Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niktniezechcemnie

Nikt mnie nie pokocha :(((((((

Polecane posty

no ale co w niej jest nie tak ? sprecyzuj bo nawet kwestie rysów da sie tak omówic duży nos? podkrazone oczy? problemy z cerą? czy z zebami w kontekscie twarzoczaszkowym ? jeśli ktos jest brzydki to to kwestia jakiegos niedorozwoju albo choroby !!

Gość operetka jezd spoko
🖐️ :classic_cool:

Mam okropną okrągłą troszkę na dole pociągłą twarz i cera jest po prostu fatalna :( Wyglądam tak jak by ktoś mnie podziurawił ech i jeszcze te blizny tragedia :(

operetka --> no chyba kazdy, nie wiem co chcesz zmieniac łądnie wygladasz, co do makijazu nie uznaje niebieskich, zielonych rózowych cieni dostosowanychdo koloru ubrania mege tandetnie to wyglada , jedynie ciemne czarne stonowane lub rozswietlajace kolory

Jak bym wyglądała tak jak wy bym nie pisała że jestem brzydka :( Mi zawsze takich kilku dokuczało i mówiło mi że jak mogę wychodzić gdzieś że jestem brzydka :(

Kochana autorko! Uwierz w siebie dziewczyno, jesteś smutna bo jesteś sama, a jesteś sama bo: jesteś smutna. Mężczyźni raczej nie uwielbiają smutnych, melancholijnych kobiet. Bądź wesoła, dziewczęca. Ciesz się życiem. Skoro chodzisz do szkoły jeszcze - masz nie więcej niż 20 lat - a więc jesteś na pewno cudowną, świeżą kobietką z mnóstwem energii i optymizmu - tylko musisz go z siebie wydobyć! Jeśli jest coś co powoduje u Ciebie kompleksy - postaraj się to troszkę zmienić, a jeśli się nie da - to zatuszuj to - najlepiej podkreślając swoje atuty!Zastanów się co masz w sobie pięknego i o to dbaj. Dbaj też o rozwój duchowy i intelektualny - jakby to nie brzmiało w tej chwili. Rozwijaj się, znajdź hobby, pasję. Sa - choc trudno w to uwierzyć - mężczyźni którzy bardziej niźli urodę doceniają to że mogą z dziewczyną porozmawiać o wszystkim. Wiem to. A propo uśmiechu: Uśmiechaj się. Ja gdy mam dobry humor idąc ulicą potrafię uśmiechać się do obcych ludzi - tak po prostu. Jeśli ktoś odwzajemni mój uśmiech od razu czuje się jeszcze weselsza. Spróbuj - to działa. Pozdrawiam Cię bardzo ciepło!

może jesteś po prostu zaniedbana, to nie jest to samo co brzydka....te blizny i inne rzeczy można spokojnie usunąć. Przypomniałam sobie, jak miałam w liceum taką nauczycielkę która miała na twarzy blizny właśnie (ale nie usuwała ich) i w ogóle jakaś taka nieciekawa, a kręciła tyłkiem jak nie powiem co i za symbol seksu uchodziła:O po prostu miała bardzo dużo pewności siebie. Na pewno jak zadbasz o siebie to będzie lepiej.

POSŁUCHAJ -Asiulaa20 - ONA BARDZO MADRZE POWIEDZIAŁA,WEZ TO SOBIE DO SERCA. Ja jestem bardzo malo pewna siebie i duzo na tym tracę,nie bądz taka,uwierz w siebie.

Już próbowałam się uśmiechać ale mi łzy lecą a nie chce być wciąż zaryczana .Uśmiechałam się do kilku ludzi to patrzeli na mnie jak na dziwoląga to nie działa .Gdybym mogła to bym wzieła chustę zakryła całą twarz i długą aż do ziemi suknie by nie widział mnie nikt tylko oczy :(

Dziś bycie ładną to tylko kwestia zasobności portfela. Na pewno nie jest z Tobą tak tragicznie- dobry podkład, korektor, brązer i już jesteś inna kobietą. Do tego dopasowana fryzura. Uwierz w siebie kochana

więc posłuchaj nas :) masz przebarwienia,blizny stosuj kryjący podklad,rob delikatny makijaz,i dbaj o siebie zobaczysz ze nie jest tak zle jak Ci się zdaje.

Gość A WIESZ ze to grzech tak
myslec jak Ty autorko,popatrz na siebie jestes zdrowa, masz 2 rece nogi, przeczytaj wywiad z Monika Kuszynska, ile by dala byle mocpoczuc piasek pod stopami... wez sie w garsc bo zwyczajne uzalasz sie nad soba, najlepiej zaangazuj sie w jakas pomoc, w wolontariat....skad jestes?

wiem że chcecie pomóc , jestem z poznania , nie powinnam narzekać że jestem brzydka bo mam 2 ręce nogi i niby zdrowa jestem inni też to mają a są ładni niestety mi ktoś poskąpił urody i to przez to ubolewam nad tym.Ludzie ładni mają łatwiej w życiu ci brzydcy jak ja mają sto razy trudniej . O jaki wolontariat komuś chodzi ?

Ja i wolontariat jakoś nie moge sobie tego wyobrazić ...wszyscy by pouciekali o de mnie ....ech trudno mi pomyśleć o zmianach czy uśmiechać się jak ja już tak dobrych 5 lat nie cierpie siebie to w kilka dni czy chwile trudno by to było zmienić

Napiszę tak: trudno nam ocenić czy nie masz zakrzywionej wizji samej siebie. Nie wiemy jak wyglądasz... Ale mam wrazenie ze zbyt krytycznie do siebie podchodzisz. "Uśmiechałam się do kilku ludzi to patrzeli na mnie jak na dziwoląga to nie działa " A myślisz ze mój uśmiech zawsze odwzajemniają? Czasem też patrzą i zastanawiają się "o co Ci chodzi dziewczynko" ale jedna na 20 osób się uśmiechnie :)

Jak będę miała kase to się może przełamie na zmiane ale sama nie wiem mi już nic nie pomoże .No rzeczywiście powinnam być cała happy bo niby zdrowa jakoś nie potrafię

Mam znajoma ktora tez twierdzila ze jest brzydka, no i rzeczywiscie jest, a od paru lat ma faceta i dziecko :)

popracuj tez nad figurą....o ile rysów twarzy nie zmienimy to figurę możemy, na pewno będziesz sie dobrze czuła jak będziesz jędrna i wysportowana:p a i inni też zauważą:p