Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golab

pomocy - opinia

Polecane posty

Gość golab

Podczas kłótni z moja ukochana zaczeła sie zachowywac bardzo chamsko gdyz jak cos chcialem powiedziec to zagłuszała mnie włączajac muzyke albo krzyczac ze mam sie zamknac. Powiedzialem bez zadnej zlosliwosci ze "widocznie zle cie rodzice wychowali ze jestes taka chamska". Czy to obelga jakas, pojazd na jej rodziców? Prosze o szczera odpowiedz.

Gość golab
dodatkowo co chwile krzyczy "stul ryj"

Dobrze postąpiłes. Jeśli nie miała ochoty Cię słuchać wystarczyło powiedzieć a nie zachowywać się jak dziecko włączając muzykę..tak nie rozmawiają dorośli

Gość golab
Ona twierdzi ze ja slowami ze rodzice ja zle wychowali pojechalem po jej rodzicach od najgorszych co ja uwazam za nie prawde bo nie mialem w intencji nikomu ublizac. stwierdzilem tylko w ten sposob ze bardzo chamsko sie zachowuje nie reagujac na moje prosby i wlaczajac muzyke zeby mnie zagluszyc.

Gość Trutnia Pospolita
Chamka z tej twojej panny. Jakaś smarkula chyba albo faktycznie źle wychowana dziewucha. Nie szanuje cię a od ciebie oczekuje pewnie sacunku...Daj sobie z nią spokój.

Gość golab
nie wiem co sie z nia stalo. cos w nia wstapilo dzisiaj okropnego. sama w sumie kazala mi ten temat zalozyc a tersz czytac nie chce bo posty sa nie po jej mysli. powiedziala ze mi wybaczy jak ktos przyzna mi racje a teraz mowi ze dla niej nie istnieje, ze to koniec itd...ehhh masakra ;/ a ja szczerze ja kocham

Gość golab
up up up

Gość odpierdylta sie ode mnie

Gość golab
Nikt tu nie jest zlosliwy i tylko wyrazamy swoje opinie. Ludzie bezstronnie ja jestem stronniczy bo cie kocham. Wiec dlaczego odpierdylic sie?