Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za porazka ...

Dziewczyny o cienkich małych ustach

Polecane posty

Gość To powyzej rac j a
K...! K...! K..! KAZDY SOBIE RZEPKE SKROPIE SA DWA POSTY Z PYTANIEM GDZIE JEST TEN TEMAT Z DZIEWUCHA Z WASKIMI WARGAMI CO UWAZALA SIE ZA NATURALNA I PORZADNA TO NIKT K! K! K! NIE RACZY ODPOWIEDZIEC KAZDY WCHODZI, PISZE PIERDOLY I NAWET NIE CZYTA INNYCH JE... SIE!

Gość a ja mam wąskie usta i wysokie
czoło dobrze,że wcześniej nie znałam tych teorii, bo pewnie byłabym nieszczęsliwa a tak jest wszystko ok pozdrawiam umęczonych mężczyzn

Gość syndrom DDA przykre
pula coś w tym jest a szczególnie wąskie i wykrzywione o matko spotkałam kilka takich panienek jedną znałam trochę dłużej masakra jota w jote jak z waszych opowieści każda

Gość NIKOMU nie podobaja sie waskie

Wiecie, zawsze można sobie usta powiększyć, nic nie stoi na przeszkodzie. Mamy w Polsce tak dobrych specjalistów od chirurgii plastycznej, że nie ma się co zastanawiać. Słyszałam np. mnóstwo pozytywnych opinii o dr Preibiszu z IQ Medica - bardzo dobry specjalista, ma na swoim koncie same sukces.

Gość a ja wam powiem ze.....
autor ma racje co do tych waskich ust mialam kolezanke z takimi o boszszsz coz to byla za suka:o a te z murzynskimi ustami to w wiekszosci kurwy i obciagary, ale moze nie wszystkie;) najladniejsze sa srednie usta

Gość cienkie sa brzydkie

Gość ja bo ja
ja mam cienkie usta i jestem zołzą przyznaję się, mam też silny charakter i cięty język. Ale również jestem bardzo wesoła, na imprezach zawsze wiodę prym otoczona towarzystwem.Generalnie jestem zajebista

Gość to porazkaaa
:D

Gość ffsf
co za porazka ... "Są tragiczne. Piszę ze swojego doświadczenia. Zołzy i idiotki . W dodatku wyglądają jak podstarzałe wiedźmy i muszą stroić te swoje minki bo chcą uwydatnić to NIC." Nic dodać, nic ująć.

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
a ja wam powiem ze..... autor ma racje co do tych waskich ust mialam kolezanke z takimi o boszszsz coz to byla za suka a te z murzynskimi ustami to w wiekszosci k**wy i obciagary, ale moze nie wszystkie najladniejsze sa srednie usta racja!sredniej wielkosci usta sa najladniejsze, ani za duze, ani za male wiedzminowe krechy. ja mam wlasnie srednie i jest mi w nich idealnie. a mam tez kolezanki z waskimi warami i sa to kurwy i kapusie, wyzej sraja niz dupe maja a jedna to na dodatek glupia i dziwka drutociagara:-O mariolka szmatka, nie dosc ze usta jak niteczki to jeszcze debil bez zawodowki nawet i suchy szkieletor bez cycow

Gość Sophi
Jak tak to czytam to dziękuje wszystkim (w imieniu wszystkich dziewczyn z cienkimi ustami) za cudowne komplementy. No ale tak, bo jak inaczej to tylko wygląd pokazuje jacy jesteśmy od środka. Nie ma co jeszcze raz serdecznie dziękuje :(

Gość wwwwhhhhdd
powiekszalas? wg mnie troche za duze :O tzn gorna warga

PAN MOŃCZYK Z BALLADY O LEKKIM ZABARWIENIU EROTYCZNYM JEDNEJ LASCE POWIEDZIAŁ ŻE NIE MA UST I KARIERY NIE ZROBI

Gość ja tam swoje lubię
ja ust nigdy nie powiększałam. Dostałam je w genach, po mamusi :) Kilka zupełnie obcych mi osób chciało na namiary na chirurga, który rzekomo robił mi usta ( jakaś kobieta podeszła w supermarkecie, itp.), ale ja nimi nic nie robiłam. Nie są wielkie. Są średnie :)

Gość ja tam swoje lubię
i mam usta jak żyletki kocham nimi ssać grube wary muzinów!

Gość ja tam swoje lubię
hahaha :D :P!!!! ale głupki z was!

Gość ja tam swoje lubię
ładnie macie najebane pod sufitem...! Każda fotka, to fotka zerżnięta z neta???!!! Pokaż skąd trollu i uważaj co piszesz w necie, bo nie jesteś anonimowy!

Gość ja tam swoje lubię
Tak się podnieciłam że zapomniałam prozacu :P

Gość ja tam swoje lubię
Na psychozy nie ma lekarstwa :D

Gość ja tam swoje lubię
i na moje pierdiolenieeee!