Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana Iza

Problem z teściami, bardzo poważny

Polecane posty

Gość bzdziagwa ;)
a i jeszcze jedno dla mnie jestes glupia jak but i niedojrzala a wiesz czemu?? na pewno wiedzialas ze twoja rodzna lubi manipulowac ludmzi to ze tak powiem dosadnie po chuj ciaglas swojego faceta do rodzinneog domu po chuj zgodzilas sie zbey rodzina wpsolfinansowala wesele jak was nie bylo stac nalezealo zorbic male przyjecie i powiedziec rodzinei ze poradzicie sobie sami i bedzie tak jak wy chcecie ewidentnie jestes gowniara i tyle zle robisz ale nie widzisz nic

Gość bzdziagwa ;)
"Ale mamy duży dom..starczy miejsca dla kazdego" o boziu jestes glupsza niz myslalam :(:(:(:(:(:(

Gość bzdziagwa ;)
ile ty masz lat 18-22 ?? zreszta i tak zachowujesz sie jakbys miala 15 :(:(:(:(

Gość tancerka01
postrasz ich że w akim razie myślicie o odwołaniu ślubu bo to co sie dzieje przestało Wam odpowiadać. trudno że terminy i zaproszenia poszły-chyba bedzie trzeba odwołać:-) zobaczysz co zrobią

Gość Załamana Iza
Moze nie każdy jest idealny i nie kazdy potrafi sobie poradzic w zyciu ale fajnie jest krytykowac. przeciez jak komus nie pasuje to sie nie usi wypowiadac, szukam porad a nie krytyki, nie jestem głupia tak jak to określiłas

Gość bzdziagwa ;)
jestes glupia skoro sprowwadzials swojego faceta nie meza do rodzinnego domu wiedzac ze masz rodzine manipulatorow i jestes glupia ze zgodzilas sie w takiej sytacji na wspolfinansowanie wesela to sa fakty ktorym nie da sie zaprzecyc kazdy rozwiniety czlowiek wiedzialby ze takich zreczy sie nie robi a ty tu pitolisz ze nie kazdy jest idealny bueheheheh ja tez mam matke manipulatorke i trzymalam swojego nareczonego na dystans w strosunku do niej zeby nam sie nie wtracala i nie psula zwiakzu i moi rodzice tez nam chcieli pomoc zaplacic za wesele podziekowalismy i poradzilismy sobie sami skromne przyjecie na 25 osob ale mysmy pomysleli i moglismy robic co chcielismy poplenilas blad to teraz plac za niego bo nic nie da sie poradzic bo niby co wyprowadzic sie pewnie na 1.5 mies nie wyprowadzicie a z taka rodzina nie ma co wojowac musisz dziekco zbey zacisnal jak nie potrafisz myslec

Gość bzdziagwa ;)
i jeszcze uwazaj zeby rodzina was nie wykopala i nie wycofala swojej pomocy w zaplaceniu za wesele jak tak bedziecie wojowac naprawde trzeba byc niespelna rozumu zeby korzystac z dobroci takiej manipulatorskiej rodizny bbozesz kazdy glupi wie ze taka rodzina bedzie szantazowala i probowala cos ugrac

Gość Załamana Iza
Ślub na 25 osób...Bozeeee mój jest na 250 innego sobie nie wyobrazam

Gość 260790
Jezeli tez widzisz problem, to powinnas pogadac z mama, babcia itp ze nie moga sie wtracac w WASZE zycie, tak samo jak one sie bulwersowaly o to ze macie swoje plany tak samo wy moglibyscie sie bulwerowac o to ze sie umowily akurat na ten dzien kiedy wy mieliscie juz cos zaplnowanego. A twoj facet powinien przeprosic za to ze sie uniosl ale powinniscie im uswiadomic ze nie beda wam dykotwac wszystkiego. Wyobraz sobie co sie szykuje jak dziecko sie pojawi O ZGROZOac Jak mi sie tesciowie za bardzo wtrancajja choc to nalezy do rzadkosci to bardzo szybko wyjasniam sytuacje ze bierzemy pod uwage to co mowia ale i tak zrobimy po swojemy ale to jest tak dosadna informacja ze juz nic nie mowia po tym

Gość bzdziagwa ;)
jak masz wymagania jestes niesamodzielna gowniara ktora pakuje sie rodzicom z facetem na leb do mieszkania i rodzice maja placici bo ksiezna ma slub na 250 osob to z laksi swojej przestan uzalac sie na forum masz to co chcialas wolisz wykorzystywac innych w dodatku takich ktorzy moga dyktowac swoje zdanie to ponosc konsekwencje swojego gowniarstwa wiesz co twoja matka ma calkowita racje gowniarac z ciebie ze szok i lepiej niech twoj facet ja przeprosi bo bedziecie mieli fige z makiem koniec tematu takiej nidojrzalej dziewczyny dawno "nie widzialam"

Gość kei_bak
daj spokój bzdziagwa przecież te 250 to podszyw a ty pierdolisz jak potłuczona. tancerka01 powiedziała jak ustawić własciwą pozycję państwa młodych. jeśli starzy chcą po swojemu niech robią... bez was. a bzdziagwa ma też racje - mieszkanie w domu z teściami w ich domu to najgorsze wyjście. jak najszybciej musicie się wyprowadzić na swoje.