Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cyganeczka007

Ratunku!!! Mój chłopak ma problem z ormazmem

Polecane posty

Gość cygan niemłody
Wiesz, jako kobieta Ty mi lepiej poradź, czy takie niedostatki naprawdę skłaniają kobietę do poszukania sobie lepszego moedelu? Czy Twoi kochankowie są efektem tego, czy z innych wzgledów?

Nie, moi kochankowie są efektem moich szczególnych upodobań, których mój mąż nie jest w stanie spełnić. Ale nie chodzi tu o jakieś "fizyczne" problemy. U niego to jest raczej blokada będąca wynikiem konserwatywnego wychowania, i co za tym idzie dość konserwatywnych poglądów.

A co do szukanie lepszego modelu, to Twój problem występuje w wielu modelach ;) Jakaś taka wada fabryczna większej części gatunku ;)

Gość cygan niemłody
Szatyneczko!! nie dogryzaj facetom, większości nie wypróbowałaś, wolę świadomość, ze jestem rzadkim przypadkiem niż pospolite ruszenie na seksuologów, bo faceci nie dogadzają ...

Skąd wiesz, że większości nie wypróbowałam? :p Nie dogryzam, żartuję sobie przecież. Swoją drogą posłuchaj seksuologów, każdy Ci powiem, że problem z przedwczesnym wytryskiem to najpowszechniejsza "dolegliwość" z jaką zwracają się Panowie do poradni seksuologicznych.

Gość cygan niemłody
Szatyneczko, ja tam byłem, mam ćwiczyć ręką razem z partnerką i dawać sygnał do powstrzymania, ale ona woli być zadowalana niż ćwiczyć mi rumaka. Poza tym zalecana pozycja, w której ona kontroluje i przestaje na sygnał mi nie odpowiada, ja po prostu llubię wyznaczać tempo itd..

I to tyle? Myślałam, że oni jakoś tak mądrzej pomagają :o Ćwicz sam, jeśli partnerka nie chce :) A co do pozycji to uważam, że to bez sensu, że ona ma to kontrolować. Chyba, że ma to mieć taki cel, że ona się w ten sposób angażuje w rozwiązanie problemu. No ale ja się nie znam :)

Gość cygan niemłody
no tyle ustaliła (kobieta) że podłoże psychologiczne i pokazała jak ma to wyglądać, ale ćwiczyć trzeba samemu, tzn. z partnerem, a samemu mam słabą wolę, bo jak widzę fajne cy.., nóżki itd., sama wiesz

A to nie jest tak, że jak podłoże psychologiczne to trzeba to podłoże jakoś wyeliminować. Powtarzam ja się nie znam i nie chcę się mądrzyć, ale tak to sobie wyobrażam. Wiadomo, że ćwiczenia też niezbędne, ale i przyczynę trzeba próbować likwidować. Idę na seksuologię i zostanę seksuolożką ;) Wiadomo, że lepsze ćwiczenia w parach niż w pojedynkę :)

Gość cygan niemłody
sam moment kontroli mam(y) wyćwiczyć, podłoże wyelimiuje się samo poprzez częste i udane współżycie i nie sięganie po substytuty, co podobno wg diagnozy w tym (moim) przypadku nie jest za późno ;)

Wnioskuję z tego, że podłożem jest Twój stres, że za szybko skończysz/nie zadowolisz partnerki itp., a jak będzie często i udanie to ten stres Ci minie. Hmmm, no coś w tym jest, ale szczerze mówiąc sądziłam, że ta seksuologiczna pomoc jest jakaś taka "szersza", dokładniejsza, dogłębniejsza. Czy czujesz, że Ci udzielono pomocy? Bo ja mam takie wrażenie, że takie porady to można w internecie przeczytać.

Gość cygan niemłody
wiesz, nie narzekam, bo Pani po pierwsze na szzcerą dyskusję postawiła, a to też pomaga, poza tym od razu wiedziała jak zaradzić, i to naprawdę ma szanse, gdyby tylko się stosować, nie, wg seksuologa nie stres a masturbacja

Gość mageria
a ja na blogu oświeconego kochanka znalazłam świetny sposób, jak zrzucić kilka zbędnych kilogramów jak-szybko-schudnac-w-przyjemny-sposob/ polecam!!!!