Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawa rozpuszczalna z mleczkiem

Trzeba się przygotowac...?

Polecane posty

Jutro idziemy do Poradni Małżeńskiej (tak już wszystko mamy zaliczone) i nie wiem czego mogę się spodziewać? Mamy mieć 3 spotkania, z tego co Pani przez tel.mówila to chyba indywidualne :( Musze przygotować się jakoś na pierwsze spotkanie?

Pogoda pogada o konfliktach, problemach małżeńskich. Na drugim spotkaniu pokaże budowę ciała i kilka wykresów;-) O zasadach NPR. Da się to przeżyć.

Gość a my dalismy księdzu
tylko zaświadczenie o odbyciu kursu przedmalzenskiego i tyle, nie mielismy żadnej poradni a ślub wzięliśmy ;)

Miarka, a Ty musiałaś robić taki wykres? Bo słyszałam, że trzeba i czasem nie chcę dać przez to zaliczenia ;/

Niby mówiła żeby zrobić;-) Ale miałam to gdzieś:-D wyłgałam się że cykl mi się zaczyna dopiero za tydzień;-) Zapytała tylko i kilka rzeczy z poprzedniego spotkania i miałam spokój

jeszcze nie poszłaś a juz masz narobione w gaciach. TAM NIE GRYZĄ, wszystkie sprawy załatwiasz jak jakis trzęsiportek? ;)

Jak mnie nie znasz to nie oceniaj. Nie miała co napisać w temacie to od razu z jakimiś wrzutami. Nigdy nie byłam więc pytam.

Gość aajbjh
no ja musialam robic wykres ale to nic strasznego:p a jak Ci sie nie chce to poszukaj ksiazke do biologii tam jest ten wykres to mozesz w ostatecznosci przerysowac:P a zresztą od czego jest internet?? ale to nie jest klopot zrobic samemu ten wykres...

Nie stresuj się ;) Będzie dobrze :) U nas prowadził bardzo fajny ,starszy pan.Przez 30 minut gadał o zabezpieczeniu .A na koniec się tylko spytał czy wiemy co z czym się je ;) I stwierdził że nie będzie nas męczył ,wystawił świstek i na tym się skończyło. Tak naprawdę to pic na wodę ;)

OMATKO a myślisz, że my wszystkie przed slubem latałyśmy do poradni z zamiłowania czy zainteresowan własnych? Idżże z narzeczonym na to spotkanie, nikt Cię tam nie zeżre przeciez, a nie tutaj już płaczesz, zobaczysz na miejscu czego możesz sie spodziewac, w każdej poradni jest nieco inaczej!

Ja nie płaczę ;) Nie martw się ;) Pytam bo chce mieć jakiś zarys tego, chcę wiedzieć czego mogę się spodziewać. Zwyczajnie zapytałam, nie wiem o co Ci chodzi :) Wyluzuj :)