Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość max 43

czy kobieta może zdradzić dla "sportu"?

Polecane posty

no cóż...postanowiłem się podroczyć...i nie będzie to instrukcja, w pełnym tego słowa znaczeniu...jeśli się spodoba...to poprosicie o więcej...

Uśmiechnęła się szeroko i szturchnęła mój podbródek. Miałem spuszczony wzrok, jej piersi zakołysały mi lekko przed oczami. Nie mogłem opanować odruchu oblizania warg. Dzisiaj musisz mnie zdobyć. Spójrz mi w oczy. Przysunęła się do mnie i uniosła moją głowę, ujmując mnie pod brodą. Podoba mi się, że mnie nie dotknąłeś. Tylko dlatego jeszcze z tobą rozmawiam. Jest w tym jakiś rodzaj niekłamanego szacunku, czy może strachu. Podoba mi się to. Przełknąłem nerwowo ślinę czując zapach jej ciała, który przyprawiał mnie o zawroty głowy.- Czy będziesz w stanie mnie zdobyć bez dotykania? Patrzyłem jej w oczy niczego nie rozumiejąc...- Czy będziesz w stanie mnie zmusić, żebym lizała ci stopy... - zawiesiła na chwilę głos. -Czy potrafisz zrobić ze mnie swoją sukę... ? - Bez jednego dotknięcia? - Jestem twoja - powtórzyła. Zmuś mnie, żebym lizała twoje stopy.

Chcemy więcej, chcemy więcej, chcemy więcej!!! :p A właściwie to powinnam na kolanach, ze spuszczonym wzrokiem grzecznie poprosić o więcej :p

Wzruszyła ramionami z szerokim uśmiechem, jakby to była najprostsza rzecz pod słońcem. Możesz mi kazać to zrobić, reguły tego nie zabraniają. Zrób to, a wyliżę ci stopy do czysta...Drgnąłem. Jej uśmiech mnie hipnotyzował. Słodki i miękki jak wata cukrowa, a zarazem twardy jak skała. -Mógłbyś mnie zmusić siłą, ale to też żadna sztuka. Jej piersi. Duże, pełne i soczyste. Obietnica raju. - Podoba mi się, że trzymasz ręce przy sobie. Tak powinno być. Zmuś mnie słowami, a obiecuję, że będę przed tobą pełzała.- Uczynisz sobie ze mnie swój podnóżek. - Tam będzie twoje miejsce - jej wzrok padł pod moje stopy. Zaschło mi w gardle. Mój oddech stał się chrapliwy, serce waliło jak szalone. - Rozbiorę cię z resztek oporów. Zerwę je wszystkie batem - to był mój głos. - Będziesz prawdziwym zwierzęciem. - Doświadczysz niemożliwego - skwitowałem szeptem wprost do jej ucha. - Podejdź do komody - powiedziałem głosem tak ochrypłym, że sam go nie poznałem. Reagowałem instynktownie, jak człowiek doprowadzony do ostateczności. Uśmiechnęła się zaskoczona. Odwróciła się na pięcie i ruszyła wolno w stronę komody. Poruszała się z taką gracją! Doskonale, niemal instynktownie panowała nad swoim ciałem, stąpała miękko i leniwie jak puma, kryjąc w tej miękkości prawdziwą drapieżność. Idealnie krągłe pośladki hipnotyzowały w równym stopniu jak nagie piersi. Dolałem sobie wódki do szklanki i usiadłem ciężko w fotelu.

