Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oblubienica

Mam wielką ochotę na niego:)

Polecane posty

Gość małgonia xD
hheehhhh podbijam bo pragnę żeby wszystkie tematy dla fanek Grzesia były na pierwszej stronie :D xD ❤️

Gość małgonia xD
może mało chwytliwy tytuł? ale przynajmniej jeszcze tego tematu nie skasowali :D

Gość małgonia xD
bo z uporem maniaka kasują wszystkie tematy poświęcone fankom Grzesia :P

szkoda że nie bedziemy mieli takiego prezydenta, fajny nie fajny - przynajmniej w miare reprezentacyjny czego o pozostalych kandydatach rzec nie mozna... co lepsze co druga znajoma twierdzi ze chciala na niego glosowac ale i tak nie mialby szans wiec daly na Bronka :O jakby kazdy glosowal tak jak czuje to moze mielibysmy wreszcie przystohjniaka za sterami :classic_cool:

Gość Panna Wanna
Głupie jesteście i tyle. Nie głosuje się dlatego, ze facet wyględny czy nie. To polityk ma być. A Napieralski jak cała reszta SLD popłuczyny komuchów. Socjalista. Przed urnami powinni testy na IQ robic, to byście nie doszły do głosowania/

Gość głosowałam na niego -cool-
ja głosowałam na niego ze względu na jego program, chociaż nie wiem czy jakby był taki obleśny jak Komor, to bym na niego zagłosowała...:D

Gość thsw
no i znowu skasowali temacik a ja go nie zdążyłam nawet do końca przeczytać :D

Gość ja tez mam ochotę
na niego:D pomarzyć zawsze mozna,co nie?:D

Panna Wanna - a ty odróżniasz socjalizm od komunizmu?:o Bo tak się składa, że to nie jest to samo:o Co do wyglądu - od prezydenta w naszym kraju niewiele zależy, powinien on przede wszystkim REPREZENTOWAĆ godnie nasz kraj, więc wygląd, możecie się nie zgodzić, ma jakieś szczątkowe, ale ma, znaczenie. Władzę ma premier, władzę ma parlament... I serio - kolejnego konusa w Belwederze nie zdzierżę:o

Gość nie moge z naiwnosci
a daj spokoj z nim słaby masz gust

Gość przeleciałabym go
fajny jest pan Grzegorz:*

Też mi się podoba - ten rozbrajający uśmiech :D A swoją drogą ładne zdjęcia Grzegorza znalazłaś autorko :) W ogole ludzie dajcie sobie spokój z tym "przeciez to komuch" itp, przecież i tak już nikt nie przywróci komunizmu w Polsce, choćby był politykiem o njabardziej zatwardziałych lewicowych poglądach :)