Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

muminek71210

Co sądzicie o moich posladkach ? Szczerze :>

Polecane posty

tekilka wybacz ale takie intymne pytania zadajesz co innego jakbyś chciała fotke albo pogadać:P ale o takie rzeczy sie pytać aż takim exhibicjonistą to nie jestem :P masz kontakt tam możemy pogadać ;) a co znaczy to hmm...istnieje...? jest ale jest nieobecny :)

kobieto my tu o twoich pośladkach mamy rozmawiać a nie o moim wieku:P ok jak sie urodziłaś ja już podrywałem laski w zerówce ;)

czesc kiciu,,, mam dla ciebie pare fotek... na ktorych widnieje moja mokra cipcia, wypiete posladki z ktorych scieka woda, no i cycuszkow tazke nie zabraklo.... a wiec masz mnie cala na obrazku ktory dodam popol.udniu bo wlasnie klade sie spac. moze znajde dzidiaj kogos kto wsadzi mi olbrzyma miedzy nogi,,,, hmmm.,,, a zatem do pozniej

to do zobaczenia moje slonka... czekam tu na was po poludniu lub wieczorem , ja i moje rozszerzone nozki,,,,,

Gość Jan Kapusta
Żagnica pokaż pipuchę nie żałuj.

Gość dcsfac
tekila mam do ciebie pytanie

Gość dcsfac
czy to ty pisalas na jednym temacie 5 lat temu ze jak szlas z kolezanką z festynu to sie posrałaś tymi swoimi pośladkami?:D

Gość dcsfac
bo wtedy mialas tez podobny nick tylko ze byl wtedy pomaranczowy i tak cie skojarzyłam:D

Gość dcsfac
po co :D

Gość Zagnica
mam taki bolesny okres ze to ja zaraz sie posram.....

Gość dcsfac
ha ha tekila sie pewnie zezłosciła ze przez ta przygodę ze sraką nie beda juz na nia napalone dziewczyny i chłopaki:D

wiesz co? wez sie rozbiegnij i w sciane jebnij moze Ci ulzy i przestaniesz sie podniecac jakas sraką?:D Ile Ty dziecko masz lat? :P brawo :P

Gość dcsfac
nie podniecam sie to ty kazałas mi sie leczyc ja jedynie zapytalam czy to ty pisalas bo po prostu ciekawilo mnie to i tyle a ty do mnie ze mam sie leczyc i kto tu sie podnieca:D