu stron :D. Podaj mi linki do innych wypowiedzi. Strasznie manipulujesz i dobrze o tym wiesz. Szkoda.

Gość pies_gonczy
Zresztą na samej rządowej stronie przy frekwencji na 17:00 jest napisane, że uprawnionych 30487795 a wydano 12674996 kart. http://www.prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/F3/index.htm A już na wynikach: uprawnionych 20878919 a wydanych 11277789 kart. http://www.prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/index.htm Ktoś mi powie, skąd takie rozbieżności ? I gdzie się podziało 9608876 (ponad 9mln) uprawnionych oraz 1397207 (ponad milion!!!) wydanych kart ??? TE LICZBY NIE POWINNY SIE ZMIENIAC ! Mi tu coś śmierdzi...

Gość zawiedziony i tyles
Tusk to kłamca. Oszukał mnie Nie zmniejszył podatków, Nie sprywatyzował ZUSU, NFZ-tu Nie obniżył Vat-u.

Ciekawe co powiesz jak dojdzie do tego, ze sprywatyzuja każde szkolnictwo, nawet podstawówke" - to juz nie wiesz co piszesz?? Wyraznie mowisz o prywatyzacji podstawowki :D. Wez sie czytaj najpierw, a potem wypowiadaj, bo sie gubisz. Podaj mi punkty do tej prywatyzacji szkol podstawowych, gimazjow, przedszkoli...bo o to przeciez pytalem...jesli potrafisz czytac ze zrozumieniem? P.S - Prywatyzacja? Platne studia, to nie prywatyzacja :D.

Gość do _ff_
nie komromituj sie :o

FF to chyba Ty czegoś nie rozumiesz. Fakt, faktem prezydent ma przyjmować postawę bezpartyjną, ale na tym, że ma się kończy. ;) Chyba nie sądzisz, że jak wygra Komorowski to bedzie obojetny do durnych ustaw i pomyslow Tuska? Bedzie mu jeszcze przyklaskiwał. ;)

Napisałam 'ciekawe co powiesz', a nie 'maja wprowadzic platne szkolnictwo' ;) Wiec nie rob z siebie posmiewiska i nie próbuj go zrobić ze mnie. ;) Ogarnij chłopcze.

W konstytucji jest zapis, że każdy ma prawo do darmowej nauki, rowniez jezeli chodzi o szkolnictwo wyższe. Wiec wprowadzenie platnych studiow wiaze się ze zmiana konstytucji, skoro PO porywa sie tak wysoko tzn. ze nie cofna sie przed niczym. ;)

Gość nananaaahh
już siewczesniej porwali chcą i namawiając do podpisania Traktatu Lizbońskiego, Polska stracila swoja suwerenność na rzecz powstającego powolutku wielkiego panstwa jakim jest Unia Europejska :o

Czyli sugujesz, ze tak zamierzaja zrobic? Tylko na jakiej podstawie? Osmieszasz sie poprostu. O platnych(nie prywatnych kobieto! bo to zupelnie inne rzeczy :D, jesli wiesz, o czym mowie) studiach juz pisalem...szkoda, ze tak pozno. 1. Każdy ma prawo do nauki. Nauka do 18 roku życia jest obowiązkowa. Sposób wykonywania obowiązku szkolnego określa ustawa. 2. Nauka w szkołach publicznych jest bezpłatna. Ustawa może dopuścić świadczenie niektórych usług edukacyjnych przez publiczne szkoły wyższe za odpłatnością. .... jakos sie nie dziwie, bo ja na panstwowych placilem za kilka rzeczy :D, wiec chyba darmowe nie sa i nie byly wczesniej ;).

Gość pies_gonczy
Hahaha, wielbiciel, uprawnionym albo jestes albo nie jestes - liczenie nie ma nic do rzeczy ! Stan uprawnionych powinien byc (i byl) znany na dlugo przed wyborami (ponad 30mln). Roznica powinna byc minimalna (ewentualni dodatkowo zgloszeni) a nie 30 procentowa !

pies_gonczy ---> o matkoooo, ciężko kapujący jesteś :o Chodzi o to, że na razie do PKW spłynęły protokoły z 71,02 % obwodów, i podane tam teraz 20.878.919 uprawnionych dotyczy tych 71,02 % obwodów. Tak trudno to zrozumieć? Przy każdej aktualizacji ta liczba się zwiększa. Jak policzą wszystko, będzie ponad 30 mln.

Gość nananaaahh
no dawajcie kolejne wyniki bo zasypiam:o

Gość pies_gonczy
Wielbiciel: kwestia nazewnictwa - dla mnie liczba uprawnionych nie powinna być dynamiczna. "Liczba zliczonych z protokołów" - ta mogłaby rosnąć. Prezentowanie "liczby zliczonych z protokołów" jako liczby uprawnionych jest dla mnie wprowadzaniem w błąd.

Gość polowa nie poszlaaaa
🖐️:)

94.30 % Liczba uprawnionych: 28735147 Liczba wydanych kart: 15762500 KACZYŃSKI Jarosław Aleksander 36.74% KOMOROWSKI Bronisław Maria 41.22 % :o

Gość GiGiflow
U la la:D:D widzę,że niejaki _ff_próbował wetknąć jeszcze nieco później kijek w mrowisko he he. Oj Oj _ff_ i ZNOWU NIE WIESZ O CZYM PISZESZ.Po pierwsze nietrafiłeś z tym,że mieliśmy kiedykolwiek polemikę w tym temacie choć wiem z kim mnie pomyliłeś. Chodziło Ci o "brak słów". Owszem miałem okazję prześledzić tę arcyciekawą rozmowę obnażajaca między innymi bezgraniczne umiłowanie dla platformy i naiwnośc zarazem również z twej strony choć nie przywołałem jako pierwszy tych punktów. Ale widzisz dobrze się stało,że on wspomniał o nich z podstawy programowej a wiesz dlaczego? Bo dla mnie program platformy ,który przez 3lata jak to napisałeś mniej więcej w swym poście poddawany był "obróbce wstępnej,jakiejś tam fazie i wersji ostatecznej"to krótko mówiąc program miałki jak zamysły tej opcji politycznej by w ten sposób zagospodarować segment publiczny służby zdrowia. To jest motanie się i brak konkretnych pomysłów przy ogromnej chęci sprzyjania lobbingowi w tej materii i tacy krótko i konkretnie pisząc jak ty _ff_udzielają temu radośnie POparcia chrzaniąc przy tym o polityce jakiejś międzynarodowej jak i reprezentacji. Człowieku Tobie do szczęścia widzę nie wiele potrzeba ale wiesz inni ludzie mogą myśleć inaczej niż ty. Mogą się nie poddawać gazeciarskiemu stylowi myślenia o sprawach ważnych. I jeszcze jedno. Czy Ty aby nie masz jeszcze jednego czarnego nicka co?:D:D Mam nadzieję że nie tego o jakim myślę bo ten akurat w swych poglądach to już totalnie ograny temat./ ps i jeszcze jedno tym razem jak w moim nicku będzie mały flow:):)" _ff_zajrzyj sobie do słownika czym manipulacja jest a czym jest polemika!:D:D"