Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam podopowiedzi

Znalazłem prezent dla mojej dziewczyny i....

Polecane posty

Gość Selvi
ja tam bym sie cieszyla, gdyby moj facet wogole wpadl na pomysl kupienia mi czegos samodzielnie, ja bym to na pewno docenila, lepsza bransoletka za 1 grosz ale z serca, niz danie miliona od niechcenia i powiedzenie idz sobie kup co chcesz

Gość szukam podopowiedzi
SELAVI DZIEKI wielkie. Wreszcie ktoś docenił moje starania... Powiedz która z bransoletek Ci sie podoba??

Gość Selvi
uwazam, ze pierwsza nie najgorsza, nie sadze, aby byla tandetna, skoro modna a ona lubi modne rzeczy. Druga natomiast (Swarovski zdaje sie) nie podoba mi sie ani troche, wyglada troche jak z odpustu na gumce. nie wiem jaka jest twoja dziewczyna, jesli jest wymagajaca i raz dostala wycieczke a teraz dostanie "tylko" bransoletke czy poczuje sie urazona...kurcze no, rozni ludzie sa. Ja ci powiem ze swojej strony, ze gdybym dostala COKOLWIEK od mojego meza co sam wybral, o co sie sam postaral to nosilabym to jak najwiekszy skarb, ale to moze tylko ja, bo nigdy rozpieszczana nie bylam :)

Gość pinesska_
wiesz co, ja praktycznie na każde urodziny, święta czy dzień kobiet dostaję od swojego chłopaka bizuterię. nie jesteśmy bogaci ani nie mamy własnej kasy, bo jeszcze się uczymy, ale powiem Ci, że piękna biżuterię znajdziesz w Aparcie. nie mówię o najnowszej kolekcji z kolczykami za 600zł, ale czyms ładnym, stylowym. sama ostatnio dostałam stamtąd kolczyli, wcale nie drogie, bo kilkadziesiat złotych i każdy mi mówił, że piękne, twarzowe i tym podobne duperele ;) do tego pierścionki, czy zawieszki. naprawdę lubie tego jubilera. jak napiszesz więcej o swojej dziewczynie to chętnie pomogę Ci wybrac coś ładnego ;) patrz: http://www.apart.pl/