Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zeed

Prezent dla dziewczyny na rok bycia ze sobą

Polecane posty

Niedługo rok jak jesteśmy razem. Można kupić jakąś biżuterię i kwiaty ale to raczej trochę oklepane jest. Myślę nad jakąś fajną wspólną sesją fotograficzną lub zabrać ją na zakupy i niech sama wybiera co się jej podoba, do tego kolacja w jakiejś miłej restauracji . Budżet dość skromny max 500 zł. Myślicie że któryś pomysł jest dobry ? A może napiszcie co same chciałybyście dostać lub dostałyście na podobną okazję. nie mam lepszego pomysłu.

Gość Powozem jadę
Zaproś jakiegoś kolegę z dłuższym penem i pozwól jej się z nim zabawić

Gość aaaaaakakakaka
ja na rok bycia z chlopakiem zrobuilam mu album... tzn kupilam taki ladny pamietnik dosyc w meskim stylu... skurzany z kartkami twardymi... wywaołałam zdjecia poczawszy od fotek kiedy sie poznalismy do zdjec rocznicy... wklepilam te zdjecia i pod kazdym dokladnie je opisalam swoje uczucia ktrore wtedy odczowalam robiac to zdcjecie.. a na koniec zrobilismy sobie zdjecie razem i wywolalismy w takiej budce w supermarkecie... i wkleilismy je razem :) do tej pory czasem pojawiaja sie tam nowe zdjecia.. fajna pamitka na stare lata :D a jesli mas zbudzet 500 zl to mozesz dokupic jakas bizuterie ladna lancuszek na szyje ja dostalam takie serduszko z grawerem od chlopaka :)

Gość aaaaaakakakaka
dziewczynie napewno sie spoodbalby taki albujm jesli ejszcz enapiszesz co szujesz to mhh... a do tego moglbys ja zabrac na jakis piknik jak pogoda dopisze jakis kocyk zrobic kanapki i polozyc sie z milym miejscu pobyc troche razem :) dostalam do chlopaka takze obraczke , bransoletke... raz zrobil mi pokaz slajdow na scianie w pokoju :) rowiniez z nasyzmi zjdeciami:) dziewczynie nie trzeba wiele wazne zebys o niej myslal... :) a ona niebedzie spodziewala sie wiele:D

Gość pot
kup jej rajstopy i goździka jednego niech się dziewczyna cieszy że ktoś ją wziął

Gość poradziliiii cicic
zakupy? a idz...obrazi się...że taki pomysł do kitu..na odczepnego.. te serduszka z grawerem to też tandeta...sprzed wielu lat wstecz. Już lepiej kolczyki z grawerem. Ale to zależy która rocznica. 7,5 itp.. Najlepiej zabierz ją w klimatyczne miejsce..gdzie będzie nastrojowo..ładnie...i sobie spędzicie razem czas.

Gość pot
weź ja do okolicznej mordowni gdzie krzesła latja nad głowami napewno zapamięta ten wieczór

Zrób jej własnoręcznie bon upominkowy, wydrukuj albo napisz na ozdobnej kartce, zapakuj w kopertę. W polu masażysta wpisz swoje dane. Im bardziej profesjonalnie będzie wyglądał tym bardziej ją zaskoczysz. Do tego wino, zrobisz masaż i prezent gotowy. Do tego pokazuje, że nie jesteś kolejnym nudnym gościem bez fantazji. Pomysł pochodzi z książki Sztuka Obdarowywania Kobiet. Możesz wręczyć jej taki kupon na masaż, do innego prezentu, aby zamienić zwykły prezent w naprawdę wyjątkowy i niezapomniany.

Gość gość
Na każdą rocznicę rozstania też jej będziesz coś kupował? Was to już całkiem powaliło. Rozumiem rocznica ślubu czy urodziny. Znasz laskę parę miesięcy i od razu prezenty. Dziecko jej zrób.

Gość gość
Mialam ten sam problem tylko ze z prezentem dla chlopaka. Wtedy pomogl mi moja kolezanka i polecila mi sklep www.vitaminum.pl kupilam tam kubek z nadrukiem. Chlopakowi bardzo sie podobalo. Prezent nie byl drogi ale byl trafiony.

Gość gość
Ja to sie spodziewam pierscionka zaręczynowego bo tez rocznice będziemy miec a juz mieszkamy razem od paru mies wiec chciałabym chociaż narzeczona zostac Ja kupiłam mu zegarek

Gość grraa
Zajrzyj na strony jubilerskiego sklepu internetowego Savicki. Znaleźć w nim można unikatowe pod względem wzornictwa modele obrączek, które z pewnością cię zainteresują jeśli szukasz naprawdę wyjątkowego prezentu. Ofertę sklepu znajdziesz pod adresem www.savicki.pl polecam!

Gość gość
Ja bym wolała wspólnie spędzony weekend gdzieś daleko od domu i nad wodą tym bardziej że są wakacje. Zakupy można cały rok robić, żadna atrakcja przynajmniej dla mnie.

Gość gość
Zrób jej bachora