Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna marija anastazja

On jest za grzeczny :O

Polecane posty

Może ktoś napisze, że jestem głupia, ale denerwuje mnie takie zachowanie. Ja sama jestem trochę zbuntowana, mam 21 lat a on 24 a zachowuje się jak.... ekheem :O Nie umiem tego nazwać. Mowa o moim bracie. Ciągle narzeka że nie może znaleźć sobie dziewczyny. Cóż...nie dziwię się bo dziewczyny nie lubią takich grzecznych kolesi. Owszem, on lubi się napić, ale rzadko ale nie pali w ogóle. Zawsze pomocny, taki maminsynek ;/ Mówię do mamy: weź z nim coś zrób bo jest strasznie zniewieściały w tym zachowaniu, dziewczyny nie lubią takich, ale mama twierdzi że to skarb taki chłopak z taką kulturą. Ok, dla mnie kulturą jest podziękować za obiad i grzecznie odejść, ale nie tak jak on: Jemy obiad, a on w międzyczasie do swojej babci: Mmmm...wyśmienite babciu, jeszcze nie jadłem takich kotlecików, naprawdę przepyszne. Po obiedzie podchodzi do mamy,całuje w czółko jak jakiś dziesięciolatek i mówi: dziękuję za miłe towarzystwo przy obiedzie A do babci całuje ją w czoło i mówi: dziękuję jeszcze raz za takie pyszności babciu mniam... :O:O Na litość Boską... coś strasznego, to ma być prawdziwy facet? Czasem mam wrażenie, że...ehh nie będę kończyć bo to mój brat... Po prostu wiem, że dziewczyny nie czują się przy nim kobieco i bezpiecznie.

Gość no bo skarb
tylko dla dojrzalej dziewczyny, a nie glupiutkiej trzpiotki jeszcze sie odmieni, ciebie powazni faceci beda olewac, a jego powazne kobiety adorowac, to sie zdziwisz :D 🖐️

Gość zadnej dupy nie dawaj
dawaj mi go. bedzie mi robil masaz plecow :)

Gość no bo skarb
pomijajac oczywiscie ze prowo, tylko fakt - takich debilek nie brakuje

To nie jest prowo a ja nie jestem idiotką. Może i kobieta 30 letnia by to doceniła, ale on ma dopiero 24 lata i jest prawiczkiem... Bo on jest bardzo romantyczny i nie chce mieć kilku dziewczyn tylko powiedział że chce mieć tą jedyną na całe życie. Poza tym jest bardzo wymagający, nawet modelki mu się nie podobają. On sam nie wie czego chce, a to jego zachowanie mnie śmieszy i męczy po prostu ;/ Czasem na Wigilii jak się zjedzie reszta rodziny to wszyscy się na niego dziwnie patrzą i nawet przygryzają: ty to chyba miałeś być dziewczynką co? to musi o czymś świadczyć;/

Gość zadnej dupy nie dawaj
wez nie marudz a zajmij sie soba.

a ja mialem takiego znajomego i ma teraz bardzo ladna i oddana mu zone. jego zachowanie o nicym nie swiadczy. co lepsze, widac ze to jemu odpowiada. to ty sie jego wstydzisz. bo dla ciebie liczy sie lans i "niegrzeczni" chlopcy

nie znasz mnie :) to że mam inny charakter nie świadczy, że od razu pakuje się w niebezpieczne sytuacje i kręcą mnie narkomani czy blokersi... mam chłopaka i odpowiada mi on, bo jest dobrze ułożony, ale jednocześnie męski a mój brat nie jest męski

Gość najdziwniejszy
:D no tak, prawdziwy facet to z fajka w gebie za obiad by tak podziekowal: babcie to chyba pojebalo takie zajebiste kotlety napierdalac :classic_cool:

Gość ram ram tam
a ja uważam, że niegrzeczni chłopcy tylko pociągają kobiety, a jak przychodzi co do czego, to wolą spędzić życie z grzecznym i miłym chłopcem, z którym będą się mogły jakoś dogadać

Gość mam kolege tego typu
Grzeczny,mily,chyba zniewiescialy.Cholernie przystojny...nie jest pedalem ale majac teraz 33 lata nigdy nie mial dziewczyny.I ciekawe dlaczego/ Ja nie lubie takich facetow,wiec nawet sie do niego nie dobieralam :)

"modelki mu się nie podobają. On sam nie wie czego chce, a to jego zachowanie mnie śmieszy i męczy po prostu ;/" anorektyczki też mi się nie podobają. :D a Ty masz faceta zbuntowana nastolatko? czemu się nim nie zajmujesz? bo troski o brata to ja tu nie widzę, raczej się go wstydzisz..

Gość kocham psiny
BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWO!!!!!!!!!!! Dla brata że potrafił się uchować na takiego fajnego faceta PRZY TAK DENNEJ I WREDNEJ SIOSTRZE!!!!!!!!!:p:p