Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barrrbarrrkaaaa

OTO DLACZEGO GŁOSUJE NA JAROSŁAWA KACZYŃSKIEGO!

Polecane posty

Gość Barrrbarrrkaaaa

Kaczyński nie musiał nikogo opluwac, mieszać z błotem ani naśmiewać się z nikogo - żeby zebrac tak liczny procent wyborców. Czego niestety - nie można powiedzieć o Panu Komorowskim. Rozmawialam z wieloma osoba, które powiedziały że wybierają Komorowskiego - bo wszyscy na niego głosują, bo ma lepszy wizerunek itp. To jest dowód na to jakich wyborców ma Komorowski. - "BO WSZYSCY". Kaczyński ma wyborców z rozumu. Przykład: Kto oglądał debatę, powinien zauważyć np jak: Komorowski dzisiaj gratulował Napieralskiemu (o Kaczynskim nie wspominał nic) ... zeby go poparł przed drugą turą. A na debacie ? ! - krytykowal, obrażał każdą jego wypowiedz... Także, Pan Komorowski - widac ze ma swoje zasady :))) Nie jest przygotowany do pełnienia funckji prezydenta. Kaczyński, Napieralski są klasę wyżej - bo przynajmniej potrafią się wypowiedzieć, nie popełniają non stop gaf, nie muszą wszędzie chodzić z kartką i nie giną bez Tuska. Poza tym chodzi o program Komorowskiego.. Nie podoba mi się wydłużenie wieku emerytalnego, bo ten pomysł jest dobry dla ludzi zdrowych i raczej pracowników umysłowych. Większość Polaków to pracownicy fizyczni, pracujący już od młodych lat. Mają pracować ciężko 45 lat? Wyobrażacie sobie noszenie cegieł, worków cementu przez pół wieku? Wykończą się wcześniej. Sytuacja na rynku pracy jest beznadziejna, a wydłużenie wieku emerytalnego tylko zwiększy bezrobocie wśród młodych pracowników. Trzeba być ignorantem i nie patrzeć na ludzi, a na łatwe rozwiązania, by zamiast wziąć się za reformę ZUS-u zmuszać ludzi do pracy wielokrotnie ponad ich siły. Renty są zbyt niskie, by móc się tylko z nich utrzymać, więc wiele osób już teraz ryzykuje swoim życiem, by zapewnić utrzymanie swojej rodzinie. Osobiście głosuję na Jarosława Kaczyńskiego, i nie dlatego że mi go żal bo mu zginął brat i bratowa, ani nie dlatego że Komorowski jest człowiekiem nadętnym i sprawia wrażenie bufona .. chcę na niego głosować, bo wiem jakim jest człowiekiem, wiem ile zdziałał dla Solidarności (i błagam, bez komentarzy jak to Wałęsa komunę obalił z Solidarnością, bo sama Solidarność go wyrzuciła jakiś czas temu, co mnie specjalnie nie dziwi biorąc pod uwagę jego przeszłość i dokonania jako Bolka .. ), szanuje jego wykształcenie (jest doktorem prawa), mam pewność że nie jest "umoczony" we współpracę z sowieckimi służbami.

Gość sellfstubation
tez tak mysle🖐️ Komorowi zle z oczupatrzy

Gość kiedy ta
jeszcze wam po wyjdzie czubiek nos

Gość FGL;LKJH
BARBARKA ZGADZAM SIE Z TYM CO NAPISALAS W 100%

Gość nie glosowalam w wyborach
ale wiesz co autorko? przekonalas mnie. w drugiej turze zaglosuje. na kaczora choc kiedys myslalam ze mi reka szybciej uschnie.

Gość co do wieku
emerytalnego to dlaczego niby umyslowi dluzej a fizyczni kroceJ?? myslisz, ze my pracujemy lzej?? ja nie moge sie tak poopierdalac jak pan z lopata na ulicy - dziesieciu wokol dziury stoi a jeden robi, owszem, wiem, ze w biurach rowniez sie to zdarza, ale jakos ja nigdy do takiego biura nie trafilam, a pracowalam juz w kilku miejscach

Gość pitupitupitu
A kogo to obchodzi?

Gość Barrrbarrrkaaaa
nie glosowalam w wyborach - cieszy mnie to, ze tak myslisz. Nie mowie ze Jarosław Kaczynski jest idealnym kandydatem - bo wcale nie. Ale jako Polacy powinnismy isc na wybory i wybrac. Nie mamy duzego wyboru.. ale wybierzemy z posrod nich - bardziej odpowiedniego. Wprowadzenie euro - jest rowniez kolejnym argumentem przez ktory głosowalam na Kaczynskiego. Poniewaz podoba mi sie jego podejscie, ze euro zostanie wproawdzone wtedy KIEDY POLSKA BEDZIE NA TO GOTOWA.. Pan Komorowski - podejcie ma inne, uwazam ze komorowski jest prezydetnem dla ludzi bogatych... wiec nie dla mnie

Gość autorko słusznie prawisz
a ja nie wiem, na kogo głosować. na Komorowskiego nie chcę, a na Kaczyńskiego.. brr co robić?

Gość Barrrbarrrkaaaa
Uwazam ze powinnas isc na wybory.. i kogoś wybrać.. Moim zdaniem - Kaczynski - to mniejsze zło. Wybór nalezy do Ciebie.

