Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ojejuuuuuu

Pytanie do mężczyzn...

Polecane posty

Gość Ojejuuuuuu

Może dziwne, ale je zadam, bo jestem ciekawa. :) Czy Was czasem bolą jądra? Czy w ogóle odczuwacie jakiekolwiek dolegliwości związane z narządami rozrodczymi, czy Wasze cierpienia dotyczą tylko zwyczajnych chorób? Pytam tak, bo mam dosyć już to babskie cierpienie. Od kilkunastu lat cierpieć prawie 2 tygodnie tylko przez te cholerne babskie narządy, potem niecały tydzień bez bólu (no chyba, że się przyplącze jakaś choroba, albo operacja- bo kilka w życiu przeszłam-, czy jakiś nieszczęsny ból zęba, piasek w nerce...). Ahhhhhh strasznie mnie to dobija i powiem szczerze, że mam nadzieję, że Wy też macie jakieś takie bezsensowne cierpienia, bo byłoby mi lżej- bez obrazy ;) :):)

Gość Ojejuuuuuu
up

Gość giugiigi8u
NIe mamy. jesteśmy płcią umiłowaną przez Boga :P A wy jesteście tylko odpadkami z męskiego żebra. Cierpcie za to jakie jesteście wredne i materialistyczne. Pomioty szatana :O

Gość zorro in orange
Właściwie to nie, jajca właściwie mnie nie bolą , ze dwa razy mi się przytrafiło.

Gość kiiiicha :(
Bóg jest mściwym facetem :( Pewnie go kobita przerobiła i się mści

Gość amnera
facet nie ma narządów rozrodczych ma je kobieta głupia pało :-O

Bolą tylko przy urazach. Nawet niewielki ucisk powoduje straszny ból. Ale tak na co dzień to nie ma żadnych dolegliwości.

Gość ja2332
KURDE! To czemy my musimy tak się męczyć przez całe życie?! No, to panowie, może teraz chociaż trochę okażecie zrozumienia dla waszych partnerek. Jak człowiek stale cierpi staje się mniej cierpliwy i nerwowy. Jak Was długo boli np. ząb, to przychodzi taki moment, że byście wszystkim wpier*olili, mam rację?

Gość ddcdsse3333
Nas boli często głowa - od kobiet :O Więc nie narzekaj babo.

Gość hed
amnera Ty skończyłaś/łeś już podstawówkę? No wybacz "pało", ale gdybyś skończyła szkołę wiedziałabyś, że mamy narządy rozrodcze. Jeśli nie wierzysz zaglądnij do książki, albo jak pan komorowski do wikipedii. Jest coś takiego jak męskie narządy rozrodcze. :(

Gość studentkaaaaaa
Głowa was boli od kobiet, baby takie złe, takie wredne, tak wam życie uprzykrzają. To po jasną cholerę łazicie za nami jak psy, że się opędzić nie można? Po co się żenicie?! Jak mnie ktoś wkurza, to go unikam- proste!

Gość takiego wała
faceci są dosakonali dlatego żyją o 10 lat krócej ;-)

Gość ddcdsse3333
studentkaaaaaa Głowa was boli od kobiet, baby takie złe, takie wredne, tak wam życie uprzykrzają. To po jasną cholerę łazicie za nami jak psy, że się opędzić nie można? Po co się żenicie?! żeby zaruchać, a żenimy się bo baby nas zmuszając grożąc pozbawieniem seksu :P

Gość ddcdsse3333
Ja po skończonym seksie też unikam kobiet. Proste :)

Gość ddcdsse3333
takiego wała faceci są dosakonali dlatego żyją o 10 lat krócej żyjemy o dziesięć lat krócej, bo nas baby wykańczają nerwowo. skacze nam ciśnienie i nabawiamy się chorób układu krążenia, albo dostajemy udaru.

''faceci są dosakonali dlatego żyją o 10 lat krócej '' Faceci żyją krócej ponieważ w przeciwieństwie do kobiet prowadzą bardzo stresujące życie. To mężczyzna jest za wszystko odpowiedzialnym człowiekiem, to na jego barkach spoczywa utrzymanie domu, rodziny, wychowanie dzieci. Mężczyzna rozwija świat, cywilizację , kulturę, itd. Dlatego ze tak intensywnie eksploatujemy swój organizm to żyjemy o 8 lat krócej od kobiet. Kobiety mają zupełnie bez stresowe życie, o nic się nie musza martwić, nikt od was niczego nie wymaga.

Gość studentkaaaaaa
No miło się czyta Wasze opinie o nas. Szkoda, że takie macie o nas zdanie :( Kobiety mają bezstresowe życie, tak? No racja, przecież wszystkie kobiety siedzą w domu i oglądają serial. W dzisiejszych czasach kobiety nie pracują, nie są samotnymi matkami mającymi na głowie utrzymanie rodziny i wychowywanie dziecka, bo pan mąż odszedł sobie "ruchać" młodszą. Pytam teraz poważnie: dlaczego jesteście dla nas tak bezwzględni? :(

Gość zapodaj nicka na skype
kobiety są durne i wierzące w różne bzdury z radia z ryjem, a wystarczy pójść do lekarza wyleczyć endometrium i skończą się boleści, a autorka, gada jak ciemna obrzezana arabuska, a nie światła kobieta XXI wieku.

''Pytam teraz poważnie: dlaczego jesteście dla nas tak bezwzględni?'' Po prostu uczciwych , wiernych, pracowitych, inteligentnych kobiet nie ma. Wszystkie kobiety są leniwe, rozwydrzone, z ciągłą postawą roszczeniową, nastawione tylko na własne przyjemności i nie liczące sie absolutnie z uczuciami innych. Taką mam pinię o kobietach, wnioski wyciągnąłem na podstawie swojej mamy, siostry, znajomych, koleżanek, byłej dziewczyny i także użytkowniczek tego forum.

Gość studentkaaaaaa
Nie chciałbyś usłyszeć jakie ja mam zdanie na temat mężczyzn. Mój ojciec, wujkowie, dziadek to prawdziwi skur*ysyni. To samo znajomi których niestety mam. Dlatego wolę żyć sama. Nie chcę skończyć jak kobiety w mojej rodzinie i moje przyjaciółki. Naprawdę jesteście dla mnie podgatunkiem. Do tego marionetki. Żal mi Was.

Gość hulka
No to szkoda, że Wasze mamusie to strasznie wredne qurwy. Żal mi was panowie. Jako dzieci pewnie wiele przeszliście. Żal dupę ściska :/

Gość bgzase
:D No, mamuśki facetów to porażka- syf nad syfy. :/