Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tata synka małego

dlaczego brzydko ubieracie swoje dzieci???

Polecane posty

Gość xxlady
Hola hola.. Po pierwsze czy dziecko ubrane w dres nike i buty adidas:D to dziecko ubrane "ładnie" sprawa dyskusyjna bo ja swoje dziecko ubieram tak tylko do piaskownicy czy jak jedziemy na grote solną i to właśnie dlatego, że nie uważam tego za ładne. Po drugie kochany tausiu ze snobistycznym podejściem do życia. Nike, Adidas, Puma, Reebok- to są normalne marki odzieżwe nie jest to nic co dziwi ludzi i nie jest to uważane za coś pięknego i nadzwyczajnego! Widzę dziecko w dresie nike- no co myślę dzieciak idzie na spacer, do piaskownicy, i nie mysle jak co nie którzy tu piszą że starzy chcą zaszpanować. Bo czym? Że dzieciak biegnie w dresie;D? Spoko szpan na całej lini. A osoby które tak myslą poprostu są z epoki gdzie buty Nike itp. były uważane za raj na ziemi, bo drogie!! wowwww.. Moi drodzy w dzisiejszych czasach buty Nike dla dziecka kosztują śmieszne pieniądze bagatela 70 zł na allegro!! Dres nie wiele więcej! Gdybym zobaczyła 2 latka w butach od armaniego w piaskownicy to popatrzyłabym na rodziców z politowaniem ale buty nike? Klękajcie narody zwykłe buty sportowe z popularnym znaczkiem. TYLE!

ale takie buciki z firmy nike lub adidas to chyba nie są odpowiednie dla maluchów które zaczynają chodzić??nie są chyba odpowiednio wyprofilowane?nie mają sztywnej piętki,oglądałam te firmowe i nie bardzo mi sie podobają-ja nie złośliwie tylko jestem na etapie kupowania pierwszych butków dla córki-nie wiem jakie??