Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lu lu

Powiedział kocham, uciekać czy nie?

Polecane posty

Gość lu lu

Jestem z pewnym mężczyzną około 2 lat. Powiedział mi ostatnio, że mnie kocha...Zapewne oczekuje ode mnie, że się zrewanżuje tym samym. Chciał, żebym się ustosunkowała do jego wyznania, a ja przemilczałam sprawę. Problem jest w tym, że nie jestem pewna swoich uczuć i nie chcę się deklarować. Nie chcę mówić kocham, kiedy nie kocham, lub gdy nie wiem czy kocham...Czuję presje (chociaż więcej nie wracał do tematu, jak gdyby nie został wcale poruszony) i zagrożenie, sama nie wiem czemu. Zastanawiam się czy się nie ewakuować z tego związku?

Gość antykoncepja nie jest pewna
to po co z nim jesteś? Boisz się być sama? Tak, wiem - typowe. Pomysl, jak byś się sama czuła, gdyby Ci zależało na facecie, a jemu na Tobie nie. Ty mu mówisz, ze go kochasz, chcesz z nim byc juz zawsze a on ma Cię w dupie i pisze na forum, że najchętniej to by uciekł, ale w sumie, co porucha to jego, a uciec zawsze zdąży.... Żenada:(

No być 2 lata w związku a nie kochać to strata czasu conajmniej

Gość lu lu
nie chodzi o to, że go nie kocham...tylko że, nie jestem pewna tego co czuje. A nie chcę oszukiwać ani jego ani siebie. Wystraszyłam się takiej deklaracji, może potrzebuje więcej czasu i przyzwyczajenia do tej sytuacji...nie wiem.

Gość lu lu
oo to nie jest takie proste. Nie ma tak że coś jest albo czarne albo białe

Gość lu lu
Lubię z nim uprawiać seks analny ale nie lubię oralnego... życie nie jest czarno-białe.

Ale to jest uczucie. I to nie jest dwu miesięczna znajomośc, ale dwu letni związek. Ja nie wyobrażam sobie zastanawiać sie, czy kocham mojego faceta. Kocham go i koniec kropka.

Gość lu lu
no to jestem w kropce,