Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujaca checi:P

nie chce mi sie seksu a mam 30 lat...

Polecane posty

od 3,5 miesiaca nie wspolzylam...i nie mam ochoty na seks...co sie dzieje?uzywam plastrow anty ale wczesniej nie wplywalo to na chcenie....przez 3 mies nie uprawiałam seksu-bo rozstałam sie z facetem -i teraz kiedy sie spotkalismy (a jest swietnym kochanikem) nie chce mi sie -poprostu mi sie nie chce.....jak to zmienic?

Gość chujnia
moze powod rozstania w glowie ci siedzi bo inaczej byc nie moze, kobiety w tym wieku to na kolki skacza (gdzie te lata)

Dobrze, że chociaż chcesz to zmienić, bo moja była nie dość, że nie robiła nic w tym kierunku, to jeszcze nie miała ochoty nawet i przez 6 miesięcy ... jeśli w ogóle kiedykolwiek miała. Jest również w podobnym wieku, ale uważała, że seks jej do szczęścia niepotrzebny.

chodzi o fakt -ze mi sie nie chce.......wiem -smieszne jak cholera...ale prawdziwe i zaczyna mnie to martwic... moje zycie do zycia zakonnicy napewno nie mozna by przyrownywac i dlatego nie wiem...coz poradzic?jak to zmienic?

nie ma tu jakiegos psychologa albo seksuologa ???????

Gość kajj12 pytasz
ja bralam tabletki przez kilka miesiecy i rzucilam to w diably .bo nie dosc ze stalam sie nerwowa to jak mnie dotykal maz to chcialam wymiotowac .odstaw plaster na jakis czas to bedziesz miec pewnosc czy wina faceta czy plastrow

Gość Yachu
nie rozumiem - jak można unikać rżnięcia ?

własnie sie kochalam.....no z 2 godz.temu-i mimo ze to zrobilam.....było milo...to nie czulam nic....

moze ktos pomoc?doradzic?