Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowy ogród27

sympatia.pl - jak to jest z takimi portalami?

Polecane posty

Gość malinowy ogród27

jestem dziewczyną, zawsze myslalam ze szukanie 2 połówki w ten sposob to strata czasu, ostateczność....i obciach...Ale wiecie co? Zarejestrowalam sie ostatnio, narazie tylko zeby móc obejrzec sobie zdjecia, i co widze?? Ile tam jest ślicznych, zgrabnych dziewczyn ktore szukaja milośc...Załamalam sie...Czy juz w prawdziwym swiecie nie mozna znalesc fajnego faceta na stałe?? Ja chyba tez do nich dołącze..... :O

Gość kubeł zimn(=j wody
a ile głupich też zauważyłaś?

Gość malinowy ogród27
tak jak w zyciu, sa i takie i takie, ale kurde, zeby laski do ktorych powinny sie kolejki facetow ustawiac, ratowaly sie sympatią??? :O

malinowy ogród27 to nie tak,większość lasek na sympatii szukają swoich ideałów,czyli przystojny i bogaty.Zauważ że nie które laski tam są po kilka lat,maja tysiące wejść a mimo to nadal tam są i tego właśnie nie rozumiem bo nie wierzę żeby przez tak długi czas nikogo nie znalazły.

Gość kubeł zimn(=j wody
mówisz ze za wygląd musi być kolejka?

Byłem na sympatii i już nie jestem, to nie dla mnie miejsce, nie mam tak wielkiej wyobraźni i wybujałych potrzeb :D Ehh starość ;)

malinowy ogród27 no i chyba nie dostanę od ciebie tego nicku a szkoda.

Gość malinowy ogród27
po co?

Z mojej ciekawości,aż taka brzydka jesteś że boisz się podać mi nick?W końcu chcesz kogoś poznać to chyba warto podać swój nick.

Gość malinowy ogród27
podaj swój to i ja swój podam

Gość rrttyyuuppp
Swego czasu tez tam bylam...nie mam dobrych skojarzen z sympatia...duzo starszych panow szukajacych kochanek i extremalnych przygod... Do brzydkich nie naleze,mam powodzenie...bylam po dlugim nie udanym zwiazku i nie mialam ochoty tak odrazu zaczac szukac kogos w realu,wolalam najpier kogos poznac choc troszke nim sie spotkam.Po 10dniach usunelam swoj profil... o dziwo fotka..wydala mi sie przyjazniejsza..i tam poznalam mojego obecnego narzyczonego:) Oczywiscie na tego typu portalach 75%to erotomani szukajacy przygod,wiekszosc fotek nie nalezy do danej osoby...ale czasem jednak warto ...i znajzie sie to czego sie szukalo-w moim wypadku dojrzalego emocjonalnie faceta:)