Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Soledad

bardzo wysocy faceci

Polecane posty

Gość Monique222
zbyt szczupła? też jestem szczuplutka ,ale ty musisz szkieletem być skoro jesteś ,,za szczupla na miss"

Gość RedslimTea
haha, ale się uśmiałam czytając ten topic. Tak naprawdę to Monique ma rację. Wyższe dziewczyny zazdroszczą tym mniejszym.Mniejsze są naprawdę kobiece.. Sama chciałabym miec te 165, a mam 175...ale tego nie wybieramy ;) pozdro dla wszystkich :)

Gość xxxdxd
wolę być szkieletem niż tłuściochem z cellulitem 😠. Przecież Miss są grube :O nawet nie wiesz ile agencji modelek mnie chciało a ja głupia odmówiłam :D ale może jeszcze nie jest za późno na karierę modelki, kto wie. ty możesz sobie tylko o tym pomarzyć::D

Gość Monique222
175 jest ok jak dla mnie ;) wogóle wiesz jak wcześniej pisałam nie mam nic do wysokich. ale 180 to dla mnie za wysoki wzrost i już jak na dziewczyne

Gość ertyuiouop
Redslim-ale nie wrzucaj tak wszystkich do jednego worka,bo ja szczerze z ręką na sercu bardzo się ciesze ze swojego wzrostu bez tego chyba bym nie miala figury jaka mi sie podoba ..a zadko ktora z dziewczyn jest zadowolona ze swojej figury ...ale uwazam,ze są tez i niskie ,które są zniewalająco piękne (Eva Longoria-wg mnie ma masakryczną figure,ale twarz i karnacje piękną) i to własnie to przykuwa taką uwage,wiec przestancie juz sie objezdzac ..

Gość Monique222
taaa miss grube. może jeszcze powiesz ,że ja przy wadze 49 przy 163 jestem gruba tzn ,że jesteś naprawde głupia...

Gość xxxdxd
no tak, nikt niskich nie broni to aż sama musi pisac na kilku nickach żeby udowodnić jakie to niskie są boskie i nawet wysokie laski im zazdroszczą i że niby wysoka modelka zamieniłaby się wyglądem z kurką o wzroście 155 cm , ha ha ha.

Gość RedslimTea
tu nie chodzi o cm. jak jest zgrabna to nawet 155 wygląda elegancko :)

Gość ertyuiouop
rzadko*

Gość xxxdxd
mhm, trochę mogłabyś zrzucić tłuszczyku, ja przy wzroście 176cm wazyłam 46 kg teraz ważę 51kg i jestem z siebie bardzo zadowolona :D tym bardziej , że cały tłuszcz powędrował w stronę cycków :D jestem po prostu zbyt idealna, przykro mi, że aż tak cię to boli:D.

Gość Monique222
to szkielet z ciebie za przeproszeniem bo ja bym nawet chciała trochę przytyć bo jestem na granicy niedowagi

Gość RedslimTea
xxxdxd - czemu starasz się na siłę dowartoścować. Prawda jest taka,że te mniejsze dziewczyny mają powodzenie. Mówię mniejsze, nie małe. Istnieje przecież jeszcze pojęcie dziewczyn średniego wzrostu 160-170- naprawdę idealna miara dla dziewczyn. Mówię to jako wysoka kobieta

Gość Monique222
uważam ,że wysokie też mają powodzenie i potrafia być piękne ,ale po co ona tak ujada skoro jest taka zniewalająco piekna że wszyscy wymiękają? oczywiście nie wieżę w te bajki bo nigdy nie spotkalam się z taką urodą jak ona opisuje ,że wszyscy wymiękają łacznie z pięknymi koleżankami i druzynami piłkarskimi...

Gość tez mi debata
wzrost wzrostem ;] kwestia gustu mam kolege co jest srednego wzrostu a lubi wysokie dziewczyny takze tu kombinacji jest wiele, musi byc chemia a wzrost to juz drugorzedna sprawa

Gość xxxdxd
po prostu rozpierrdala mnie jak taka niska baba mowi mi, ze jestem gorsza od niej bo nie mam 168cm wzrostu jak "normalna kobieta" tylko 180cm a to jest przeciez wzrost faceta? :O to jest fair wg was? Aha i ona nie ma nic do wysokich kobiet , ale 180cm to juz przesada - więc "masz coś" do wysokich kobiet, gowniaro.

Gość mnie razi jedno
jak dziewczyna jest wyzsza od swojego faceta

Gość ej małaaa
znaczy monique! przykro mi, ale Twój facet nie jest bardzo wysoki, a takich dotyczy temat. Więc zupełnie nie kumam po co się wypowiadasz. 1.83 to ledwo wysoki, jeśli o faceta chodzi :P

Gość xxxdxd
o właśnie, to samo miałam powiedziec, ale zapmniałam :D nie rozumiem po co w ogole się tu wypowidasz monique, skoro ciebie ten temat nie dotyczy? bo przeciez twoj facet w zadnym wypadku nie jest BARDZO wysoki. Bardzo wysoki moim zdaniem zaczyna się od 190cm :P

Gość klara.80
ta cała monique jest żałosna hahahha! nawet nie udawaj że żal ci dupy nie ściska bo to widac na pierwszy rzut oka, tak się ciskasz

Mój Mąż ma 198 cm wzrostu, a ja...wstyd się przyznać (bo tak mało). Nieraz zostaliśmy otaksowani wzrokiem na ulicy,ale co poradzę- nie rozciągne się ani już nie urosnę

Staram się :-). Wiadomo, ze tak naprawdę jest mi w rezultacie wszystko jedno czy ktoś się patrzy czy nie. To nie ma wpływu na moje małżeństwo. Ale czasami naprawdę jest to krępujące- niektórzy w ogóle się nie krępują- bezczelnie sie patrza i jeszcze głośno komentują. Zabawane sytuacje bywają z dziecmi, które chyba uważają mojego Męża za wielkoluda ;-)

Jesteście wyjątkowi i z tego należy się cieszyć ;) Ja jestem wysoka,mam 180 cm wzrostu i bardzo często słyszę komentarze w stylu : 'ale jesteś wysoka' , 'o rety,ile masz wzrostu?' , 'głupio mi iść bo obok Ciebie bo jestem przy taka mała'. To jest niesamowicie wkurzające.Ja nie komentuję wzrostu niskich dziewczyn ,mowiąc 'ale jesteś mała' albo 'uważaj bo cię rozdeptam' :O.

Gość wysokatrzydziestka
A ja sobie czasami żartuję z moich przyjaciółek, mówiąc do nich: "Hej, co tam słychać na dole?" :P:P Ale to są moje najcudowniejsze przyjaciółki i doskonale znają się na żartach. zresztą same też mi podobnie odpowiadają :P W myśl facebookowej zasady: "dopierdalam swoim najlepszym przyjaciołom jak wyraz sympatii" :P:P:P

Gość ole ole ole ole nie damy sie
a jak myslicie. facet ma jakies 2,10 m wzrostu. ja mam 180cm czy to go moze zachecac do zainteresowania sie mna czy tak WYSOCY faceci tez walą do niskich 155?

Gość lil'la
ja tez mam 1,80 i uwierz mi, ze wysocy faceci bardzo się mną interesują:P siatkarze np. :D:)

:D ja tez widze zainteresowanie,ale sa tacy co sie boja wysokich kobiet :D

ja nie zazdroszcze niskim, jeszcze nosze buty na obcasie, uwielbiam. niech konuski maja kompleksy,nie my a co! :D