Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliviaaa122332930

czy mam szansę zostać

Polecane posty

Gość oliviaaa122332930

fotomodelką kiedy mam 163 cm wzrostu i mam 22 lata? z urodą jest bardzo dobrze , wygrywałam nawet regionalne konkursy piękności. tylko ten wzrost i wiek się nadają? chciałam spróbować jak byłam młodsza raz nawet miałam propozycję ,ale wtedy jakoś się nie zdecydowałam poza tym ta agencja z tego co się zorintowałam była mało profesjonalna. ale wtedy mieszkałam w małej miejscowości. co myślicie?

Gość khiu
no wiesz , ciezko tak ocenic, skoro sie siebie nie wstydzisz to pokaz zdjecie , moze cos wiecej powiem, na temat ogolny

Gość oliviaaa122332930
nie chodzi mi o ocenę wyglądu i nie chce tu wstawiać zdjęc. ludzie oceniają mnie jako ładną to wiem na pewno , ale chodzi mi o to czy nie jestem za niska i za ,,stara"?

Gość khiu
wiem o co Ci chodzi, ale fakt jest taki,ze 22 lata to juz zadkosc gdzie mozna cos osiagnac, wzrost , hmm niby fotomodelki moga byc nieskie, ale w tych czasach to tez zdakosc , wola jak sa wyzsze nawet te foto, dlatego pytam o zdjecie, bo czasem jak dziwczyna ma to cos w sobie, a nie tylko urode, ale tez urok, to sie agencje moga skusic . Nie ma co keirowac sie opinja znajomych, wiem to z doswiadczenia

Gość lekjfoijohgodfjgoidfjg
a czemu nie? u fotomodelek na wzrost nie patrza

Gość khiu
tak sie wam wydaje , teraz ciezko ejst znalesc agencje, ktora przyjmuje sme fotomodelki, o niskim wzroscie, nawet na fotomodelke czasem wymagaja 170 , 175 cm , albo chociaz te 168 , wiem bo sie tym zajmuje , wiec jesli modelka jest nizsza w tedy ocenia sie ja ogolnie, a jesli ma to cos to ma szanse , jesli po prostu jest ladna i niska to zajmuje lawke rezerwowa, albo odpada