Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia5677

szukam kompanek do odchudzania od dzis zaczynamy?przylaczy sie ktos?

Polecane posty

Gość monia5677

od dzis zaczynam diete mam164 cm wzrostu i 70 kg wagi musze schudnac !szukam dziewczyn do wspolnego odchudzania piszcie swoje rady,co jesc czego unikac?...pozdrawiam

Gość ąkala
dołączam się będziemy pisać

Gość monia5677
akala witaj miło mi

Gość monia5677
ja mam zamiar jesc posilki 3 razy dziennie o wyznaczonych porach tzn o 9 rano o 14ej i 18 ej ostatni

Gość ąkala
będę się starac tak samo dziś na śniadanie zjadłam ciemną bułkę z twarożkiem a na obiad talerz rosołu z makaronem narazie tyle dzis tak próbuje zacząć, może rosół to dla ciebie przesada ?

Gość takajednazmiasta
hej. ja tez sie przyłaczam. mam rospisaną diete. na sniadanie 2 małe kromki razowca z wedlina bez masła i pomidor. II sdniadanie -jigurt obiad - 30 gram ryzu, 60 gram kurczaka i fasolka staram sie jeszcze czesto ale w małych ilosciach. zjem dzis jeszcze 2 posiłki.

Gość takajednazmiasta
do "ąkala" rosół? hmm.. nie wiem czy to dobry pomysł. po pierwsze tłusty, o kluskach juz nie wspomne, a poza tym zaraz znów bedziesz głodna.

Gość monia5677
ja na obiad zjadlam udko takie male z kurczaka z pomidorm i kefirem

Gość ąkala
pod wpływem rosołu będę głodna ? nie wiem właśnie czy dobrze zrobiłam z tym talerzem rosołu

Gość monia5677
najgorsze jest to ze uwielbiam kawe i zyc bez niej nie moge ale stataram sie pic gorzka z odrobinka zwyklego mleka

Gość ąkala
ja też lubię kawę sypaną, piję trzy dziennie :-O i co teraz ? trzeba zrezygnować ?

Gość monia5677
ja tez uwielbiam rosół ale raczej nie jest wskazany i to prawde ze nie najesz sie rosolem na dlugo!ale spokojnie jesli juz zjadlas to na zdrowie

Gość monia5677
co jak o ale z kawy nie bedziemy rezygnowac tylko trzeba pic gorzka i tyle a ja tez pije 3 lub 4 kawy rozpuszczalne zato ale to bez roznicy

Gość monia5677
dzieczynki piszcie po ile macie lat?ja mam25 i ile chcecie zrzucic! ?

Gość ąkala
gorzkiej nie tknę, musi być posłodzoną jedną łyżeczką . Od kawy sie tyje ? idę zaparzyć sobie zieloną herbatę liściastą z owocem pigwy

Gość monia5677
nie raczej sama kawa nie tuczy tylko cukier tak

Gość ąkala
mam 27 lat, 162 cm i nie ważyłam się, waga mi sie popsuła i podświadomie nie chce kupić nowej ważę 65 może , coś takiego , może więcej

Gość kicia505
czesc dziewczyny ja mam 1 60 wzrostu i 72 kg niestety po ciazy mi zostalo chcialabym miec z 5 kg mniej mam 28 lat na dzien dzisiejszy zjadlam kromke chlebka z wendlinka i pomidorem i dwa jabłka zastanawiam sie co dalej pozdrawiam

Gość ąkala
a witam też :) zastanawiałam się jaki jadłospis podjąć bo chyba głodówka nie wchodzi w rachubę. Chodzi o wprowadzenie zdrowego odżywiania się a nie na siłę zrzucać wagę bo dojdzie do tego że zrzucimy wodę tylko co wykluczamy na 100% ? ja wykluczam pieczywo, słodycze, ziemniaki tyle

Gość Veneno_84
Ja też zaczynam dziś, mam 164 cm i waże 64 kg :( chciałabym schudnąć 14 kg tak żebym miała 50 kg. Jakie diety stosujecie??? Robicie jakieś ćwiczenia? Bo ja się pierwszy raz zabieram za odchudzanie i jestem zielona w tym temacie

Gość kicia505
kurcze dziewczyny w porownaniu do waszej wagi czuje sie gruba chociaz zle az tak nie wygladam kto zna jakies lekkie posiłki macie racje głodowka odpada jest nie zdrowa

Gość Veneno_84
Ja się chcę do Was przyłączyć dziewczyny, bo potrzebna mi motwacja :) jak siętu będziemy razem wspierać to mam nadzieję że wzystkim nam się uda :) Moim problemem jest herbata, bo lubię ją bardzo słodką, słodzę ją aż 3 łyżeczki ( o zgrozo) !!!

Gość Veneno_84
Głodówki bym ne wytrzymała :) najbardziej by mi odpowiadało rozpisać sobie jadłospis np.na 2 tygodnie z góry i się go trzymać, bo w przeciwnm razie zawsze się może zdarzyć jakieś podjadanie itp.:/

Gość kicia505
to dosc duzo słodzisz ja przyznam uwielbiam kawe z mlekiem i cukrem 2 na dzien musza byc masz racje potrzeba nam wspulnych sił:)

Gość kicia505
dokładnie tez tak mysle zaplanowac jakis jadlospis na przynajmniej tydzien

Gość takajednazmiasta
ja mam 160 i waze 60 kg. chciałabym chociaz 5 kg zrzucic.

Gość Veneno_84
Ja na szcęscie kawy nie pijam :) ale ten cukier, to samą mnie przeraża...ciężko będze, ale chyba zejdę na azie do 2 łyżeczek żeby nie było tak dużej różnicy :P a tak w ogóle to prowadzicie aktywny tryb życia czy raczej siedzący? uprawiacie jakiś sport?

Gość kicia505
ja sportu nie uprawiam ale aktywny tryb zycia tak zajmuje sie domem i dwuletnim dzieckiem no i zakupy gotowanie wszystko na mojej glowce

Gość Veneno_84
Ja niestety prowadzę siedzący tryb życia, dlatego chcę zacząć jakieś ćwiczenia eż robić, choćby pół godz. dziennie. Chodzę też na taniec towarzyski, ale to tylko raz w tygodniu więc to za mało stanowczo :(

Gość takajednazmiasta
napiszcie co i kiedy jecie