Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uśka 24

skąd w ludziach tyle chamstwa ?

Polecane posty

Gość uśka 24

jestem osobą bardzo wrazliwą i wszelkie komentarze traktuje bardzo doslownie. Nie wiem skad w ludziach tyle zawisci,zlosci , chamstwa... Bardzo mi jest przykro ze z takimi ludzmi przychodzi nam życ :(

Gość gupeek
Polacy już tak mają, wszyscy są w końcu wsłuchanymi w nauki papieża nakazujące miłość do bliźniego katolikami.

Gość TeTaTe
No to teraz Ci dopiero pocisną.0.o

Gość sama_już_nie_wiem
Ja też taka byłam, ale uwierz mi, ciężko jest żyć takim ludziom, jak my - wrażliwym. Dlatego już trochę inaczej do tego podchodzę, bardziej z dystansem.

Gość sama_już_nie_wiem
a w wolnych chwilach jem kupe :classic_cool:

Gość sama_już_nie_wiem
Poszywaczu zniknij!

Gość uśka 24
ja gdy mam cos komus powiedziec przykrego to wole to zachowac dla siebie... nigdy bym czegos takiego nie powiedziala bo wiem ze to boli Wiem ze jedni traktują to z gory, dla nich wszystko jedno co mowią ludzie, ale nalezy tez pamietac ze są ludzie ktorym przykre slowa potrafią wyrządzic wiekszą krzywde niz jakakolwiek przemoc fizyczna. W takich sytuacjach wolałabym dostać w twarz... A gdy slysze cos przykrego od osoby ktora mnie kompletnie nie zna..mam ochote naprawde za to wszystko co mowi go skopać :(

Gość słodka lola blue
Uśka ... Tak to już jest jak się zdradza ----> I wiem skąd te wnioski . Tamten temat o zdradzie to na bank Twój ;-)

Gość uśka 24
przepraszam was za to co teraz napisze,( bo wiem ze są wyjątki) ale na tym swiecie to trudno spotkac czlowieka ktory zasluguje na nasze zaufanie, przyjazn czasami nawet miłosć. Od dziecka rodzice mi wpajali ze dobroć jest najważniejszą cechą. Ze jesli ja będe mila i dobra dla innych to oni tez tacy będą dla mnie.... wierzylam w to będąc dzieckiem. Niestety przezylam wielkie rozczarowanie gdy zaczelam dorastac,wchodzic w swiat doroslosci. Ten swiat jest zupelnie inny, pozbawiony jakiejkolwiek dobroci, pelen chamstwa, zadumy. Inaczej bylam wychowana, w domu gdzie zawsze panuje milosc, gdzie dobroc, gdzie czulosc była okazywana na kazdym kroku. Taki wzorzec szczesliwej rodziny wynioslam z domu., taką rodzine chcialabym stworzyc w przyszlosci. Ale uwierzcie mi, niedlugo koncze 24 lata, nie spotkalam jeszcze takiej osoby ktora moglaby mi zapewnic to wszystko co widzialam miedzy rodzicami. Tą milosc, dobroć.Jeszcze nigdy nie bylam zakochana, owszem mialam kolegów ale na dluzszą mete okazywali sie egoistami dla ktorych wazna jest tylko kasa, samochody.. a gdzie uczucia, dlaczego tak trudno jest spotkac osobę podobną do siebie ?