Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyłła82

Nie zachwycam się niemowlakami, jestem nienormalna?

Polecane posty

Gość czerwony . kwiatuszek
o rany:O mnie też wkurwia takie pierdzielenie o dzieciach, mam kumpele która jak widzi dziecko to piszczy i jęczy jakby orgazm miała:O to ja już wole małe kotki i pieski bo są duuuuużo słodsze od wiecznie wrzeszczących dzieci:O normalnie masakra..

Gość żyłła82
pitupitu o chryste nie jestem sama :P Obawiam się, że subtelny żarcik nie uświadomiłby moim koleżankom, że mi to przeszkadza... raczej, że jestem czepliwa... :/

Gość firrranka
O no wlasnie - ja tak mam, że małe dziecko mnie ZUPEŁNIE nie rusza, nic a nic i powaznie - NIE WIEM, co inni tam takiego widzą, że tak jęczą i stekaja z zachwytu. Ale jak widzę małego kotka czy pieska, no może stękac to nie stękam, ale robi mi sie bardzo przyjemnie na duszy i to jest jakieś takie uczucie nadziei, pogody, radości, nie wiem. Takie nowe stworzonko, które wszystko sobie dokładnie obserwuje, szybko się uczy. Niby z dzieckiem jest tak samo, że też sie uczy - ale jak się widzi niemowlaka - to taki wór z zamknietymi oczami, który się ciągle drze. Może ktoś sie poczuje urazony, ale ja to tak widzę

Gość firrranka
Nie że jesteś czepliwa - tylko ze masz poczucie humoru :P A one co najwyżej go nie rozumieją. Ty ich nie zmienisz, im sie niemowlaki dalej będą podobać, a ty sobie ulżysz, jak wbijesz szpile malym zarcikiem :P Serio mowię. Żart zawsze przechodzi bardziej gładko niż burczenie i złosć

Gość idiotek sie nie sieje
autorko.....ktos tutaj dobrze ci napisal:rob swoje albo zmien prace jak to cie tak denerwuje! ps.jestes egoistka....takie jest moje zdanie! wyrazy wspolczucia dla twojego faceta!

Gość pitupitupitu
Dobrze, że chora jestem to sobie z tydzień odpoczne od techo ich chrzanienia. Tylko, że jak wrócę do roboty to będzie : "tak długo Cię nie było, zobacz jak zmieniła się moja Oleńka, jaj jej urosły włoseczki..." i jak uda mi się na delikwentke nie zwymiotować to będzie dobrze. Niemiłosiernie też mnie denerwuje jak przez cały dzień siedzą i się zachwycają a jak przychodzi do końca dnia pracy: "ojej, chyba się nie wyrobię, tak mi szybko dzień zleciał, jutro będę musiała podgonic trochę...ojej..." a jutro to samo. Albo jak się wychodzi z roboty a taka jedna przez drugą: "ojej, jaka jestem zmęczona dzisiaj?' A ja się pytam: CZYM?? jak Cię tak męcża rozmówki z koleżankami to może zacznij pracować normalnie.

firrranka......ty to juz przebilas wszystkich tutaj!!! nawet autorke!!!! ja pierdole ale dno!!!

Gość pitupitupitu
do idiotek się nie sieje - Twój nick bardzo do Ciebie pasuje. I szczerze mówiąc to ja współczuję Twojemu facetowi - dziecko na horyzoncie i facet przestaje istenieć...

Gość a patrzcie na to:
🖐️ :D

Gość khollll
masz racje. heh, fascynacja rozwrzeszczanymi bachorami :/ bleee

Gość pitupitupitu
:)

Gość blekotek
a ja naprawde nie rozumiem problemu autorki...Że laski wokół niej o dzieciach gadają?? Co z Wami jest dziewczyny? Dla mnie jesteście dziwne i tyle. Jeśli mnie ktos przeszkadza w pracy po prostu o tym mówię- no sorry, ale praca to praca. Kropka. Poza tym autorko, pojęcia nie masz jak Ci odwali jak matką zostaniesz. Możesz zostać taka chłodnym, z lekka zakompleksionym odludkiem ale możesz też byc typową mamuśka chwalącą się swoim potomstwem. Nie mów hop, wiesz co to są hormony???? A co do tematów na macierzyńskim. Podobno tak dzieci nie lubicie to po kiego grzyba tam wchodzicie???? Dziwne, nie? ;)

