Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana kobietka samotna

Zaszłam w ciążę, ale on...

Polecane posty

Gość hondzik999
dokladnie. mial seks za darmo

Gość ale ona brala postinor
"zresztą co innego sytuacja podbramkowa a co innego planowanie tabletek na wlasne zyczenie, jestem przeciwna pigułkom, cos jeszcze chcesz wiedziec?" autorko, to tak jak z twoim facetem? co innego planowac dziecko a co innego sytuacja pdbramkowa! chcesz mi cos jeszcze powiedziec na ten temat?

tak, że nie widzę związku, bo wpadka może się zdarzyć bez niczyjej pomocy i ona planowana nie jest, więc nie pierdol głupot, bo facet uprawiający seks powinien być swiadom takiej ewnetualności to co napisałas to zadna analogia do czegokolwiek, poraz drugi starasz sie byc dowcipna i po raz drugi masz gówno do sprzedania

Gość bo tak juz jest kobieto,
autorko, co robisz w zyciu? pracujesz, studiujesz? jak z rodzicami?

studiuję, mieszkam z rodzicami

no ale twoja wpadka to przeciez plan a nie przypadek! widzisz teraz?

pomimo calej tej waszej glupoty, wspolczuje Ci. kolejna ofiara bredni faceta

Gość hgf
wlasnie spuscil sie do srodka a ty nie wzielas postinoru. Swiadomie. Jestes durna i nie dziwie sie facetowi, ze zwial

plan to coś innego, nie planowałam wpadki, ale jej nie zapobiegłam, tyle dla mojego byłego to nie był plan, bo tego należało się spodziewać uprawiając seks w tak ryzykowny sposób

poza tym zwalasz caly czas wine na faceta. jak sie nie zabezpieczasz i rozkladasz nogi w dni plodne to sama sobie jestes winna! wyzywasz go od roznych najgorszych. jestes lekkomyslna i naiwna. nie chcesz brac tabletek antykoncepcyjnych ale wielokrotnie siegasz po postinor. martwisz sie co powiedza rodzice jak sie dowiedza o ciazy, ale nie myslisz o tym uprawiajac sex bez zabezpieczenia. czy ty w ogole wiesz co ty robisz?

hgf - mógł się nie spuszczać do środka - nie miał na to mojej zgody :D

czyli dla niego to byl plan? dla ciebie nie?........ ach, w twoim jezyku to "przyspieszenie slubu".

ale Ty to zaplanowalas, tylko bardzo szybko. nie zapoebieglas ciazy, ale mialas troche czasu, by to przemyslec

a ty mialas jego zgode na podjecie decyzji o ojcostwie za niego?

Żal mi Ciebie autorko ze względu na twoją glupotę...żeby takie rzeczy wypisywać eeeh 🖐️

Gość malinowo i piwoniowo
dziś niesty takie czasy, że jak jest wpadka to nikt niczego nie musi, on nie musi sie z toba ożenic, ale płacic alimenty tak ja pamietam ze w latach 90 tych to jak byla wpadka wszyscy sie pobierali, tyle ze teraz masowo sie rozwodza bo i tak im nie wyszło wiec moze lepiej ze teraz odszedł niz za 5- 10 lat jestes młoda, jeszcze soebie zycie ułożysz nie ty pierwsza i nie ostatnia jestes w takiej sytuacji taki świat teraz

Bez kitu :) Już Walduś Kiepski jest mądrzejszy :D:D Właśnie Kiepscy lecą i mam porównanie jego z tobą. Ubaw po pachy !!! :D:D:D

Gość onaaa19:)
kobieta jest psychiczna i tyle

Gość w i kropka
A powiem Wam, że bardzo dobrze kolesiowi :P Przez tyle czasu nie widział, jaką idiotkę ma? Nie zauważył, że chodzi jej tylko o to, żeby psiapsiółkom pokazać pierścionek? A co, prezerwatywy niewygodne, tak? Znam taką parkę, panna wariatka, furiatka, potrafiła pojechać do gościa na święta, on pojechał z matką do supermarketu na zakupy, żeby mieć od niej spokój wyłączył telefon, a panna po pół godziny zadzwoniła do matki zwyzywała ją od kvrw, że syn na kochanki poszedł a matka go ukrywa :D Jak wychodził gdzieś na dłużej niż godzinę, to do niego i WSZYSTKICH osób z nim będących wydzwaniała, pytała gdzie on jest, wyzywała itp. Ale on z nią dalej był, bo się dobrze w łóżku spisywała. A potem raz czy dwa "zapomniała" wziąć tabletkę i nagle bebech jak u słonia jej wyrósł :D i koleś biadolił, że jej nie kocha, że to tylko seks miał być, że co on zrobił... Zero współczucia i dla jednej i dla drugiej strony. Szkoda tylko dziecka, tyle par marzy o dzieciaku a nie może, a tu taka patologia się mnoży... Fajne wzorce rodzice dziecku przekażą...

Gość czarna noc_26
Coś mi się wydaje, że autorka jest jakims kaszolotem, złapala faceta i się uczepila, po drodze wrobila go jeszcze w dziecko. Żal mi ciebie. Żebys sie nie zdziwila jak ten twoj chlopak pozna inną (rozsądną dziewczynę) ożeni się z nią i będą mieli dziecko. A wiesz dlaczego kobiety nie decydują się na dziecko w wieku 20 lat, bo mają ambicje, chcą skonczyc studia, zarobic troche pieniedzy, usamodzielnić się i do tego wcale nie jest potrzebny papierek.

Gość Honorataaaaaa
Ale sie usmialam. dziewucho sama jestes sobie winna to teraz sobie radź. Zrobilas to specjalnie, za takie dziadostwo to Ty powinnas za wszystko placic. Co za debilka to sie w głowie normalnie nie miesci, ze takie glupie dupy w ogole chodza po tej planecie... masakra. Facet jak wie, ze takie chujostwo z ciebie to nic dziwnego ze zwial heh. w wieku 20 lat tak Ci szybko lata leca? dziewczyno ogarnij sie, bo lata Ci mozg chyba jedzą... to ze chcial sie kiedys oswiadczyc nie znaczylo ze juz jest na to gotowy bo wyraznie mowil ze KIEDYS... zalamka normalnie