Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyckiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Mam brzydkie cycki

Polecane posty

Więc pierwsze co to pomierz się i zgłoś na lobby biuściastych do wątku rozmiarowego, a tam dziewczyny powinny nakierować Cię na lepszy rozmiar stanika niż ten który nosisz teraz. :)

Gość zamiast się użalać
popracuj nad postawą. masz krzywy kręgosłup kobieto. Idź do dobrego kręgarza. ćwicz plecy i mieśnie pleców.

Gość parzona dupa wolowa
zly stanik i pewnie sie garbilas przez pol zycia ... kup dobry stanik wypnij piers i efekty zobaczysz jak wyjdzieszz domu :)

Gość zamiast się użalać
no i oczywiście odpowiedni stanik. piersi nie masz z tych małych, a zwisy widziałam i nie uważam ze są obwisłe. na poprawienie jędrności biustu naprzemienny zimny i ciepły prysznic co rano + okrężny peelling z soli kuchennej drobnoziarnistej. do tego 15 min codzinnej gimnastyki...full cwiczeń znajdziesz w necie.

Gość Obwis
Kto sie za mnie tu podszywa?:/

Kurczę no właśnie mam chyba jakąś wadę.. nie garbię się... wręcz przeciwnie jak chodzę to mój kręgosłup przypomina literę C jakby..:O tzn. pupa wypięta i ramiona w tym samymm pionie, znów brzuch wypycham do przodu.. po prostu nie umiem inaczej chodzić:O nie raz mnie mama upomina..

Gość zamiast się użalać
przyjżyj się swoim ramionom. Wydaje mi się że masz klasyczny przypadek skoliozy czyli boczne skrzywienie kręgosłupa. to o czym piszesz (pupa do tyłu) to londroza, Trudno stwierdzić...musiałabyś dać fotę bokiem.

Gość zamiast się użalać
lordozy*

Gość ABC jestes
ochyda, gleeeeeee

Gość zamiast się użalać
Mówię Ci wybierz się do lekarza, na początek lekarz rodzinny, on skieruje cię dalej. a równocześnie idź do kręgarza, ale jakiegoś poleconego ustawi ci w kilku sesjach kręgi :) a tak na marginesie fajna z ciebie laska. I może psycholog by się przydał?? albo jakaś słuchająca przyjaciółka która podbuduje twoje ego.

Dziękuję..:) a czy ta lordoza może w jakiś sposób wpływać właśnie na mój biust..? czy to osobna sprawa..?

Gość Nie sa zlee
Nie przejmuj sie malenka głupimi komentarzami:) nie są idealne, ale brzydkie też nie.prostuj sie i jak wyżej idź do lekarza i bedzie dobrze.jak kocha to mu sie spodobaja.mowie to jako facet:) w twoim wieku

Gość zamiast się użalać
lordoza raczej nie, skolioza= krzywe barki i tym samym jena pierś jest nizej a druga wyżej

Gość zamiast się użalać
Chociaż...po namysle...lordoza może powodować wypychanie piersi w dół poprzez napięte mięśnie klatki piersiowej.

Gość zamiast się użalać
Jak Cię złapie dół i będziesz chciała pogadać : gg 646046 :)

dobierz stanik u fachowca i polecam serie cwiczen i same sie podniosa a tluszcz z tamtad zniknie, oczywiscie trzeba bedzie cierpliwosci i fachowca od cwiczen ale efekty beda widoczne!