Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozne poglady

Ratunku, mój chłopak zagłosował na ... !!!

Polecane posty

Gość rozne poglady

Kaczyńskiego, a ja na Bronka :D znacie przypadki par które tak się różnią poglądowo? Tzn.on mi powiedział że nie zagłosowal na KAczyńskiego, tylko przeciw Bronkowi...

Gość no straszne faktycznie
;) znam małżeństwo z prawie 20-letnim stażem które głosowało jedno na Kaczyńskiego, drugie na Komorowskiego ;) Wrzuć na luz, przecież to nie tragedia mieć inne poglądy polityczne ;)

biedna jesteś. Poglądy polityczne odzwierciedlaja nieco poglądy na świat i życie. Może, nie musi, sie okazać, że nie pasujecie do siebie w percepcji świata i w życiu codziennym. Ale same poglądy polityczne nie muszą stanowic o niezgodności w związku. Wszystko zależy jak sie do tego odnosicie. Oraz jak bardzo sie różnicie w poglądach życiowych.

Gość fcb
"znacie przypadki par które tak się różnią poglądowo?" a czym sie roznia, dajcie spokoj.

Gość Wrom
W pierwszej turze na Napieralskiego a w drugiej będę tak samo czyli przeciw Bronkowi. W związkach poglądy polityczne chyba nie mają wiekszego znaczenia.

Gość kubeł zimn(=j wody
nawet nie wiecie czemu zagłosowaliście na tych palantów , wasze wybory są tak samo śmieszne jak wasze związki

fcb, a ty się różnią, że jeden partner wszędzie będzie wietrzył spisek i zdradę. Nie przetłumaczysz takiemu. Będzie przeciw aborcji, przeciw antykoncepcji, przeciw invitro i w ogóle przeciw. Osoba, która chciałąby stosować wntykoncepcję, może invitro, która jest spokojna i chce związku w zaufaniu nie będzie szczęśliwa z tą pierwszą osobą. A takie różnice WIĄŻĄ się z poglądami politycznymi.

Gość Ja glosowalem na Kaczynskiego
brat na komorka, a ojciec na Napieralskiego. Kazdy ma prawo do swoich wlasnych pogladow. Nie widze powodow dla ktorych miabym wstydzic sie moich pogladow. Zyje w panstwie demokratycznym i mam prawo glosowac na kogo chce.

Gość nie chce mi sielogowac
u umnie cała rodzinka na kaczuszkę zagłosowała

Gość rozne poglady
no jak ktoś trafnie zauważył: I tak sie kochamy :D ale powiedziałam mu żeby się przy mojej rodzince nie chwalił za bardzo :D a on na to: Dobra, NIKOMU NIKOMU nie powiem :classic_cool:

Gość 27lat i też bez dziewczyny
krokodylka ile masz lat?

Gość rozne poglady
no rzeczywiście, Pawlak i Korwin-Mikke to jest świetna alternatywa ;)

Gość 27lat i też bez dziewczyny
myślałem że ze 22

Gość rozne poglady
nie no Kaczyński i Komorowski to nie jest jakaś kosmiczna różnica, bo liberalizm PO jest konserwatywny i tez są przeciw aborcji i gejom. najbardziej otwarte na takie wynalazki jest jednak SLD. invitro pewnie będzie dopuszczalne w wyjątkowych sytuacjach.

Gość rozne poglady
ale myślę że warto dać PO szanse, bo SLD i PiS taką szansę mieli...

Gość rozne poglady
a no dzięki że mi przypomniałaś co miałam na myśli :] nie no bo jakoś gdzie się nie obróciłam to pary głosowały tak samo i sobie pomyślałam że rzadko dość to się zdarza. no ale jak słychać zdarza

Gość zakochanyburak
powinien Ci wpierdziel spuscic

Gość zerwij z nim od razu
wywal dziada z chaty, jak on mógł !!!!

Gość ech kobito, kobito
mój dziadek był w partii a babka w Solidarności działała i i tak się kochali , - to jest różnica poglądów a nie jakieś dyrdymały w wyborach w których nie ma żadnego kandydata wartego głosu,

Gość ech kobito, kobito
"invitro pewnie będzie dopuszczalne w wyjątkowych sytuacjach." przepraszam a co to za wyjątkowe sytuacje dla in vitro ? :D Bo aborcja w wyjątkowych przypadkach rozumiem, ale in vitro ? Może to taki przypadek , że zostaje ostatni członek zacnego rodu herbowego i może zaginąć nazwisko, co ? :P a może ten wyjątkowy przypadek to wyjątkowa ilość pieniędzy, które da się w łapę po prostu ? w to jestem w stanie uwierzyć :D