Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colorause

Genialny pomysł na zdjęcia.

Polecane posty

Gość colorause

Witam. potrzebuje genialnego pomysłu na sesje... Niestety nie umiem znaleźć inspiracji. Sesja ma się odbyć w plenerze. pomożecie mi? ; )

Gość colorause
Już przeglądałam digart i deviantart i nic... Nie mam weny, a pomysł i stylizacja ma być na już.

Gość polecam fotki iiiii
gdzie w tle znajduje sie muszla klozetowa, dzrzwi, obskurny pokoj gdzie pauje nie zmieski balaga czy syf a na stole na talerzu resztki starego zarcia........wiadizalm takich mase na fotce i nk :)

Gość colorause
To nie mają być zdjęcia na tego typu portale. Tylko do portfolio fotografa ; ) Tyle, że ja muszę dać ciekawy pomysł do zrealizowania...

Gość colorause
up

Gość nie wiem to jest gosciemmm
ROZUMIE ZE TO JAKIES FOTKI ktore chcesz wyslac do jakis firm z modelakim i czyms podobnym??? moze sesja taka typkow wiejska....gospsodarstow rolne, kury kaczki pies, jakas krowa...pole z zbozem, łąka gdzie konie jakies.....albo tyeraz za nie dlugo zniwa i zbierane słomy takie wielkie bale z słomy....gdzies tam rolnik poracujocy....albo ty trzymasz jakis sprzet rolniczy typugrabie , widły itddd chodzi ci o to??????????????????????????????

Gość colorause
Bardzo kreatywny pomysł o taki mi właśnie chodziło. Z tym, że raczej nie od wykonania bo do jakiejkolwiek wsi mam bardzo daleko..

Gość modelkakafeteryjna
jestes modelką czy fotografem? masz profa na mm?

Gość colorause
modelką, mam, ale wolę się tutaj nie ujawniać...

no to nie wiem co ci poradzic w miescie to ciezko....wiadomo park do dypozycji ulica samochdy ale takich fotek to jest masa....kazdy tak robi...tak samo plaza....czy rzeka.....to juz jest przejedzone....ja pochcodze z wsi i mi osobisce zawsze marzyla sie taka mala sesja..... u mnie na wiosce sa wesel i czesto i gesto mlodzi i goscie robią sobie fotki z wykorzystaniem wsi, uroku lasu , ląki pola czy zwierzyny nie wiem co ci polecic jeszcze jak mi cos wpadnie to napisze :)

Gość colorause
Na wsi jest magicznie, ma swój klimat. Ja niestety nie mam możliwości na dojazd ; )

to morze rzeka..wykorzystanie lódki....kajaku...jakis park chamak wiszący....moze jakis ogrodek pielegnujesz....hmmm moze ty mloda ładna modelka a z boku babcia jakos...prowdzasz staruszke ...razem spacerujecie bla poakzujesz jej cos w dali i takie tam...

"Tylko do portfolio fotografa ; )" Radziłbym odstawić aparat i zająć się czymś innym. Fotograf co nie ma pomysłu na zdjęcia jest jak muzyk który nie komponuje i nie aranżuje , nigdy nie będzie dobry choć może mieć super warsztat.

oooo a moze ty w warsztacie samochodowym...taka wiesz sesja torche z śmierą na twarzy z kluczem francuskim w ręku :)

Dobre zdjęcie można zrobić nawet w środku miasta w deszcz. Kwestia światła (trzeba mieć ekran i dobry reflektor ) oraz podejścia do tematu. Opuszczone budynki i warsztaty to mi się kojarzą z sesjami z golizną.

Gość colorause
Fotograf idzie mi na rękę, ma spore doświadczenie robi płatne sesje. Dla nie robi wyjątek i współpracujemy TFP czyli pozowanie za zdjęcia. Ja mam dać pomysł i pozować a on wykona ujęcia i obrobi zdjęcia ; )

Gość colorause
Nigdzie nie wspomniałam, że jestem profesjonalistką czy też dobrą modelką ; )

kot powiedzial ze ona ma byc goła???????? wcale nie musc byc goła moze byc ubrana po sama szyje a bedzie miec to cos w oczch w twarzy o bedo super fotki ;)

Gość modelkakafeteryjna
nie no spoko nie dziwię sie :P chociaż ja raz chciałam napisać w swoim profilu na mm że kocham kafeterie :P ale bałam się że ktoś pomyśli że jestem nienormalna :P muszę przyznać że jest tam kilka świetnych lasek , jedna mi sie nawet podoba ;/ taka słodka blondi ;/ ale mam chłopaka niestety

Gość swq
jak masz wtyki w policji to mozesz isc do nich stanac na radiowozie zalozyc czapke policyjna, sam mundur a z pod niego zeby wystwal ci koronkowy stanik i do tego bron i ze niby do kogos strzelasz ( tak na wprost ) i lekko zmruz jedno oko ( ze niby celujesz) :)

albo w strazy....czy karetka pogotwia.....a moze w sejmie polski...masa rzeczy i sie teraz nasuwa