- Otwórz. Stanęła bokiem, nachylając się nieco na prostych nogach i uchyliła szufladę. Włosy opadały na idealnie wygięte plecy. Koronka kończąca przepaskę biodrową delikatnie odstawała na wypiętych nieco pośladkach. Stopy uniesione na wysokich szpilkach i krągłości piersi widoczne spod ramienia - stała tak z zalotnym uśmiechem i nie spuszczając ze mnie wzroku, pewna siebie, czekała na dalsze instrukcje. - Co tam jest? - spytałem. Spojrzała do wnętrza szuflady. - Baty, szpicruty... - ręką przesunęła kilka przedmiotów. - Obroże. Na szyję i przeguby. - A w następnej? Zerknęła na mnie przelotnie z uśmiechem i nachyliła się mocniej. - Cała kolekcja wibratorów... Duże, małe, dopochwowe, analne... Są takie na baterię i gumowe dilda. Zdalnie sterowane i zwykłe... Kule gejszy. Tajskie kulki...- Następna. - Żele, afrodyzjaki, maści, tabletki, balsamy, olejki...- Następna. - Kneble, maski... jakieś wdzianko z lateksu... Chcesz przymierzyć? - spytała chichocząc.- Następna. Zamknęła szufladę z wdziankiem z lateksu i ukucnęła. Zostały jej dwie szuflady. - Kajdanki, sznury, łańcuchy... Klamerki na sutki, ciężarki...- A w ostatniej? - Wzierniki, gruszki i jeszcze... parę rzeczy, które nie mam pojęcia do czego służą... Ciekawe...- Zostaw to - powiedziałem krótko. Zamknęła ostatnią szufladę i czekała kucając przy komodzie. - Wyjmij żel nawilżający. Zrobiła minę, która mówiła, że nigdy czegoś takiego nie potrzebowała, ale sięgnęła do trzeciej szuflady po tubkę żelu. - Podejdź tutaj - powiedziałem. - Nasmaruj się. Spojrzała pytająco, ale w ostatniej chwili zamknęła usta i odkręciła tubkę. Wycisnęła odrobinę żelu na dwa palce i wsunęła rękę między uda. Zaczęła rozsmarowywać żel na wargach sromowych, wsuwała palce głębiej. Przez przezroczysty materiał opaski biodrowej widziałem jak jej wydepilowany wzgórek zaczyna delikatnie błyszczeć.- Chcę to zobaczyć - powiedziałem przełykając ślinę. - Odwróć się i nachyl - powiedziałem. Nie sprzeciwiła się. Odwróciła się do mnie plecami i wypięła przede mną pośladki. - Nogi szerzej. Przed sobą miałem jej kobiecość błyszczącą od żelu. Płatki warg sromowych delikatnie się rozsunęły, ukazując wejście do pochwy. Była tak blisko, że czułem nawet jej zapach. Zapach - pomyślałem. - Czyżby ją to jednak podniecało? - Nabierz jeszcze żelu - powiedziałem. - Wetrzyj w odbyt. Bez żadnych protestów wsunęła między uda dłoń z kolejną porcją żelu i zaczęła go rozcierać między pośladkami. Ponownie zaschło mi w gardle, serce biło coraz mocniej. Jeszcze raz nabrała żelu na palec i wsunęła go prosto w odbyt. Po chwili dołączył do niego drugi. Poczułem zawrót głowy i sięgnąłem po szklankę. - Starczy już tego. Wybierz sobie teraz jakieś dwa wibratory.

