Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nyaa91

Dziewczyny! Czy macie kompleksy na punkcie swojego wzrost???

Polecane posty

Gość nyaa91

Cześć, tak jak w temacie. Zapraszam dziewczyny bardzo niskie albo bardzo wysokie. Takie którym przeszkadza wzrost. Ja długi czas miałam kompleksy na tym punckie, mam 174cm wzrostu, ale teraz powoli się ich pozbywam. W każdym bądź razie nie wsytdzę się już założyć szpilek :-D Czekam na wasze posty

Gość kafe09
ja mam 172cm i nigdy nie zaloze szpilek bo czuje sie jak zyrafla

Gość nyaa91
Ja chciałabym miec te dwa cm mniej i 172 cm :-) To wg. mnie akurat.

Gość żyłła82
172? 174? Pękam ze śmiechu. Ja mam 180 i wy jesteście przy mnie krasnalki :D Obcasy noszę, może nie szpile, bo nienawidzę, ale koturny i platformy jak najbardziej. Kompleksy mam w dupsku - niech mają je ci, co sięgają mi do ramienia! Największy problem to buty, ale wy przy 172 cm wzrostu pewnie nie macie rozmiaru typu 41 czy 42... Jest tylko jeden warunek pozbycia się kompleksów: jeszcze wyższy facet, który wam powie "moja maleńka" :D Ja takiego mam i gwidżę na opinię całej reszty świata!

Gość nyaa91
żyłła82 zgadzam się z Tobą w 100% , że najlepszym lekarstwem na kompleks tego typu jest wysoki facet :-D W takim razie gratulacje :-)

Gość nyaa91
nooo są tu jeszcze inne wysokie dziewczynki???

Gość nadyabaja
ja jestem mała, jak byłam młoda to miałam kompleks, teraz jak mam 28 lat bardzo dobrze sie czuję i jestem dumna ze swojego wzrostu i drobnej budowy

Gość Jakaś jedna
Hej. Ja mam ok. 162cm jedyne. Ale czy mam kompleksy.. hmmm chciałabym być trochę wyższa, ale to nie jest tak, że myślę, o kurcze, ale jestem mała... Ładnie wyglądam przy chłopaku i w obcasach i bez. Znowu nie jestem taka bardzo niska (16 lat mam). Znam dziewczyny dużo niższe. Jedna w desperacji poszła prosić wróżkę o powiększenie się. Wzrost jest jaki jest, za to mam inne zalety;)

Gość nyaa91
"Jakaś jedna" jeszcze podrośnieś ze 2-3 cm,ale znam dziewczyny niższe od Ciebie..Najważniejsze, że dobrze się czujesz we własnym ciele.

Gość Jakaś jedna
Tak, czuję się dobrze. Nigdy nie miałam kompleksów o to. Jak już to o biust. Raczej chłopak niski może mieć kompleks bo jemu jest gorzej niż dziewczynie.

Gość takajednazładziewczyna
Ja mam 173cm i na punkcie wzrostu zero kompleksów, w butach na obcasie 180cm, a chodzę tak praktycznie non stop:) Uważam że to idealny wzrost:)

Gość nyaa91
takajednazladziewczyna teraz juz też czuję się dobrze ze swoim wzrostem ale kiedys tak nie było ;-)

Gość nyaa91
ups, dopiero teraz zauważyłam, że zjadło mi literkę w temacie :-P

Gość 172 i 174
to ma być wysoki wzrost ? :D o rany dziewczyny, chyba ktos ten temat napisal, bo chcialby byc wyzszy i próbuje sie dowartosciowac

Gość nyaa91
ojj nie chciałabym być wyższa, absolutnie

A ja mam 172 czasem czuję sie wysoka zwłaszcza w towarzystwie niższych ale przyzwyczaiłam sie do mojego wzrostu i jest mi z nim dobrze:D

Gość nyaa91
ja też czasem czuję się za wysoka tymbardziej że wzrost moich koleżanek oscyluje w granicach 160-168 cm :-/

Gość ja mam oficjalnie 160, nie
oficjalnie 158 :/

Gość nyaa91
tak! to ich wina! ;-)

Gość efjoiws
ja mam 167 i czuję się jak żyrafa czasem :O

Gość ninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja mam 162 i bardzo mi pasuje moj wzrost ;) niech ktos mówi ,że jestem niska ,ale mi się to podoba ważne ,że zgrabna przy tym ;) nigdy nie miałam na tym punkcie kompleksów choć nie raz wysokie kobiety probowały mi je wmówić. poza tym uchodzę za ładną dziewczynę i to sie liczy czyli całokształt

Gość martynikaaa
Ja mam 174 i czuje sie bardzo dobrze.Dla mni moj wzrost jest idealny.Przy tym jestem dosc szczupla waze ok.55 kg.I podobam sie sobie.

Gość nyaa91
martynika też mam 174 i 55 kg i jest super :)

Gość dusiunia878888
Ja mialam kiedys kompleksy, poniewaz mam 183 cm!! szpilek co prawda nie zakladam, ale zaakceptowalam swoj wzrost. Faceta znalazlam ktory ma 2 m wiec nie jest zle. Poza tym dzieki moim 183 centymetrom dorabiam jako modelka :)