Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gderacie i gderacie...

ludzie glosowali na Kaczynskiego z litosci - taka prawda!

Polecane posty

bo stracil brata i bratowa, bo spotkala go tragedia, ludziom jest go zal dlatego na niego glosowali- taka prawda! Ale czy prezydent powinien byc wybierany z litosci i zalu?

Gość nieprawda, dziecko drogie
nie z litości i żalu po stracie najbliższych. To usiłują wmówić tefałenowskie oczadziałe umysły :o żal mi cię dziecko, po prostu, żal :o

Gość Majkeleczek
i tak chuja kurwa kazdy z nich zrobi. wiec po chuj glosowac ? naobiecuje jeden z drugim kurwa pajac a potem siadze na stanowisku i chuja. kazdego kandydata powinni przepytac z hymnu i kazac namalowac godlo i flage Pol.

Gość hmmmm ................
w takim razie z jakiego powodu głosowano na Komorowskiego ? z głupoty ? :) bo tu już zupełnie nie mam pomysłu wybór był jak między otruciem się a zastrzeleniem :D

taka prawda, wiele osob mowilo mi ze bedzie glosowalo na Kaczynskiego bo im go zal bo tyle stracil...a mohery przede wsyztskim dlatego beda na niego glosowac...

Gość Majkeleczek
glosujcie na mojego kutacha

Gość a skad ty prostaku
mozesz wiedziec z jakich pobudek glosowali zwolennicy kaczynskiego? siedzisz im w glowach? zalosny/a jestes:/

Gość Ja tez glosowałam na Jarka
bzdura , ja głosowałam na kaczynskiego i nie jestem moherem, jestem człowiekiem wykształconym mieszkajacym w duzym miescie

Gość nie martw sie tez zdradzilam
przeczytalam wypowiedzi i widze, ze ulubionym komentarzem ludzi z kafe jest "zalosny jestes" albo "zal" hehe

Gość odpowiem.....
mówcie sobie co chcecie ale ja też uważam że ludzie w większości głosowali na Kaczyńskiego z litości i to zachowanie córki zmarłego prezydenta ...minęło zaledwie dwa miesiące od śmierci rodziców a ona robi z siebie gwiazdę tv program 1 telewizji też poszedł po bandzie w piątek ...wieczorem za nim nastąpiła cisza przed wyborcza puścili wspomnienia o parze prezydenckiej gdzie w roli głównej wystąpiła ich córka ....i niech tylko ktoś mi powie że to nie było zamierzone żeby pojechać po ludzkich uczuciach ...dlaczego akurat w piątek tuż przed wyborami ?

Gość pierdol sie wymoczku
:)