Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tamarrrra

Jestem dopiero w 7tc i ju nie mam ochoty na seks :(

Polecane posty

Gość Tamarrrra

W ogóle często boli mnie brzuch i jest mi niedobrze.... mam straszne wzdęcia i mdłości i 0 ochoty na seks... czy to normalne?

Gość fusineczka
Ja jestem w 9 tc :) mdlosci czasami z rana i wieczora ale bez wymiotow... ogromna ochota na jedzenie... a jeszcze wieksza ochota na seks i pieszczoty... Przejdzie Ci to. Spokojnie nie martw sie :)

tamaro niejestes sama ja tez tak mam wzdeciaprzejmuj sie tez sie martwie troche tym i jeszcze jakies plamienia łeeeeeeeeeeeee takze luzzz

Gość 5tg5t35tg
U wielu osób przykre objawy mijają po trzecim miesiącu, gdy hormony się stabilizują i potem jest lepiej przez kolejne trzy miesiące. Końcówka ciązy to inna bajka bo np pojawia się nacisk na organy wewnętrzne, na nerwy w nogach, jakieś mięśnie w okolicach brzucha, robi się ciężko itd itp...

normalne;)ale się nie martw, jeszcze tak ze 31 tygodni i potem bedziesz narzekać już tylko na nieprzespane noce i płaczące niemowlę...;):P

Gość Tamarrrra
Kurczę, ale ja mam jednocześnie:zgagę, mdłości, wzdęcia (jakby brzuch mi już urusł) i zatwardzenie.... echhh no zapomniałabym, ciągle śpię popołudniami, nie moge normalnie wytrzymać, jak tylko wracam z pracy to padam na pysk (praca biurowa). Czytałam coś o niedoczynności tarczycy, że jest wtedy takie zmęczenie, czy to możliwe, czy też mogę to przypisać ciąży?

Walnięta ciężarna ;) Następna co jest w ciąży, a wymyśla jakieś choroby. Debilko ciąża to nie choroba. A jutro ją coś zaboli i stwierdzi, że ma raka. Upośledzona umysłowo to ty jesteś, więc tego wymyślać nie musisz ;)

Gość Tamarrrra
Spadaj na drzewo matkaiżona

Gość mamuska82
spoko tez mialam tak:) przeszlo z koncem pierwszego trymestru:P od 4 m-ca dostalam takiej ebergii ze az mnie roznosilo a na seks mialam ochote po kilka razy dziennie:P

Gość Tamarrra
Uff dzięki za pocieszenie, bo już myślałam, ze tak 9 m-cy potrwa... :) Już mi się żal mojego przyszłego mężulka robiło :D