Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barrrbarrrkaaaa

OTO DLACZEGO GŁOSUJE NA JAROSŁAWA KACZYŃSKIEGO!

Polecane posty

Gość WALI KLOCE JAKIE SŁOŃ
TAAA...OLIGARCHOWIE Z NICH JAK Z KOZIEJ DUPY TRĄBA BO NIBY CO ONI MAJĄ?

Gość ciekaw jestem
czy ten wasz kaczka - nielot tez taki bedzie super jak (oby nie) zdobedzie wladze?! czy nie wroci do tego co bylo czyli wieczne afery, spiski, szpiegowanie itp

Gość KOMOROWSKI --wygra tylko on
Komorowski wygra drugą turę

autorka nie ma pojęcia o ekonomii , myśli że pieniądze w budżecie państwa się kocą, dlatego głosuje na Kaczyńskiego, bo on też myśli że się mu będzie kasa kocić a on będzie ją mógł rozdawać nierobom i pijakom

Gość ciekaw jestem
a tak poza tym to teraz na PO jedziecie bo juz nikt nie pamieta co bylo za PiS! ciagle nagonki i te ich sojusze z LPR i samoobr i tworzenie nowych ministerstw zeby im jakis stolek dac Zalosne pisiorki!!

Gość Barrrbarrrkaaaa
Nie napisałam ze Jarosław Kaczynski - jest idealnym kandydatem. Ale mamy dwóch do wyboru jego i Komorowskiego.. Ja wybieram uwazam, lepszego czlowieka z partii która nie jest tylko za ludzmi bogatymi, biznesmenami.. Bardziej odpowiada mi program Kaczynskiego, podobaja mi sie jego wypowiedzi..

Gość KOMOROWSKI --wygra tylko on
Zagłosujecie na Bronka Komorowskiego w II turze.?

Gość Barrrbarrrkaaaa
a tobie odpowiada program komorowskiego bo co ?

Gość Celina Dionowa:P
Polska potrzebuje spokoju. Może i PO jest partią bogatych, ja taka nie jestem ale głosuję na nich bo mam zamiar się bogacić, bo chcę mieć ułatwioną politykę gospodarczą jak założe swoją firmę. Oni sa otwarci na inne kraje, nie tacy zaściankowi. Mówię stop lewym rencistom i wszechobecnym zasiłkom. Za dużo znam taki żerujących na kasie podatników darmozjadów, co to dupy nie ruszą do roboty i tylko kasę od państwa brać bo oni bidni a inni bogaci. Chcecie być bogaci to ruszcie swoje dupy sprzed komputera, poczytajcie coś, zdobywajcie wiedzę, bądźcie lepsi niż inni , uwierzcie w siebie, wtedy zakompleksiony, mały człowieczek, stający w obronie uciśnionych biedaków co zarabiają 10 razy więcej na czarno niż ja przestanie być waszym idolem. Żaden z kandydatów nie jest dobry, ale jak już to na pewno nie PiS. Dla mnie zostali skreśleni jak dopuścili leppera do rządu, wtedy stwierdziłam, że to po prostu żenada.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ja głosuję na PO mam dość pis-u

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaaaa
celina chyba zalozysz firme ale nie w polsce PO pomoze ale tym bogatym i nie wszytkim a wybranym TAKIE JEST MOJE ZDANIE

Gość ciekaw jestem
najbardziej w kaczynski to chyba oszczednosci sie wam podobaja, wkoncu tak oszczedzali ze tylko pol km autostrady wybudowali jak rzadzili :D a w zamian wybudowali sobie podgrzewany chodnik bo kaczuszka biedna przewrocila sie na swych malych nozkach...

Gość ja też zagłosuję na
Komorowskiego przekonał mnie do tego jego elektorat oto i on: Wyniki głosowania Zakład Karny w Białymstoku dzisiaj, 11:08 1. KOMOROWSKI Bronisław Maria 119 głosów 2. LEPPER Andrzej Zbigniew 12 głosów 3. NAPIERALSKI Grzegorz Bernard 8 głosów 4. KACZYŃSKI Jarosław Aleksander 5 głosów 5. OLECHOWSKI Andrzej Marian 2 głosy 6. PAWLAK Waldemar 2 głosy 7. JUREK Marek 1 głos 8. KORWIN-MIKKE Janusz Ryszard 1 głos 9. MORAWIECKI Kornel Andrzej 0 głosów 10. ZIĘTEK Bogusław Zbigniew 0 głosów źródło oficjalna strona Państwowej Komisji Wyborczej. :D :D :D :D

