Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna babka z forum

Bluzeczka w kropeczki, super buty i wygodne spodnie :)

Polecane posty

Buty fajne i spodnie. Miałam podobne w ciąży, super wygodne. Powodzenia.

Gość do matkaizona
matkaizona........... (ilość tematów: 0, ilość postów: 19) - nawiedzona cizia ;]

Gość anty matkaizona z kropka
Mi tez sie buty podobaja, ale mam r 37 :P

Gość do matkizona z kropka
Bo obok tirówki śmietnik stoi :)

Gość marfie
ZARABIAJ NAWET 500 ZŁOTYCH NA MIESIĄC ZA WŁĄCZONY MALUTKI PROGRAMIK!!! SPRAWDŹ SAM!!! 20Dollars2Surf Jest to firma, która płaci za włączony malutki programik! Zarobki tutaj są od 60 do 500zł miesięcznie. Wystarczy uruchomić program i pieniądze lecą! Minimum do wypłaty to 20$, można je łatwo uzbierać w miesiąc nawet rzadko używając komputera REJESTRACJA: Wejdź na stronę aby się zarejestrować klikając poniższy banner http://www.20dollars2surf.com/?ref=102817 otworzy nam się strona i na środku jej mamy miejsce na wpisanie naszego emaila: wpisujemy nasz email klikamy Join Us (jak mamy ustawiony język angielski), po czym przenosi nas na następną stronę na której klikamy Install 20Dollars2Surf(1,45 Mo). Klikamy na ten napis i ścigamy plik surfbara na nasz dysk. Gdy go ściągniemy włączamy go wybieramy język polski i klikamy dalej. W programie otworzy nam się formularz rejestracyjny w którym wpisujemy nasz Nick, rok urodzenia, oraz narodowość - wpisujemy je prawdziwe i klikamy dalej! Po tym wszystkim przyjdzie nam na naszą skrzynkę pocztową email pt " Welcome to 20Dollars2Surf.com". Przyjdzie nam w nim hasło do programu, ale program się zwykle sam automatycznie loguje. ZARABIANIE: Aby zarabiać musimy mieć włączony program najlepiej cały czas jak jesteśmy na komputerze. Program mamy juz wcześniej zainstalowany na komputerze i na pulpicie utworzył nam się skrót do programu "20Dollars2Surf". Wystarczy go włączyć i mieć włączony programik WYPLATA: Minimum wypłaty to 20$ i wypłacają do 48h od zażądania na wybrane konto. Firma jest w pełni wypłacalna i sprawdzona przez tysiące osób. info marfie@vp.pl

Gość antymatkaizona........
ja przejeżdżałam tą jedynką i najpierw jest taka strzałka z napisem do jolki, potem jest ten camping co tam jolka robi lachy i obok też właśnie taki blaszany śmietnik stoi, tam ludzie często duże wory ze śmieciami przywożą, więc i pewnie dużo ciuchów jolka wyhaczy, z resztą ona prawie, że na golasa lata z pizdą na wierzchu to po co jej...ostatnio się przyodziała w lateksy i się nieco jej dupsko spociło, bo gorąco było, ale tirówa chciała zachęcić, bo małe branie miala...w ogóle ostatnio mało ma klientów co widać na kafe: 1) dużo i długo przesiaduje 2) jest sfrustrowana i podirytowana 3) wyżywa się na innych, bo jej dobrze korów nie dosadzili przez co też mniejszą wypłatę będzie miała. ot, i to taka cała filozofia matkiizony........ podszywa!