Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia.korda

paznokcie na ślub

Polecane posty

jakie bedziecie mialu paznokcie na slub? ja sie powaznie zstanawiam nad kolorowymi albo jakim fajnym wzorem. ostatnio czytalam wywiad z jakas pania ktora robi paznokcie i podobno juz french nie jest modny. co myslicie? w sumie french i jakis wzorek do tego tez mi sie podoba. tutaj macie ten wywiad - http://www.uroda.com/artykuly/Precz-tipsom---czyli-o-slubnych-paznokciach

Mnie tez manikiurzystka przekonywała że coraz częściej PM wybierają kolorowy lakier p ostatnio dziewczyna miała krwisto czerwone;-) Ja jestem tradycjonalistka i wybrałam lekko przedłużane żelem z frenchem.

Gość a ja mam generalnie w dupie
co jest modne a co nie i co jakas tam babka twierdzi. Mi sie podoba french i taki tez miałam. Wygląda elegancko i naturalnie

Gość PROOOOSSSZEEEEEEE ;)
tipsy dla mnie to wiocha sama miałam delikatnego frencha i tez sie dobrze czulam kolorowe paznokcie....mimo że ładne, kobiece to w dniu ślubu źle bym się w takich czuła

Gość provokejszyn jak nic
wg mnie tylko french!!!!! zawsze wyglada ELEGANCKO ,ladnie i esetytycznie,na czyjs slub mzoesz se wlanca fioeltowe ale na wlasny to wgmnie tylko french.

Gość provokejszyn jak nic
wg mnie tylko french!!!!! zawsze wyglada ELEGANCKO ,ladnie i esetytycznie,na czyjs slub mzoesz se wlanca fioeltowe ale na wlasny to wgmnie tylko french.

ja też jestem za francuskim:) Ale na naturalnych paznokciach, tipsy mi się kompletnie nie podobają, nawet te w załączonym linku, bo są grube, kanciaste i sztuczne. Chciałabym w dniu ślubu wyglądać subtelnie i naturalnie, a tipsy niestety bardzo odbiegają od takiego wizerunku...

Gość gosc434
tipsy z tych 2 linków są po prostu tandetnie zrobione :/ Ja na ślubie miałam swoje paznokcie + 2 tipsy (na złamanych paznokciach). "Postawiłam" na francuski + wzorek na tym palcu, na którym nakłada się obrączkę :] wzorek był z kryształków ułożonych w kwiatek. delikatnie i ślicznie. Aha - i nikt nie był w stanie wskazać, które paznokcie to tipsy ;p

Gość tradycja.hmmmm
matko jedyna-tipsy też wyglądają ładnie jak są fachowo zrobione! co ma zdobić dziewczyna która ma obgryzki?? nie każdy może cieszyć się pięknymi,mocnymi i długimi pazurkami Nie wiedzę nic złego w tipsach? co do kształtu,koloru czy wzoru to zależy od indywidualnych upodobań...jednym podoba się french innym nie! tak jak jednej osobie podoba się krótka suknia dla drugich jest okropna i nieelegancka

Gość tradycja.hmmmm
co do wklejonego linku, mi akurat te paznokcie się nie podobają:(

Gość Pierniczek 1986
Ja zrobię sobie w kolorze malin :) Tipsy są obrzydliwe :(

Gość Mnie się to nie podoba
zgadzam się, jak można mówić, że tipsy są obrzydliwe ? A obgryzione do krwi paznokcie nie są obrzydliwe ?? Kwestia gustu, jeżeli nie są to tipsy ala Jola Rutowicz, tylko ładnie zrobione tipsy, to nie mam nic przeciwko.

Gość xxxop_poxx
ja sobie zrobilam w Denique, manicurzystka mi podebrala manicure pod moje wlosy i to jest robota