Gość anna marija anastazja
Ja się wypowiem odnośnie emerytury i rent. Też mi się nie podoba program Komorowskiego, a to dlatego że mój tata pracuje ponad 10 lat fizycznie za granicą. Doktor powiedział że z jego zdrowiem (kiepskim, ma chorobę ale nie będę pisać bo za bardzo mnie to dotyka) powinien być dawno na rencie, ale jak wiadomo za taką śmieszną kwotę nie da się wyżywić 4 osób. Mama nie pracuje niestety. Także MUSI jeszcze pracować jakieś 5 lat żebym ja i mój brat zaczęli na siebie zarabiać i potem wspierać rodzinę. Ja też głosuję na Kaczyńskiego

Gość cytuje tylko
Widocznie tylko więźniowie znaleźli dość wolnego czasu, aby przeczytać programy wyborcze obu kandydatów :D

Gość 25-letnia zielonooka brunetka
Gratuluję autorko mądrej wypowiedzi. Zgadzam się z Tobą w 100%. Oglądałam debatę w tvp info i debatę na UW. Z wszyskich kandydatów najgorszy był Komorowski. Po kilku jego wypowiedziach można się zorientować, że to jest oszust grubego kalibru. Zamiast odpowiadać na pytanie, mówi nie na temat, a jeśli to robi to takimi ogółami, z których nic nie wynika... W tych wyborach miałam dylemat, czy zagłosować na JKM czy na JK, ale w końcu zdecydowałam się, że zagłosuję na JK. Podoba mi się jego program wyborczy, klasa itd... Przynajmniej nie jest hipokrytą jak Bronek "Wpadka", którego hasło brzmi: "Zgoda buduje". Niestety na debacie był agresywny i obłuda wychodziła z niego jak słoma z butów...

Gość cytuje tylko
Bronisława wpadki to pikuś w porównaniu z Jarkiem :D To Jarek jest kompletną wpadką i porażką. Wystarczy poczytać choćby te: 1. "Nie wszyscy są tacy głupi, żeby wierzyć w to co im pokazują, czy mówią, czy co nawet czytają. Ogromna większość Polaków potrafi się rozejrzeć wokół siebie i wie oczywiście, że bardzo wiele w naszym kraju jest do zrobienia, ale wie, że ta propaganda klęski ma służyć tym, którzy tutaj chcą wrócić do władzy, żeby wrócić do koryta i rabunku" - JK podczas kongresu Wsi Polskiej (13.10.2007) 2. "Najlepsze rozwiązanie dla Polski to będzie rozwiązanie stabilne, a rozwiązanie stabilne to są rządy jednej partii" - o zaletach demokracji (11.10.2007) 3. "Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... aż trudno wymienić" - na konwencji PiS (17.03.2007) 4. "Ty ruski agencie, załatwimy cię" do posła LPR Zygmunta Wrzodaka na sali sejmowej (05.05.2005) 5. "Stanęła do walki w zwartym ordynku łże-elita III Rzeczypospolitej" z godzinnego orędzia wygłoszonego w Sejmie (17.02.2006) 6. "Gazeta Wyborcza" jest późną, zmutowaną postacią Komunistycznej Partii Polski. im słabsza "Wyborcza", tym lepiej dla Polski" w wywiadzie Piotra Zaremby w "Newsweeku" (26.03.2006) 7. "To dość banalne, co powiem, ale żadna grupa społeczna czy zawodowa nie działa dobrze, gdy jest poza kontrolą" w rozmowie z "Dziennikiem" (02.02.2007) 8. "A takie aquaparki. Wiecie w ogóle co to jest? Pytam, bo ja do niedawna nie wiedziałem co to jest" - podczas wykładu na temat współdziałania samorządu i państwa na Uniwersytecie Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy (23.02.2010) 9. "Seks, nie twierdzę, że jest nieistotny, natomiast nie jest esencją życia" - w wywiadzie dla Wirtualnej Polski (05.09.2005) 10. "Trzymam pieniądze na koncie mamy" - w wywiadzie dla tygodnika "Wprost" (nr 20/2007). JK tłumaczył, że nie chce, by ktoś przelał na jego konto pieniądze, a potem próbował z niego robić aferzystę. 11. "Nasz program to modernizacja Polski, ale lustracja mimo że dotyczy przeszłości jest koniecznym warunkiem modernizacji" - w rozmowie z Jackiem Karnowskim w "Sygnałach Dnia" (19.06.2007) 12. "I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne". 13. "Niezwykle sceptycznie oceniam wolność indywidualną dziennikarzy pracujących w mediach. Trzeba będzie w tej dziedzinie coś zmienić" w wywiadzie dla "Faktu" (10.03.2007) 14. "Nie ma afer, my jesteśmy pierwszą władzą, która afer nie organizuje i jednocześnie pierwszą władzą, która reaguje na zło we własnych szeregach, prawo jest jedno dla wszystkich" - ibidem 15. "Ci, którzy atakują Ziobrę, to front obrony przestępców" - wypowiedź w audycji "Sygnały Dnia" (28.08.2007) 16. "Ja tak naprawdę podpisałem to [ usprawiedliwienie ] przez pomyłkę. Gdybym przewidział, że będą z tego powodu różnego rodzaju kłopoty, to bym tego nie zrobił" - o fałszywym usprawiedliwianiu nieobecności, by otrzymać dietę (07.10.2008) 17. "Tusk wprowadził do polskiej polityki chamstwo, złe obyczaje. Ten człowiek nie potrafi przegrywać, nie jest człowiekiem godnym" (07.10.2007) 18. "Nas się czepiają, bo walczymy z korupcją. A ci, którzy zarzucają nam takie ohydne rzeczy stoczyli się na dno. Donald Tusk stoczył się na dno Tuskowi pomylił się honor z honorarium Donald Tusk to jedno wielkie kłamstwo" - w czasie wystąpienia w programie "Teraz My" (15.10.2007) 19. "Z ziemi polskiej do Wolski..." fragment hymnu w wykonaniu Jarosława K. Bez komentarza

