Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NoszlagByto!!!!!!!

ALE JESTEM WŚCIEKŁA!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość NoszlagByto!!!!!!!

kurwa, jaki to jest idiota, manipulator ! nie odzywam się do niego, olewam chce świetego spokoju i jakiejś pprzerwy to dzwoni, dzwoni, nie odbieram już od 3 dni prawie wcale.. i 2 lipca miał miec ważny zabieg, dzisiaj mi napisał rano, ze ma zabieg, bo są komplkikacje, ale nie uwierzyłam, bo znam jego zagrywki i manipulowanie.. teraz pisze do mnie jego kumpel, aby się do niego odezwała, bo ma zabieg o 15.! i jak ja mam się zachowac, nie mam nawet kasy na koncie, aby zadzwonic, nic! nie chce też aby pomyślał,że chce się godzic...! w ogóle nie wiem czy to jest prawda!!!!!!!!!!!!!

Gość Blekit Oka
Ale jesteś popaprana.....................................................

pewnie,ze poprana. jak nie chce z kims miec sie wspolnego o wszystko co jego tyczy sie to sie olewa. a nie mysli o nim calymi dniami

Gość NoszlagByto!!!!!!!
co jestem popaprana, wiele razu już coś udawał, aby zwrócic moją uwagę, litośc, nieraz już! dziś rano po tym jak napisał, ze ma zabieg to zadzwonił odebrałam raz a on sobie u koleżki siedział, więc wiedziałam, że to ściema, a teraz że podobno o 15 ma. nie wiem, co mam robic, nie mam kasy na koncie, nawet nie wiem, w którym szpitalu może byc, co jak co ale się martwię, co ja mam zrobic!!!!!!!!!!

Gość Zawsze Cię tak traktuje ???

Gość NoszlagByto!!!!!!!
chciałam przerwy w naszym związku, bo to on mnie zeszmacił upokorzył, upodlił, chciałam aby coś zrozumiał, zmienił się jakoś trochę, docenił mnie, ale wciąż go kocham, trochę ze sobą byliśmy, a ten zabieg miał miec dopiero 2.07 więc nie wiem co jest grane, boję się!

Gość NoszlagByto!!!!!!!
nie mam ruchu!nie wiem nawet jaki to szpital i co za komplikcje, potraciłam numery w tel i nie mam nawet tel do jego mamy, a on zapewne nie odbierze, gdybym już miała z czego zadzwonic....!!!!!!!!!!!

FACET SE NIE ZMIENIA. zrozum to glupia babo. a jak sie zmienia to dopiero przy nowej.

Gość NoszlagByto!!!!!!!
nie chciałam całkowitej zmiany tylko trochę więcej szacunkuuuu!!!ale to nie o tym mowa! juz mnie boli brzuch z nerwów!

szacunku tez nie dostaniesz jesli od poczatku cie ne szanowal. ale lec glupia babo z powrotem do niego. a pozniej znow sie wyplakuj na forum

Gość NoszlagByto!!!!!!!
człowieku to nie jest byle jaki zabieG! będzie miał usuwane jądro, bo ma nowotwór, to nie są żarty, a co jak co chyba to bliska mi osoba i mam prawo się martwic! chociażby jesli nie facet to przyjaciel, ktoś bardzo bliski i naturalnym moim odruchem jest obawa i srach!!!!!!!!!!!!

Gość NoszlagByto!!!!!!!
strach*

Gość NoszlagByto!!!!!!!
zabije się! nie zniosę tego :(:( napisałam do jego siostry na nk, nie mam jak inaczej, może ona coś wie !:O