Wypinanie się przede mną nie zrobiło na niej żadnego wrażenia. Spojrzała na mnie pytająco wyjmując żelowy wibrator anatomiczny i wtyczkę analną z kilkoma wypustkami. Wtyczka miała pilota. - Włóż je - powiedziałem głucho. Bez cienia emocji wsunęła jednym zdecydowanym ruchem wtyczkę między pośladki, a po chwili wibrator między uda.- A teraz wybierz sobie jakiś bat. Zanim otworzyła górną szufladę komody, nieznacznie uniosła brew. Miałem wrażenie, że pierwszy raz udało mi się ją zaskoczyć. Pogrzebała chwilę w plątaninie skórzanych pasów i obróż, aż wyjęła gruby bicz zakończony kilkoma rzemieniami. W ostatniej chwili przyszło mi coś jeszcze do głowy.- I kajdanki - powiedziałem. - Na nogi. Nachyliła się do przedostatniej szuflady i wyjęła z niej dwa skórzane paski, które opięła wokół kostek i połączyła karabińczykiem. - Pokaż się. Spętane nogi i wysokie obcasy utrudniały jej ruchy. Poruszała się małymi, komicznymi kroczkami, a mimo to wciąż uśmiechała się z pewnością siebie w oczach. Kiedy do mnie doszła, wypięła się tak jak przed chwilą. Wyglądała nienaturalnie z wystającymi z ciała kolorowymi końcami sztucznych penisów. Wibrator wysunął się nieco. Wtyczka siedziała mocno i głęboko. - Dobrze - powiedziałem. - Odwróć się, wyprostuj. Patrzyła na mnie wyczekująco. Jej piersi, w których tak bardzo pragnąłem się zatopić, falowały lekko w rytm oddechu.- Włącz je. Wsunęła dłoń między uda, przekręciła włącznik wibratora. Pilotem włączyła wibrator umieszczony we wtyczce. Rozległo się miarowe mruczenie miniaturowych silniczków. - Uderz się. Rzemienie bata z cichym szelestem rozwinęły się i opadły wzdłuż jej nogi. Piersi lekko falowały, oddech nie przyspieszył, nawet wyraz twarzy się nie zmienił, kiedy brała krótki zamach. Dopiero kiedy rzemienie owinęły się wokół jej biodra i opadły z cichym plaskiem na pośladki, przez jej oblicze przepłynął delikatny grymas bólu. - Chcę, żebyś mi jeszcze raz opowiedziała o tym, co mnie czeka, gdy mi się nie uda. - Będziesz mój - powiedziała głuchym głosem. W tym tonie było coś... Jakaś groźba? Nie! Świadomość nieuchronnego. - Będziesz się przede mną czołgał.- Uderz się - powtórzyłem. Rzemienie ponownie przecięły powietrze, owijając się na jej biodrze i opadając na pośladki.- Zatańczysz, jak każę ci zatańczyć. Będziesz skakać, jak każę skakać. - Uderz się. - Wypniesz się przede mną, rozkraczysz, otworzysz. Posiądę cię. Nie zostawię ci najmniejszej części ciała, która nie będzie moja. - Uderz się. Kiedy po raz kolejny rzemienie przecięły powietrze, wyraźnie się zachwiała. Kajdany krępowały jej nogi, a każde uderzenie było jak mocne pchnięcie. Piersi drżały w coraz szybszym rytmie oddechu. Wibratory cicho terkotały.- Zniewolę cię. A potem zamienię w zwierzę. Zapomnisz, że kiedyś nim nie byłeś. Będziesz jadł z ziemi. Zamiast mówić będziesz szczekał. Drżała już na całym ciele.

- Uderz się. Cienka strużka potu spłynęła po jej twarzy. Oczy wypełniły się łzami.- Uderz się. Mocniej.Zamachnęła się z całej siły, jeszcze bardziej niż zwykle. Rzemienie przecięły powietrze z wściekłym świstem i opadając na jej pośladki zerwały opaskę z cienkiego materiału.\Zachwiała się, z prawdziwym trudem złapała równowagę. Oczy zaszły jej mgłą. - Uderz się. - Uderz. - Uderz... Wiedziałem, że upadnie jeszcze przed kolejnym uderzeniem. Poznałem to po tym jak ciężko oddychała, jak się chwiała po każdym razie, jak wyzywająco odgięła głowę przy kolejnym zamachu. Rzemienie opadły na jej ciało w pełnym impecie, ze zwierzęcą furią, którą skierowała przeciwko sobie, aby pokazać swoją wyższość, rzucić mi ją prosto w twarz. Nieme wyzwanie Nieugiętej. Siła uderzenia odrzuciła ją tak mocno, że nawet nie próbowała złapać równowagi. Runęła jak ścięta, zdołała tylko ramieniem ochronić głowę w ostatniej chwili. Po chwili coś jeszcze upadło głucho na dywan. Leżała tak kilka sekund ciężko oddychając bez żadnego ruchu. Ciszę wypełniał jej oddech i terkotanie wibratorów. W ostatniej chwili powstrzymałem się przed wstaniem. Oparta na rękach podniosła się na kolana. Między jej nogami na dywanie leżał wibrator, który przy upadku wysunął się z pochwy. - Przyrzekam ci... - wyszeptała. - Przyrzekam ci, że będę cię chłostać... do utraty tchu. Poznasz, co to ból...Bez żadnego polecenia zamachnęła się i uderzyła ponownie. - Poo-znaasz... - wychrypiała przez zaciśnięte zęby - czym jest poniże-enie. Kolejny zamach i kolejne uderzenie. Już nie tak mocne. Powoli opadała z sił. - Pooniżeeenieeeee... Każę ci się chłostać - wyszeptała z trudem. - Na moich oczach... brandzlować. Umazany własną spermą będziesz skakał koło mnie. Oddychała już ciężko przez otwarte usta. Głowę opuściła nisko, bez sił. I wtedy nagle spojrzała mi jeszcze raz prosto w oczy, zagryzła wargi i ponowiła chłostę. Uderzała się raz po razie, bez przerwy. Przewróciła oczami i po raz pierwszy krzyknęła przeciągle. A potem padła na podłogę... - Wstań - powiedziałem. - Musisz odpocząć... Wstrzymała mnie ręką. - Wygrałeś... - wyszeptała. Podciągnęła się nieco, przysunęła. Patrzyłem jak opada czołem na moją stopę, jak zbiera siły, wysuwa język i liże...

