Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyboraca2010

USA - Kaczyński 80proc, Rosja - Komorowski 70proc

Polecane posty

Gość wyboraca2010

hahahaha

Gość smutna prawda...
Przecież polonia w USA to w większości radiomaryjne prostactwo ze wsi. Czemu się dziwić?

Gość które w dodatku wyjechało
...w wiekszości podwinęło ogon i uciekło przed stanem wojennym w latach 80..... i teraz ma poczucie winy i sentyment do etosu solidarności :P

Gość wyboraca2010
info z tv niestety, za jakiś czas będzie na www. ,może już jest ale nie mogę znaleźć, na stronach PKW chyba nie ma albo źle szukam.

aaa i nie maja pojecia o sytuacji w Polsce- ostatnio odwiedził nas znajomy - odwiedziny po 10 latach w USA - to przywiózł nam czekolady i batoniki :D - jakby u nas dalej na półkach był tylko ocet :P później był w szoku - jak się ten kraj zmienił...

Gość wyboraca2010
Te chamidła od komorowskiego pare dni temu zaatakowały wszystkie fora polonii w USA, pisząc w tonie jak ten z 21;31 czyli nie głosujcie bo nie macie pojęcia itd..

piszesz ze stanów? kiedy ostatnio byłes w Polsce? kiedy leczyłeś się w polskim szpitalu? kiedy coś załatwiałeś w urzędzie?

Gość wyboraca2010
Pisze z Polski, w USA teraz tylko bywam, z urzedami mam na codzień do czynienia bo mamy rodzinna firmę i za PiSu najlepiej funkcjonowały urzędy i przyznają to nawet ci co PiSu nie lubią, to był prawdziwy skok cywilizacyjny, a jedyną szkodliwą instytucją była UE. Firme otworzyliśmy za to co zaoszczędziliśmy w USA i takich jak ja jest wielu co w Polsce chceo otworzyć firmy. Ciekawe czy ci z Moskwy tez będa otwierać firmy w Polsce.