Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niktniezechcemnie

Nikt mnie nie pokocha :(((((((

Polecane posty

Teraz to będe happy może mnie ktoś pokocha Tylko problem w tym że unikam spojrzeń że idę ulicą udając że nikogo nie ma mówię tam dzień dobry i tyle łatwiej mi żyć udając że nikogo koło mnie nie ma przynajmniej wtedy potrafię wyjść z domu :( Może to przez tych wszystkich ludzi którzy mnie skrzywdzili i wpoili że nie jestem nie ładna nie nadaję się do niczego i etc jakie to smutne jak ludzie potrafią manipulować i zniszczyć komuś życie :(

wiem jedno od jutra zacznę się starać by więcej się uśmiechać Muszę być silna bo inaczej zginę :( Będę udawać że nie słyszę przykrości to może dadzą mi spokój eche trzeba spróbować dzięki za słowa które mi troszkę pomogły DZIĘKUJE WAM

dokładnie wiem że to cholernie ciezkie ale musisz sie zebrać w sobie i totalnie udawać żę sie tym nie przejmujesz i że Cie to nie obchodzi!! stracisz dreczycieli a i zwiekszysz szanseze zyskasz kogos na kim Ci bedzie zależec no i odwrtonie tez :classic_cool: :):) trzymam za Ciebie kciuki i to podwójnie , bo historia moze bez zbytnich szczegółów jest mi bardzo bliska 😭

Mi pare razy braciak powiedzial "ale ty masz ryj!" :D, no i rzeczywiscie mialem, strasznie tradzik przechodzilem i slady zostaly ;/. Skads to znam, gdy sie idzie ulica i zamiast przed siebie patrzy sie w ziemie ;/ Jesli jeszcze nie bylas to idz do dermatologa, ja nie poszedlem i zaluje ;/

Gość Ninkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
autorko nie dołuj sie :) wszystkie moje koleżanki które były i sa nadal brzydkie maja mężów i rodziny, niektóre były wrecz paskudne, wazne jest to zebys nie zrobiła sie samotniczka z tego powodu, pamietaj ze nie sama uroda sie liczy

dziękuje wszystkim za dobre słowa jeszcze raz Powiem wam jedno kiedyś nie byłam talka smutna i nie lubiąca siebie jak dziś , niestety nie którzy ludzie czuję się lepiej ''kopiąc innych'' Zawsze dusiłam wszystkie swe łzy w sobie i wiem że to błąd bo mówii się że powinno się wypłakać by było lepiej No trudno konicze te smutki zamkne to co było dla mnie tak smutne i od jutra będe starać się być sobą przed kilku lat .Dziękuje za wszystko i pa ja uciekam

Nie którzy mowili że jestem ładna ale to raczej z grzeczności by nie sprawić mi przykrości a slowa takie jak ''autorko nie dołuj sie wszystkie moje koleżanki które były i sa nadal brzydkie maja mężów i rodziny, niektóre były wrecz paskudne'' dołują mnie bo ja nie chce być zawsze brzydka już na zawsze :( Może jutro będzie lepiej Kończe papa dzięki za wszystko

tak naprawde kopią Ci którzy sami maja ze soba problemy .. w ten sposób odwaracajc uwage od swoich ulomnosci skupiając swoja i uwage otoczenia na innych normalnie szczesliwi zdoriw posychicznie ludzie nie zwracaja uwagi na takie ceregiele i uprzykszanie komus życia ,

Gość Ninkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
autorko mysle ze potrzebujesz kogoś kto by Ci doradził jak wygladac lepiej, jaka miec fryzure, makijaz jak sie ubierac, miałam w LO kolezanke, ruda piegowata i zezowata, jak ja spotkałam po kilku latach to mi szczeka opadła, moge teraz szczerze napisac ze jest bardzo ładna dziewczyna :) włsoy ma przyciemnione, nosi szkła i super makijaz zupełnie ja odmieniły