Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12340987

Oddam psa.

Polecane posty

Gość Surykatka:)
Nie doczytałam topiku do końca stąd moje głupie (być może ) pytanie cy psiak jeszcze nie znalazł właściciela?

Gość taa niedobra pupa
No nie znalazł, przecież autor pisał właśnie...

Gość Surykatka:)
toż to mówiłam że nie doczytałam ... autorze odezwij się jak będziesz miał chwilkę basiaanonim@wp.pl

Gość 12340987
Dałem w różnych miejscach, ale nie na allegro. Nie sprzedawałem nic na allegro wcześniej, ale dodam go dzisiaj. Czy w allegro płaci się coś za wystawianie? Nie, było troje zainteresowanych, ale jeszcze go nikt nie wziął. W ogóle jest strasznie wrażliwym psem. Raz porwał mi mydło i chciał je zjeść, krzyknąłem na niego aby przestał- posikał się biedak.... Szkoda mi go, wczoraj mnie w ogóle zaskoczył- chyba płakał. Nie wiem czemu, nikt go tu nie bije, mam jedynie podejrzenia. U mnie jest chora sytuacja bo mój pies wchodzi do domu, a Łapki mam nie wpuszczać- mam małe mieszkanie. Może czuje się mniej potrzebny przez to? A może za mało czasu mu poświęcam- faktycznie dużo go nie mam. Dawałem im wczoraj michę, zobaczyłem że ma ropę w oczach, chciałem mu ją wytrzeć. Miał jeszcze pod nią krople- myślałem że to taka rzadka przezroczysta ropa, ale po chwili mu spłynęło to po pysku- to chyba łzy były, wyglądało jak by płakał... Ja mu nic nie robię złego. Ale nie chcę żeby się do mnie przywiązywał, bo trafi w inne ręce, może jednak tęskni za poprzednim właścicielem. Dodam że pies potrafi "targetować", uczę go komendy "siad", wczoraj podjąłem kroki aby nauczyć go chodzenia na smyczy- efekty rewelacyjne. Wcześniej próbował się uwolnić gdy smycz się napinała, traktował to jako coś negatywnego- albo ktoś go do czegoś przywiązywał, albo po prostu nigdy nie miał obroży i nie był na smyczy.

Gość 12340987
"moze mi się uda wkleic" serdecznie dziękuję za ogłoszenie. W ogóle mam na uwadze przygarnianie trudnych psów ze schroniska, jakoś poruszył mnie ten temat. To na przyszłość dopiero, bo nie mogę ich sprowadzać na posesję na której aktualnie mieszkam, poza tym zbyt zapracowany teraz jestem. Myślę nad tym aby brać tymczasowo psiaki- wygaszać w nich lęki i negatywne emocje, socjalizować może kiedyś uda mi się uzyskać warunki do tego

Gość 12340987
Tak się stało że wpadłem tutaj, więc napiszę co teraz dzieje się z pieskiem. Z wykarmieniem go pomogli mi dobrzy ludzie. Psa nie oddałem, było kilku zainteresowanych ale psa bym im nie dał, tak więc został u mnie. Dzisiaj jest ogromnym, pięknym, bardzo mądrym psiakiem który ciągle rośnie :). Naprawdę wspaniały pies, już go chyba zatrzymam, chociaż dalej mam problemy z kasą- jakoś sobie radzimy. Pies niestety nie zawsze je tyle ile powinien, bo jest chudy, ale chociaż karmiony regularnie :). Możliwe też że dostanie od pewnej pani deski na budę bo i na to mnie nie stać, a pani sama się zaoferowała :)

Gość taa niedobra pupa
Ale jaja... A co z tymi ludźmi było nie tak? W sumie fajnie, że go zostawiłeś....

Gość może mi się uda wkleic
jakbys tu kiedys zagladał, to powiedz cos o dalszych losach psa.

Gość gość
Nasza oferta kredytowa Nasze pola interwencji: * Kredyt mieszkaniowy * Pożyczka hipoteczna * Pożyczka inwestycyjna * Pożyczka samochodowa * Dług konsolidacyjny * Odkupienie kredytu * Pożyczka osobista Masz bankowości i nie masz pożytku dla banków lub tym lepiej masz projekt i potrzebę finansowania. Jeśli są Państwo uczciwi, nasz bank zrobi to za Ciebie, gdy dokumenty zostaną uaktualnione w ciągu 72 godzin. Kontakt: combaluziermichelpierre@gmail.com Tel: (+33) 0789719263 Faks: (+33) 0890201553