Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12340987

Oddam psa.

Polecane posty

Gość 12340987
:)

Gość 12340987
Pies nie ugryzł mnie nawet gdy zabrałem mu przed chwilą kawał kości- mimo iż bardzo nie chciał mi go oddać

Gość NianiaNiunia
Dalam ogloszenie na facebooku. Weszlam na psy.pl, ale nie mam konta. Czy ktos moglby zamiescic ogloszenie na tej stronie? Zaraz sprobuje na dogomanii. Weszlam na strone Tomaszowa Maz. i chcialam wkleic ogloszenie, ale pytam autora, czy sobie zyczy swojego maila. ktos ma jeszcze jakies pomysly?

Gość NianiaNiunia
Juz jest na dogomanii.

Gość NianiaNiunia
Umiescilam ogloszenie na forum jednej gry online, w ktora gram od lat. no nie pojde spac, gdy temu psu nie pomoge! Piszcie na kazdej stronie, na ktora wchodzicie, ja jeszcze machne na kilku.

Gość kroploweczka
Porzadny z ciebie człowiek, widac, ze jakbyś miał warunki, to być tego psa zatrzymał. Kurwa, bidosia taka, a jaki sliczny, oczy ma takie jak mój :/ Jakby mój pies nie był "samotnym wilkiem", który nie toleruje konkurencji w domu, to bym go wzięła, np ale psu na budę takie jakby ciotka miała wąsy :/ Nie wiem, jak można było takiego psa po prostu porzucić na ulicy, nie wiem w ogóle, jak można jakiegokolwiek psa czy kota czy inne zwierzątko porzucić, nosz kurwa az sie płakać chce :/ Trzymam kciuki, misiu, żebys znalazł szybko nowy dom

Gość 12340987
NianiaNiunia oczywiście że sobie życzę swojego maila, dzięki wielkie :). kroploweczka- bo ludziom po prostu brak wyobraźni, nie rozumieją że pies to istota żywa jak my

Gość 12340987
operetka_69 3 to taka jakaś smutna i nieparzysta liczba :D :D :D ;) .... 4- to co innego :D

Gość wegetacja
haha jeszcze troszke a Lapa bedzie najpopularniejszym psem w sieci:))))))))

Gość 12340987
ehehe, mogłoby do tego dojść :D. Niestety nie kręcę się po forach, wylądowałem kiedyś tutaj i widzę że jest tu duży ruch, nie wiem gdzie jeszcze mogę napisać. Na stronach już zamieszczam ogłoszenia, pomagają mi w tym dwie osoby z tego forum. Dzwoniłem też do schroniska, przesłałem zdjęcia, może ktoś go będzie szukał, chociaż to dla mnie wątpliwe http://www.morusek.pl/ogloszenie/23950/Piekny-i-inteligentny-pies-szuka-nowego-wlascicela/

Gość 12340987
Na razie muszę to wszystko zostawić, mam trochę rzeczy na głowie, zajrzę później

Gość 12340987
up up up

Gość feminizm to nie agresja
psiak cudny... słuchaj a korzystasz z gumtree? z gratki? z tych serwisów z darmowymi ogłoszeniami? nie wiem skąd jesteś- u mnie jest taka fundacja for animals... słyszałam o tęczowym psie, o przytuliskach różnego rodzaju... szkoda że nie możesz go zatrzymać....