Gość Barrrbarrrkaaaa
PO - taka prawda, dla ludzi bogatych, biznesmenów. Ja mam 20 lat, wybralam Kaczynskiego - bo mysle o tym, ze kiedys bede miec dzieci.. I nie wiadomo czy beda bogate.. Chce by miały w jakims stopniu dobrze.

Gość takie tam gadanie
autorko- reprezentujesz typowy pogląd ludzi, którzy nie wnikają głębiej w meritum sprawy. Kiedy Komorowki mieszał z błotem, opluwał, czy nasmiewał się? A moi znajomi głosują na niego, bo zgadzają się z jego poglądami. Co jest złego w gratulowaniu konkurentowi? Dlaczego pracownicy fizyczni maja pracowac krócej? Bo co? Ze ja, pracownik umysłowy w pracy się obijam- proszę Cię. Poza tym skąd wiesz, że w Polsce ludzie pracują głównie fizycznie, i to od najmłodszych lat? Twoje argumenty mnie powalają...Najlepszy jest ten o doktorze prawa :)

Gość blekot
Barbarkaaa- a Ty masz 20lat i już zakładasz, że będziesz biedna i Twoje dzieci tez? Ale żenada!

Gość do wyborców PO
czy naprawdę chcecie, by Polską żądził człowiek, który uznaje tylko przedsiębiorców i innych biznesmenow?? Nie chce mi się wierzyć że wy wszyscy jesteście ustawieni pewnie na przyszłość. Nie boicie się o włąsne dzieci?? Kto wie, jak się życie ułoży?? Co będzie, jeżeli dzieciom nie wyjdzie coś w życiu i będą skazani na śmietnik - bo jak inaczej, jeżeli podatki i inne bzdety będą w wysokości ich pensji???

Gość Barrrbarrrkaaaa
Jakbyś oglądała debate - bys wiedziala. Jakbys czytala uwaznie- wiedzialabys ze nie chodzi mi o to by umysłowi mogli pracowac dłużej, tylko TO JESTEM BARDZIEJ W STANIE JESZCZE ZROZUMIEĆ. Gratulował Napieralskiemu - Kaczyński wszystkim, w pierwszej kolejnosci wymieniła Komorowskiego. Jezeli Doktor nauk prawnych - Cie smieszy, to twoja sprawa.

Gość Barrrbarrrkaaaa
Nie pochodze z bogatej rodziny, jestem realistką.. - i wole obstawic kogos kto bedzie Prezydentem - wiekszosci ludzi.. a nie kogos - kto reprezentuje - bogaczy i biznesmenów. Wam tez radze, bo sie przejedziecie..

Gość jakos czas na kafe znajdujesz
Ze ja, pracownik umysłowy w pracy się obijam- proszę Cię.==== wiec az tak nie zapierrdalasz ciezko

Gość okorgin
komorowski nie umie się porządnie wysławiać ale dużo gorsze jest to że ma on mentalność takiej upierdliwej mendy która atakuje na każdym kroku opozycję bo nie wie jak sam z własnej inicjatywy odpowiedzieć na pytanie

Gość popkins
Komorowski to facet z charyzmą sołtysa ale i tak lepszy niż Kartofel

Gość bessa.......
a dzisiaj widziałam reklamę Kaczyńskiego: Najważniejsza jest Polska, no i racja, co może być ważnego dla kogoś, kto ma tylko kota

Gość Barrrbarrrkaaaa
bessa, ale to jest dobra myśl.. :) Komorowski ma 5 dzieci, wiec najpierw oni zgarna troszke kasy, Kot nie potrzebuje tyle co 5 osob:)

Gość wystarczy komorowskiego
posłuchać co za durnoty mówi i jak dba o społeczeństwo w tamtym roku i w tym roku powódź to ludzie sie przyzwyczaili sie czy jak by do ciebie powiedział te słowa to by cie nie wk**wiło

Gość Barrrbarrrkaaaa
wypowiedz kogos z innego tematu, z która sie zgadzam: "z reszta PO juz miało swoje 5 minut , tusk ladnie makron nawijał na uszy podczas debaty w 2007 roku i ani jednej obietnicy nie spełnił.. ludzie zrozumcie ze w PO liczy sie tylko kasa, kasa i jeszcze raz kasa. tylko wielcy przedsiębiorcy, a taki zwykly szary czlowieczek jak ja czy Ty jest ostatni na liście.. nienawidzicie kaczynskiego bo media go tak kreują, taka prawda, TVN trzyma z PO a przeciez co powie TVN to swięte. Ale jakoś nikt nie zauwazyl, ze Pan kaczynski nie musiał zmuszac sie do opluwania kogokolwiek ani wysmiewania sie ze swojego konkurenta zeby miec tak wysokie poparcie jakie ma.. a pan komorowski? musi uciekac do tak tanich sztuczek. Do tego jego sposob mówienia.. masakra. mówi strasznie niespójnie, jedno niekonczące się zdanie przez całe przemówienie. patrzy gdzies w siną dal, a kontakt wzrokowy z rozmowca ma w dupie. po ogloszeniu wczorajszych wynikow pokazał klase i jak go wołali to wszystkich olal, narazie am wszystkich w dupie, ale przed sama druga tura znow zacznie lizać tyłki. do napieralskiego ciagle mial problem, a teraz lize mu tylek zeby go poparł.."

Gość wystarczy komorowskiego
czemu nie ogłosił stanu klęski bo sie boi ze więcej głupot narobi i ludzie będą glosować na pis

Gość KOMOROWSKI TYLKO ON

Gość WALI KLOCE JAKIE SŁOŃ

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaaaa
PO partia oligarchow