Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozloszczona

trzeba mieć cierpliwosc zeby znalesc prace ;)

Polecane posty

Gość rozloszczona

Wysyłam CV, byłam na 4 rozmowach kwalifikacyjnych. Z jednej firmy dostałam wiadomość, że przeszłam do następnego etapu rekrutacji, po czym następuje brak kontaktu co do miejsca i terminu tejre rekrutacji...okazuje się, że ktoś spoza rekrutacji dostał już prace. W drugiej firmie nie dostałam się i dostałam taką widomość. W pozostałych dwóch zostałąm zapewniona, że jestem najlepszą kandydatką i tylko mam czekać na telefon. W piątek mieli zadzwonic z jednej firmy, dziś z drugiej. W piątek nie zadzwonili choć, mówili zeby sie niemartwic jak nie zadzwonią bo ewentualnie moga pozniej się skontaktować. I już zaczyna mnie to wszystko powoli wkurzać bo czlowiek już się cieszy, że dostanie prace a tu jakieś takie dziwne sytuacje. Narazie czekam, dzis chyba też powysylam nowe CV.

Gość a ja napisze tak..
ty nie ufaj pracodawcom , i nie wierz ze masz robote dopki nie zobaczysz na oczy umowy. wysylaj caly czas jakies cv

Gość rozloszczona
To dzis powysyłam, ale nie jestem już tak optymistycznie nastawiona jak wcześniej. Troche mnie to zniechęciło. Wy też tak mieliście, że mieli zadzwonić i nie zadzwonili??? Czy ja mam takiego pecha (?)

Gość abrakadabraaa
Kochana ja byłam na ponad 20 rozmowach więc życzę powodzenia :)

Gość choojniaaa
ja wysłałam już około 250 CV i wielka Choojnia!

Gość ffgthrt
tak bywa juz, w PL jest mala kultura rekrutacji, czyli ze jak cos obiecuja to maja dotrzymac wysylaj nadal i jak mowi poprzednik- ciesz sie dopiero jak podpiszesz umowe :P

Gość rozloszczona
no i do dziś nie zadzwonili, chamstwo. A już mi powiedzieli od kiedy mam zacząć prace.

Gość rozloszczona
jak myśle, że znowu mam iść na rozmowe kwalifikacyjną to mi się nie dobrze robi. Jutro mam iść na następną i nie wiem czy pójdę bo raczej latwo nie będzie się dostać na to miejsce ale i tak nie mam co robić w domu, zresztą trzeba próbować.

Gość a ja napisze tak...
znam to, dobrze nuestey, ja tez jak mialam isc na kolejna rozmowe to az z niechecia sie umawialam, bo i tak czulam ze gowno z tego wiec po co czas tracic

Gość TTTTAAAAKKKK
Ja mam podobnie - w jednej firmie mialam przyjsc w poniedzialek ale nie powiedzieli na ktora. Dzwonilam we srode, czwartek, piatek, przyszlam do nich w ten pon rano - powiedzieli ze nie mam sie martwic, ale cos sie przesunelo 2 miesiace do nich najpierw codziennie dzwonilam potem wysylalam maile i nic... Kolejna - bardzo mi zalezalo i gosc powiedzial ze odpowie czy sie dostalam czy nie... nie odpwiedzial... pojechalam tam, powiedzial ze nie podjal decyzji ale na pewno zadzwoni... nie zadzwonil nigdy Bylam na 2 dniach probnych za darmo!!! - babka powiedziala ze na pewno mnie przyjma i zadzwoni w poniedzialek wieczorem. Dzis wyslalam jej maila z przypomnieniem :o Aha jeszcze w 2 pracach powiedzieli mi ze w sumie zapomnieli wczesniej nadmienic ze to nie etat, ale zajebiste projekty robie i sie do mnie w tygodniu odezwa - znikli jak kamfora

Gość Margo1111111111
oni zawsze mówią, że zadzownią aby tylko zamydlić oczy i spławić ... :o

Gość ciesz sie ze chodzisz
na rozmowy bo to zawsze trening jest, a do mnie nie dzwonia nawet z zaproszeniem na rozmowy wiec ciesz sie ze chociaz je masz

Gość popieram popieram forumowiczkę
do mnie też mieli dzwonic w srode lub czwartek i dzis piatek u d*pa ;/ a na rozmowie mi powiedziala ze sie skontaktuje i pojde ;/dokladnie czlowiek juz sie cieszy a tylko pozniej roczarowanie

Gość bo nikt...............
nie zatrudni osobu co już w tytule wali błędy ortograficzne.ZNALEŹĆ NIE ZNALESĆ

Długi czas szukałam pracy i powiem szczerze ze dopiero teraz mi sie udało za posrednictwem agencji pracy...co prawda narazie umowa zlecenie ale po 3ms mozna sie starac o umowe o prace i dodam ze nie jest to praca typowa dla takich biur posredniczych i sama sie miło zaskoczyłam

mi sie cierpliwosc wyczerpała... po ładnych kilku rozmowach kw. w 3 miejscach dostałam prace, ale zadnej nie przyjelam wogole pracodawcy mnie denerwuja, mówisz im czlowieku ze min. tyle a tyle chcesz zarabiac, po czym zapraszaja cie do ustalenia szczegolow i proponuja polowe tego.... albo mam pare lat doswiadczenia w zawodzie a oni proponuja 1 miesiac szkolenia bezplatnego oczywiscie !!!!! i pozniej sie zobaczy.... ech co za ludzie.....

Gość fundusz emerytalny
Pracy nie znajdziesz w Polsce dobrze płatnej! pozostaje wyjazd do Norwegii lub UK [dlatego tam, bo nie są one w Unii Europejskiej i bezrobocie jest tam najniższe].

Gość weronikax
...Polska....

Gość tak tak ddddd
karolina8587 za pośrednictwem jakiego biura??