Gość 12340987
moze mi się uda wkleic dzięki wielkie. feminizm to nie agresja akurat z tych nie. Jestem zabiegany, co jakiś czas podchodzę do komputera i dodaję gdzieś kolejne ogłoszenie, sprawdzam pocztę. Długo mi z tym schodzi, ale pomaga mi kilka osób z forum. Teraz dodałem post na Dogomania. Później zajrzę i w te miejsca, na razie znowu muszę uciekać

Gość 12340987
Wszystkim serdecznie dziękuję za pomoc w ogłoszeniach. Niestety musze teraz wyjechać, wrócę dopiero jutro lub pojutrze, pies będzie przez ten czas karmiony. Psem zainteresowało się też Tomaszowskie Towarzystwo Miłośników i Opieki nad Zwierzętami w Polsce. Jednak nadal proszę, gdy ktoś będzie miał chwilę wolnego czasu, o jakaś reklamę gdzieś dla Łapy. tu kilka ogłoszeń zamieszczonych przeze mnie i przez serdeczne pomocne osoby: http://www.dogomania.pl/threads/187932-Poszukiwany-nowy-w%C5%82a%C5%9Bciciel-dla-psa-Tomasz%C3%B3w-Mazowiecki.-Pi%C4%99kny-inteligentny-pies! http://www.morusek.pl/ogloszenie/23950/Piekny-i-inteligentny-pies-szuka-nowego-wlascicela/ http://lodz.szerlok.pl/oferta/piekny-i-inteligentny-pies-szuka-nowego-domu-ID2gaf.html http://www.najpewniej.pl/anons.php?nr=82532 http://www.e-zwierzak.pl/szukaj/inteligentny/0/13214/ Dzięki Wam. Na razie!

Gość IwOo
Psiulek jest piękny! I od razu widać że pragnie zainteresowania skoro tak bardzo stara się być grzecznym i odpowiadać na komendy. Sama 2 lata temu przygarnęłam suczkę owczarka niemieckiego. Zna wszystkie komendy i jest bardzo rozumna. Okazało się że pilnowała ośrodka wczasowego, ale gdy stała się groźna dla turystów (oszczeniła się i zabraniała dotykać szczeniaków) właściciel ją wyrzucił! Obecnie mieszkam w Wawie a Tajga mieszka w moim domu rodzinnym ze względu na wielki ogród:) Bardzo bym chciała przygarnąć psiaka ale boje się że jak zostanie sam w mieszkaniu to zwariuje ze smutku a ja pracuje 8 h dziennie..

Gość ................loiujhygt
ROZEŚLĘ TU I TAM. WIEM, ZE NA FACEBOOKU JEST ORGANIZACJA, KTÓRA DOSYĆ DOBRZE RADZI SOBIE Z ADOPCJĄ PIESKÓW.

Gość 12340987
Niech ktoś pomoże jeszcze z tym psem.... Dzisiaj wróciłem z wyjazdu. Zostałem trochę dłużej, miałem możliwość drobnego dokształcenia i niewielkiego zarobku, który i tak poszedł na część długu u osoby u której byłem. Przyjeżdżam dzisiaj do domu, jak się okazało dzisiaj wieczorem oba psy (razem z moim) dostały po pół miski!!! Dorzuciłem jedynie po gotowanym jaju.... Do 10-tego muszę zapłacić ZUS, na który kurwa nie mam, wątpliwe żebym miał bo muszę oddać pożyczki jak wpadnie jakiś grosz. A z pewnych względów mam u siebie przestój. Złapałem robotę po godzinach u dawnego szefa, żeby dorobić ale to dopiero za 2 tygodnie bo są na wyjeździe gdzie indziej. Niedługo zacznę pić nervosol setkami. I jeszcze ten pies... Dzieli michę po pół z moim. Zadzwoniło do mnie Towarzystwo Opieki Nad Zwierzętami- zapytali czy pytał ktoś o psa i sami zaproponowali karmę+jakieś dodatki- witaminy, coś na pchły. Psa odrobaczyliśmy już sami. Fajnie, jutro pojadę po tą karmę bo będę w pobliżu- ale oni wiecznie mi jej przecież nie będą dawać.... To wszystko dla mnie za dużo, mam i inne problemy....

Gość 12340987
No tak, najpierw pełno huku, bo nie mogę się psem zająć, a jak trzeba mu właściciela to cicho... :D O hipokryzjo, idę spać

Gość taa niedobra pupa
A dałeś go może na allegro? Jeszcze na gumtree w różnych miastach sa działy zwierzęta i oddam za darmo - te strony mają dużo wejść...