Gość DorotaMaKota23
kiedy to Komorowski plul, obrazal innych???????? przyklady poprosze bo jakos spieprzaj dziadu i zgarniecie 3mln z ubezpieczenia placonego przez Panstwo jest bardzo ok, ja jakos widzialam ze to Koaczor jest tym co zawsze wyzywa i obraza a nie Komorowski

Gość wygra tylko on B>K
zauważyłam że zwolennicy Kaczyńskiego tylko obrzucają obelgami tak jak i całe " swięte "radio maryja obelgi wyzwiska

Gość a jakże
Słuchajcie, nie to że się czepiam ale... niech mi ktoś powie jak B.Komorowskie zgromadził majatek oceniany na 3 mln zł. będąc wykładowcą w seminarium duchownym, mając 5-cioro dzieci na wychowaniu i niepracującą żonę.? Dla mnie to zagadka tysiąclecia ... hmmmm

Gość po co Komor
wyslal swoich ludzi do IPN? zeby zniszczyli jakies dokumenty ktore moze tam sa? hmmm... ja glosowalam na Pana Kaczynskiego i ciesze sie ze ma takie poparcie! mam nadzieje ze wygra!

Gość DorotaMaKota23
a skad wiesz ze ma 3mln komorowski a Marta capnela 3 mln na smierci rodzicow z placonego przez Panstwo ubezpieczenia i to jest ok!???????, a co prywatnie sie nie ubezpieczyli????

Gość wygra tylko on B>K
DorotaMaKota23 nie mają co mówić to mówią co im na język padnie

Gość dfghjkl;
kazdy popelnia wpadki w swoim zyciu .Jaroslaw KACZYNSKI TO PRAWIDZIWY PATRIOTA CZLOWIEK ELOKWENTNY, WYKSZTALCONY

Gość HECA
POPIERAJCIE WYJŚCIE Z NATO RAZEM Z BRONKIEM. EDUKUJCIE SIĘ NA WIKIPEDII A POLSKA BĘDZIE CUDOWNYM KRAJEM.

Gość a jakże
a stąd wiem, że mnie google nie gryzą :))

Gość wygra tylko on B>K
a co było z samoobrona pis najpierw wchodził im w du...ę a póżniej w pis-du

Gość wygra tylko on B>K
wyształcony kaczyński ha i gra na ciemnocie ludzkiej