Gość hadhartuja5uw54u
dzieci są jak piardy- swoje zniesiesz, kogo innego- nie bardzo ja mam 31 lat i tez sie nie zachwycam. I tez nie bede o swoim dziecku mowic dzidzi. jeszcze mnie nie po...ało

Gość firrranka
dlaczego przebiłam i dlaczego dno? Bo pytam o kupę? Jak ktoś mi o wlosach, o wrzaskach i o onnych takich opowiada, to chyba mam prawo się spytac o kupę, prawda? Tym bardziej, ze nie mówimy tutaj o matkach, tylko o obcych babach, które sie podniecają cudzymi dziećmi, olewając swoją robotę

pitupitu.....jestem facetem !!! I dziekuje codziennie temu na gorze ze nie trafiam na takie idiotki jak wy!Chyba wyczuwam was 2 ulice do przodu!!

Gość firrranka
No, my też dziękujemy, ze takiego idioty jak ty nie spotkałyśmy. Co to siedzi, przyglada się, jak żona karmi cycem, i dostaje od tego orgazmu

Gość pitupitupitu
Ja tam wchodzę na forum dla matek, żeby sobie humor poprawić :) Bo naprawdę czasami mozna takie smaczki wyłapać...że aż się człowiek zastanawia jak głupie będzie dziecko, skoro ma taka matkę. Hormony hormonami, ale ciąża chyba nikomu mózgu nie niszczy, ani zdrowego rozsądku nie zabiera...chociaz właśnie chyba zabiera...

to tu ktos karmi cycem??? to wy idiotki wchodzicie na macierzynski i sie nie zdrowo podniecacie:( ps.nie mam dzieci

Gość pitupitupitu
idiotek się nie sieje - siedzisz na babskim forum? hm...

Gość kocham psiny
NIGDY NIE MIEJ DZIECI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1

Gość pitupitupitu
i kto tu jest idiotą??? idź już, bo tylko czas tracisz...

Gość firrranka
a ja nie weszłam "na macierzyński", tylko weszłam z glównego, bo tez sienie zachwycam niemowlakami i byłam ciekawa Nie ma to jak facet na damskim forum

Gość hhyui
Strasznie ci wspolczuje, mnie w ogole nie ruszaja zaslinione niemowlaki i nawet nie probuje udawac zachwytu. Juz jedna kolezanka sie na mnie smiertelnie obrazila, bo pokazala mi zdjecia swojego dzieciaka i pyta sie "sliczny, prawda"?? A ja: yyyyyyy dziecko jak dziecko, ale wierze, ze dla matki jej dziecko jest najpiekniejsze. Obrazila sie na amen:D

Gość pitupitupitu
firrranka....może to jakiś pedofil skoro tak broni tego całego zachwycania się dziećmi i siedi na babskim forum...w najlepszym razie gej :)

tutaj jest wiecej facetow niz kobiet!ale idiotki tego nie zauwaza.....wiadomo dlaczego:( gdyby nie my juz dawno byscie sie podusily w tym waszym kurwimdolku :(

Gość kocham psiny
mam 18 lat więc podejżewam że jestem od ciebie sporo młodsza,i zawsze cieszyło mnie patrzenie na malutkie dzieciaczki to piękny widok i niesamowita radość patrzeć się na szczęśliwych rodziców i ich maleństwo::) Nie pojmuje tego jak można być aż , tak wyzutym z naturalnych uczuć!!!:P mam zamiar mieć troje dzieciaczków:)

Gość żyłła82
nie rozmawiam z nikim, boje sie nawet zagadać do kogoś na czacie :classic_cool:

Gość coś tu nie gra...
autorka watku tak narzeka, ze przez te matki zachwycające sie nad zdjeciami dzieci swoich, cudzych oraz krewnych-i-znajomych królika nie może biedna sie skupic i rzetelnie przez 8 h pracowac nas swoim projektem a jakos tak dziwnie siedzi calutki dzien w internecie na forrrrum, hmmmmm

czy ja gdzies napisalem ze zachwycam sie dziecmi??? czy tez ze pochwalam te mamuski??? ja tylko stwierdzilem ze jestescie idiotkami,to wszystko..... ale nie winie was ze nie zrozumialyscie..... idiotki sie nie sieja....