Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość april.83

Po badaniu nasienia :(

Polecane posty

Gość april.83

Wyniki nie sa zle poza ruchliwoscia ( po godzinie od ejakulacji ok 30 % ruchliwych, 24 godzinach od ejakulacji 0 ruchliwych) I morfologia: tylko 5% typowych plemników, reszta jest atypowa: przede wszytskim zaburzenia w budowie główki Rozumiecie cos z tego? Ja tyle ze cos jest nie tak :( Ktoras z Was ( ktorys z waszych meżów) miala podobny problem?

Ja rozumiem tyle, że po prostu kicha. Lepiej nie pytaj sie nas tylko skonsultuj z lekarzem, może sa jakieś środki farmakologiczne na poprawienie jakości tych plemników.

Gość u nas ruchliwosc byla podobna
maz bral l-karnityne, ale zanim zaczal brac, to zaszlamw ciaze, wiec glowa do gory! polecam salfazin, folik, l-karnityne i duuuuuuuuuzo ruchu

Gość klkkpk
I zero alkoholu i papierosów !!!!!!!!

U mnie ,a raczej u Meża też był problem z ruchliwością , tak jak dziewczyny wyzej napisały : ZERO PAPIEROSÓW, ZAERO ALKOHOLU -następnie salfazin,l-karnityne,rutinoscorbin,kwas foliowy,troche sportu ,lepsze jedzenie i zajdziesz w ciąże.Warto pamietać że sperma regeneruje się po 3 miesiacach..

Gość april.83
hej dzieki za odpowiedz :) Wlasnie zazywamy oboje cynk, kwas foliowy a teraz gin polecila zazywac Prenatal probaby, potem po miesiacu zrobic badania jeszcze raz ale skoro mowicie ze 3 msc sie regeeruje to moze te 3 msc powinnismy brac?