Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oblubienica

Mam wielką ochotę na niego:)

Polecane posty

no to napewno niektórych to zainteresuje he he :) ale czy napewno zależy Ci na tym, zeby Twój topik podtrzymywali głodni tanich historyjek dzieci w wieku do 15 lat??

Mąż tez jest Grzesiu:D Poważnie:D Ale go nie ma:( Wyjechał:( A Napieralski był ostatnim ładnym, którego widziałam przed snem - w telewizorze:D

nie mam kogoś konkretnego na myśli :):) jak to ma być blog o zacięciu erotycznym to lepiej go przenieś do działu "erotyka" czy jakoś tak, bo za chwile się ździwisz jak tego topiku nie będzie, bo usuną :D

tu mnie zaskoczylas oblubienica,kiedys pisalysmy ze soba,ty poprawilas moj blad a ja pozniej polowalam na twoje potkniecia,wyobrazalam sobie ciebie jako stateczna mezatke,a tu taka niespodzianka:):;

A cześć😘 Już myślałam, że o mnie zapomniałaś:( Coś ty - ja dość wartka w tych sprawach jestem:D

Naprawdę? Ja nie:( Choć raz mielibyśmy przystojnego na fotelu prezydenckim:o A tak - zobaczysz, że kaczołapy wygra:o

Ja nie mam profilu na nk:( On ma żonę, ładną kobitkę. :( Ale z Grzesiem N. chętnie bym zgrzeszyła:D

ok,uciekam,zajrzalam tu tylko na chwile,napewno odezwe sie wieczorem-jesli ten temat bedzie jeszcze istnial,bo kto wie co sie stanie za pare godzin,hehe,pa oblubienica,meza nie ma,Napieralski nieosiagalny wiec pozostal tylko wibtaror,coz.....

Wiesz, dla mnie Doda nie jest seks, a raczej bomba:D A ja uważam, że pan Grześ woli u kobiet intelekt, a tego mi nie brakuje. A propos - na pewno jest we mnie coś ładnego, jak prawie w każdym. Pytanie, czy to coś podziała na Pana Grzesia:p

Gość idiotek sie nie sieje
same sie rodza:(

A, dziękuję Wiktorio - u nas dobrze. Mam nadzieję, że dzisiejsza noc będzie równie obfita w sny, co poprzednia. A tobie jak minął dzionek?