Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the_baker

nauka na gitarze.

Polecane posty

naucze siie grac na gitarze akustycznej jesli przez cale wakacje codziennie bede cwiczyl 2 gdz dziennie. ?? i jak najszybciej nauczyc sie chwytow barowych. ?

Gość kjhgtfrdfghjk
taki clapton gra od 50 lat codziennie po kilka godzin i w wywiadach twierdzi, że nic nie umie i jeszcze przed nim wiele nauki. więc sam sobie odpowiedz

nauczysz sie chwytów i może brzdąkniesz jakąś melodię ;) ale GRAĆ NIE BĘDZIESZ ;) na to trzeba czasu. barowe są bardzo trudne, one przychodzą później ;)naucz sie najpierw podstawowych i swobodnego przechodzenia miedzy nimi

no w sumie to podstawowe juz potrafie. kilka piosenek tez zagram. tylko jeszcze bardzo taki niesoczysty dzwiek jest znaczy bardzie chodzi o bicie niz dociskanie strun i nie wiem co zrobic zeby popraiwc to glupie bicie. ; /

Gość kjhgtfrdfghjk
rozumiem, że czytanie nut i nauka gam cię nie interesuje. gra to dla ciebie brzdakanie z książki z akordami albo tabulatury niczym cygan w tramwaju?

znaczy czytac nuty itp potrafie, bo skonczylem szkole muzyczna. tylko teraz załuje ze wybralem klarnet, a potem saksofon, bo do niczego mi sie to w zyciu nie przyda, a gitara owszem tak ; D taak chodzi mi zeby grac "niczyn cygan w tramwaju" haha ; DD