Gość moze mi się uda wkleic
na maila albo na gg? kurcze juz duzo ogłoszen było dawanych juz mi brakuje pomysłow co jeszcze można zrobic

nie było zadnego odzewu?

Gość 12340987
Witam. Łapa został odrobaczywiony. Dzisiaj znalazłem więcej czasu i wykąpałem go dokładnie, załatwiłem środek przeciwko pchłom i kleszczą, podałem mu. Dostał również preparat odbudowujący florę bakteryjną przewodu pokarmowego. Znalazła się Pani o wielkim serduchu (z Towarzystwa Opieki Nad zwierzętami)- dzięki niej pies przybiera na wadze, dostaje pełnowartościowy pokarm :). Dostał również 2 reklamy w radiu. Było dwoje zainteresowanych. Jedną osobę znalazłem na czacie regionalnym. Właściwie nie liczyłem na to że uda mi się kogoś tam zainteresować- jednak spróbowałem. Dziewczyna od razu stwierdziła że chce go wziąć. Napisała że ma 18 lat, posiada już 2 psy, z 3 da sobie radę, nie będzie problemu bo jej otoczenie uwielbia zwierzęta. Jednak mieszka z rodzicami, nie wiedziałem co rodzice na to- stwierdziła że raczej problemów nie będzie. Zadzwoniłem na drugi dzień- głos wydał mi się raczej młody. W związku z tym żeby wszystko dopełnić i upewnić się poprosiłem o kontakt z rodzicami- stwierdziła że nie ma ich w domu, żebym zadzwonił na drugi dzień rano to mi ich da do telefonu. Później zadzwoniła kobieta z ogłoszenia z internetu (nie wiem którego), pobieżnie zapytała o psa, 3 razy musiałem potwierdzić że to suka- a nie pies. Jednak przedstawiłem sytuację że psiaka już komuś obiecałem, i jutro będę miał potwierdzenie. Zapytałem też czy jeśli coś się zmieni to czy mogę do niej na drugi dzień zadzwonić- stwierdziła że oczywiście. Dzwonię dzisiaj do jednej i drugiej- żadna nie odbiera... Dziewczyna z czatu napisała mi na e-mail że jeśli chce to poda mi nr. telefonu do ojca. Jednak przeczytałem to po 7 godzinach, odpisałem żeby to zrobiła i tak oto milczy do tej pory- a ja nie wiem na czym stoję.... Dzięki wszystkim pomocnym!

Gość 12340987
A tak jeszcze przy okazji- pisałem o szkoleniu, i o tym że tego psa można nauczyć podobnych rzeczy. Wrzucam link do filmiku z udziałem mojego psa, który też niestety ukazał mały bałagan na który nie musicie zwracać uwagi : http://www.youtube.com/watch?v=f2VHDVPUJpI nieświadomy tego, dopiero po nagraniu zauważyłem jak pieszczę się z własnym psem gdy do niego mówię :D :D :D Łapie dzisiaj przypomniałem jedynie targetowanie (wodzenie za wskaźnikiem)- nie mam czasu go szkolić niestety....

więc to jest suka? kurcze cały czas myślałam, ze pies. Może się jeszcze odezwą Daj znac jeśli nie, to jutro wkleje więcej ogłoszen

Gość 12340987
To pies... Nie mówię już na niego Łapa, bo faktycznie bardziej do suki pasuje (rodzaj żeński). Staram się w ogóle go nie nazywać żeby nowy właściciel mógł sam wybrać imię. Przywołuję go gwizdem i cmokaniem. Niestety, nikt się nadal nie odezwał, oprócz 2 osób które ostatecznie zrezygnowały.

Gość taa niedobra pupa
Dałeś go na allegro?