Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joaskaaa20

obciach? co byście teraz zrobiły?

Polecane posty

Gość joaskaaa20

wiem ,że zabrzmi niewiarygodnie ,ale nie śmiejcie się ;) dzisiaj kochałam sie z facetem mimo ,że jego mama była w domu , ale myślelismy ,że śpi. więc zrobiliśmy to na stojaco od tyłu. akurat jak facet we mnie skonczył to weszła do pokoju! on ze mnie szybko wyszedł ,a sperma wyleciała ze mnie na dywan! nie byliśmy rozebrani ja miałam spódnicę ,a on tylko zsunął spodnie... ale wstyd. nie wiem jak sie zachowywać teraz w jej towarzystwie? wyjaśniać coś? nie było na to czasu bo niedługo potem wyszła, a ja musialam wracać do domu... jesteśmy oboje dorośli ja mam 20 ,on jeszcze więcej bo 32 lata więc nie jest gówniarzem to chyba nie powinna być zła zreszta myślę ,że się domyślała ,że współżyjemy nawet może innym razem coś słyszała bo przed snem to robimy. ale teraz kurcze głupio mi strasznie ...

Gość joaskaaa20
up

Gość joaskaaa20
no powiedzcie coś to nie prowokacja niestety :/ wiem glupi temat ,ale ja teraz nie wiem co robić przecież nie spojrze jej w oczy nawet :D

Gość joaskaaa20
mam nadzieje ,że przynajmniej tej spermy nie widziała ..

Gość bobasek taki maly
powiemy tylko tyle ze kazdy 32 latek mieszkajacy z mama to chodzaca żałość:O

Gość joaskaaa20
to co jej mam powiedzieć? nie wiem czy wogóle odważę się z nia teraz widywać

Gość joaskaaa20
on z nią nie mieszka .ale przyjeżdzamy do niej dość często :o

Gość joaskaaa20
nie no nie sądzę żeby tak myślała. jesteśmy ze soba pół roku... ale po tej sytuacji wolałabym jej nie widywac wogóle

Hmmm cała sytuacja jest na prawdę upokarzająca...;/ Powiem tak...Na początku pewnie przez jakiś czas będzie lekko w szoku ale z czasem powinna jakoś puścić to w niepamięć... tzn na pewno nie zapomni ale jeśli to sobie jak najszybciej wytłumaczycie to będzie dobrze..im szybciej tym lepiej

Gość joaskaaa20
up

Gość pewno mamuśka sobie pomyślała
że synuś już stary kon i znalazł sobie młodą dupę do ruchania. pewnie nie myśli sobie za dobrze o Tobie.

Gość joaskaaa20
i co mam jej powiedzieć? chyba będę jej unikac przez jakiś czas... choc pewnie nie tylko mnie zdarzyła się podobna sytuacja ,że rodzice nakryli ,ale to żadne pocieszenie

Gość 1234567890877
kurcze glupiowyszlo... mi bylo glupio jak moja "tesciowa" weszla dopokoju i zauwazyla stanik na podlodze i powiedziala co to? Patryk to chyba nie twoje... ja bylam koszulce bo jakos takgoraco bylo... i uwieral mnie to sciagnelam i rzycilam na krzeslo tyle ze nietrafilam... szczerze to nietlumaczylam sie nawet bo tylko sie usmiechala do mnie:x ale wstyd mi byl jak nie wiem...:X niewiedzialam czy cos mowic czy nie... ale tobie radzilabym ;przeczekac sytuacje.. jezeli jej syn ma 32 lata nie moze oczekiwac z ejest jeszcze prawiczkiem..:P wiec poczekaj zanim tam pojedziesz a jak nast razem pojedziesz zachowuj sie nadzwyczaj normalnie !! zebys nie dala nic po sobie poznac udawaj z eniepamietas zjuz tej sytuacji :) a do tego czasu unikaj "tesciowej"

Gość joaskaaa20
nie dało się zamknąć na klucz . no głupio zrobiliśmy ,ale myśleliśmy ,że będziemy słyszeć jak będzie szła jak ruchamy się nie widziała bo to był ten moment ,że był już koniec tylko wiadomo co...

Gość ...CCC
Wyluzuj! Udawałabym,że się nic nie stało.Jesteście dorośli.

-jak ruchamy się nie widziała bo to był ten moment ,że był już koniec tylko wiadomo co... O tak.. nie ma jak się "ruchac"... Sytuacja wręcz komiczna - dla nas czytających, Tobie współczuje - ale za bardzo nie masz opcji. Udawaj że nic się nie stało.. A to już w ogóle jest przezabawne że pojechaliście do niej, i nie mogliście dać sobie na wstrzymanie na kilka godzin (skoro twierdzisz że on nie mieszka u mamusi)...

Masz "chłopaka" 12 lat starszego to już jest dziwne druga dziwna sprawa ,że twój chłoptaś mimo ,że ma 32 lata mieszka z mamusią trzecia dziwna sprawa ,że mamusia wlatuje do pokoju swojego dorosłego syna bez pukania :P no coment

A co Ty chcesz jej wyjaśniać i tłumaczyć? co robiliście i dlaczego, że nie mogliście się powstrzymać? trochę bez sensu, to przecież nie dziecko i to wszystko wie :P Chyba lepiej poczekać na jej reakcję? Może to wszystko obędzie się komentarza i pretensji do was? A matka miałaby za co je mieć, bo tam nie mieszkacie a takie rzeczy robicie w jej mieszkaniu! A jeśli już będzie miała pretensje, to chyba syn powinien z nią porozmawiać i przeprosić.

Gość joaskaaa20
mogliśmy ale ona mieszka w innej miejscowości i zostajemy tam nie raz na 2 , 3 dni... wiem mogliśmy poczekać chociaż do nocy ,ale nie raz ryzykowalismy w rożnych miejscach jak dotąd nikt nas nie nakrył, ale teraz chyba gorzej być nie może ,że to ona nas nakryła

Gość joaskaaa20
a co w tym dziwnego ,że 12 lat starszy? są pary gdzie jest 20 lat różnicy

Gość Lady Jey Jey
Trzeba było powiedzieć: "się puka!!!" :P

Gość Yachu
dobrze że nie pierdnął