Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tata synka małego

dlaczego brzydko ubieracie swoje dzieci???

Polecane posty

Gość tata synka małego
przyznam się wam, że te firmowe ciuchy moja żona w lumpeksie wynajduje i dlatego dziwię się wam, że wy nie potraficie nic w szmateksie porządnego znaleźć!

Gość tata synka małego
moja żona chodzi do takiego sklepu z używaną odzieżą gdzie każda firmówka(NIKE, ADIDAS, PUMA) kosztuje 2 zł od sztuki. Dlatego chodzimy tak ładnie ubrani.

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
każdy niech ubiera dzieci w takie ciuchy jak chce byleby były czyste. Dzis widziałam matke z około 8 letnia córką, widac było że dziewczynka wracała z rozpoczęcia roku szkolnego i miała na sobie biała bluzke tzn powinna byc biała ale była tak sina i szara ze szok, taki syf to bym wzieła jedynie na szmate do podłogi

no to są stare i niemodne - i Wy w to dziecko ubieracie? (bez obrazy dla mamusiek) skandal

w Pumie są tylko fajne torby na siłownię, reszta dla sportowców może i tak ale wy to chyba Pudziany nie jesteście, co?

Gość ja86sia
najpierw gadasz, że "jak możecie kupować dzieciom ubrania w lumpeksach" a teraz że Twoja żona tam kupuje oryginalne dla dziecka... Jeśli to nie prowo to jesteś co najmniej ograniczony... Dlaczego kupujemy sobie oryginalne? Bo będziemy to DŁUGO nosić, nie będziemy tarzać się w błocie i piasku, nie podrzemy po 2 wyjściach, nie wyrośniemy po miesiącu... Na prawdę to takie trudne, żeby na to wpaść?

Gość tata synka małego
kobitki! ja piszę wam to po to, aby wam uświadomić, że można podrzynać szpanera chodząc w ciuchach ze szmateksu! Po co płacić za koszulkę NIKE 150 zł, jak można ją mieć za 2 zł. A nikt przecież i tak o tym nie wie! Bo przecież nie przypinacie dzieciom cen na ubranka.

szpaner to ktoś kto nosi ciuchy z wyższej półki jak calvin klein itp, a nie adidas czy nike, zrozum to ty może

Gość tata synka małego
calvim klain też można znaleźć jak się ma dobrą rękę

tak, napewno podróbkę moze i tak ale ty piszesz o ciuchach adidasa czy nike, że takei to super i co sie dzieje, że dzieci w tą wiochę nie uberamy - bo są beznadziejne

Gość olga........
zalosny ten temat jesli juz tak bardzo chcesz zaszpanowac, to skup sie na rozwoju fizycznym, emocjonalnym czy poznawczym swojego dzieciaka

Gość olga........
i zorganizuj parade pieknosci na placu zabaw jzechany typ

Gość a ja.........
a ja mojego szkraba czasami ubieram w dresik . Na wiosne jak bylo chlodno akurat do wozka , a malemu bylo wygodnie. I w nosie mam co ktos o tym mylsal typu : ,, dres na ulicy ... ,, - jak to pisze zdesperowana . Ja nie ubieram sie w dresy na ulice ,nie lubie , nie podoba mi sie to i fakt nie eleganckie . Ale malemu czasami zakladam ,najwazniejsze ,ze jest mu wygodnie i cieplo bo dres ocieplany ( chodzi o chlodniejsza pore ) A zdesperowana niech nie jedzie tak po Polakach ,bo to jak sie ubieraja Brytyjki i Brytyjczycy to syf z malaria . TOTALNE BEZGUSCIA !!!!!!!!!!!!!:-0

Gość tata synka malego
lacoste też żona nie raz znajdzie

Gość olga........
i naucz dzieciaka, ze te dzieci skromniej ubrane sa gorsze buahahaha

Gość tata synka malego
tak też uczę

Gość tata synka malego
bo co, że moja rodzina ubiera się w lumpeksie to znaczy, że jesteśmy gorsi?!

Gość olga........
najgorzej jak zakompleksieni dorosli na dzieciach sobie odbijaja

Gość tata synka malego
mi się zazwyczaj odbija po sutym obiadku. Dzieci nie jadam!

Gość a ja.........
i jeszcze jedno - zdesperowana pisze o Polakach ubranych na sportowo , chyba ja pojebalo :-0 Szkoda ,ze nie widzi tych swoich Brytyjczykow w dresach na ulicy , pelno gowniarstwa w tym lata i starszych tez . A o bezgusciach Brytyjkach nie wspomne , ze zlotymi kolami w uszach i czyms a'la kok na lbie , obwiazane rozowo- blekitnymi tasiemkami :-0.

A ja nigdy nie kupuję z lumpeksu i nie będę. Najgorzej to wkurwiają mnie panny co rżną Bóg wie jakie damy a włażą do szmatławców, porażka

Gość tata synka malego
nie obrażaj mojej żony!!!

Gość ZALOZA BLUZE ADIDASA
ZE SZMATEKSU ZA 3 ZL I MYSLA ZE SZPAN NA MAKSA SMIECHU WARTE

Gość ZALOZA BLUZE ADIDASA
SLOMA Z BUTOW WYLAZI

Gość no to ja 30sci
podszyw= temat sprzed roku!

Wcale nie obrażam Twojej żony, po prostu piszę jak jest. Jeśli Twoja żona umie przyznać się ma ciuchy z lumpka ok, gorzej jak ściemnia, ze kupuje w normalnych sklepach. Takich osób nie trawię

Gość Lalka121
aknkjhgvhjv

Gość monika18771
Bo niektorym mama nie chce sie stroic dzieci, mysla ze jak dziecko to obojetnie co mu zaloza, nie bedzie marudzic, a moze podrze, zniszczy, wiec po co kupowac cos lepszego. Wkurza mnie jak mamusia wystrojona, tatus tez niezle ubrany a synek w brzydkich ubrankach, bucikach brudnych znoszonych, za krotkich dresach z wypchanymi kolanami i do tego zmeczacony brudny pod szyja sweterek, normalnie zal sie robi jak widze jak moi znajomi ubieraja dziecko.

Gość darjuniaaaaa
Racja tez staram sie ubierac modnie i zawsze czyto. Nie rozumiem mam ktore daja na spaecrku dziecku czekoladke ktora dziecko sie cele upacka i wyglada jak by bylo umazane kupeczka :D Przeciez mozna dac ciasteczko be be albo biszkopta albo owoca, mniej brudzace i zdrowsze niz te wszytskie czekoladki i kinder. Wstyd mi isc ba spacer z taka kolezanka ktorej dziecko ubrane jak z przytulka a wozek jak z wystawki bo ona twierdzi ze dziecko szybko wyrasta wiec nowych nie kupuje. Dzieciak jedynak a wszytskie rzeczy maja bo dostali od kogos, ludzie sie nad nimi lituja i daja, ode mnie tez ma duzo rzeczy ale juz nie daje, bo widze ze nawet nie potrafi nic uszanowac. A wcale do biednych nie naleza, bynajmniej maja jedno dziecko a dochody wieksze niz nasze.