Gość do stosunkowego
jeśli to Cię naprawdę kreci to jesteś bardzo dziwnym człowiekiem ,ok rozumiem ostry seks ale taka z poniewierka i ten ból....to jest chore..:-0

może zanim zaczniesz pisać o kimś, że jest dziwny lub chory , poćwicz czytanie ze zrozumieniem i znajdź zdania świadczące o tym, że: - mnie to kręci - opisane sytuacje to moje doświadczenia dwie scenki adresowane do dwóch konkretnych osób. tyle w temacie.

Gość do stosunkowego
zauważ że napisałam"jeśli"....

Gość Ech kobiety
tak jasne już to widzę:> ale dobrze to w takim wypadku nie bez złośliwości życzę Ci tego:)

Maxymie Ty spać nie możesz? :p Weekend minął spokojnie i grzecznie :) Jak zawsze :P A tak serio to mąż trochę pokazał pazurki, może jeszcze coś z niego będzie ;) "tak jasne już to widzę:> ale dobrze to w takim wypadku nie bez złośliwości życzę Ci tego" Pomarańczo wiem, że trudno w to uwierzyć, ale tak jest. Dla mnie byłby to podniecający widok zobaczyć męża z inną.

Jeśli działasz to inna sprawa :p Mąż wyjechał, kochankowie zajęci, więc ja dla odmiany pracuję :p

No przecież Ty już działasz Maxymie :p Nie chcę Ci przeszkadzać ;) A propos Odyseusza-pamiętam, że jak miałam lat naście to w bibliotece była "Mitologia dla dorosłych". Gruba księga, zawsze się z koleżanką zastanawiałyśmy co jest w niej takiego, że jest dla dorosłych i z niecierpliwością czekałyśmy kiedy będziemy mogły ją wypożyczyć :D A jak już mogłyśmy to jakoś przestała kusić :D

Stosunkowy jedna rzecz w Twoim tekście mi "nie podpasowała", a mianowicie to, że mężczyzna pije tam wódkę, i to całkiem sporo. W trakcie sesji wolę jak Pan jest trzeźwy, ewentualnie po kieliszku wina. Musi mieć trzeźwy umysł, żeby wszystko kontrolować. Ale rozumiem, że to w dużym stopniu fikcja literacka.

Maxymie może to moja nadinterpretacja, ale Ty ani razu nie napisałeś, że zdradzasz :P Chyba, że kłamałeś :p Chociaż z drugiej strony rozmowa o Odyseuszu to nie zdrada :p

Perwersja - powinien być trzeźwy - dlatego NIE ma tam słowa o tym, że pije...to zostaje raczej niedopowiedziane.

W sumie fakt, nie ma, że pije, ale jest, że dolewa wódki do szklanki :) Znowu moja nadinterpretacja ;)

Dolewa i sięga...to tyle...można odnieść wrażenie, że robi to z nią pierwszy raz, zasycha mu w gardle, ale widocznie to co się dzieje pochłania go bez reszty...;)

Nie dziwię się, że go pochłania ;) W sumie mógłby się z wrażenia nawet nie napić... Ale... Jeśli dolewa to tak jakby już coś upił :D Wiem, szukam dziury w całym ;)

coś upił, czyli raczej niewiele...może ma we krwi tyle co po kieliszku wina...;) dziury to ja bym się innej doszukiwał :P

Dobra, nie twierdzę, że on pijany :P To tylko tak na przestrogę zwróciłam na to uwagę, bo nadmiar alkoholu przy takich spotkaniach może być niebezpieczny. Ja się na dziurach nie znam :p