Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozorpozorpozor

Ginekolog

Polecane posty

Gość pozorpozorpozor

Za tydzień mam wizytę u ginekologa, ale boję się, że na ten dzień może mi przypaść okres bo mam bardzo nieregularny i m.in. z tego powodu idę do niej. To dopiero moja druga wizyta w życiu, więc nie wiem, czy jeżeli będę miała tego dnia okres mam tam pójść tylko z nią porozmawiać, pójść przełożyć wizytę, czy nie pójść wcale?

Gość Lucija
Też tak kiedyś miałam. Tuż przed wizytą dostałam okresu. Chodzę na NFZ bo na priv mnie nie stać więc jakbym nie poszla to znów musialabym długo czekać na termin. Weszlam strasznie zestressowana i od razu mówię w czym rzecz. Ale gin powiedzial: Nie ma problemu. Jabym mdlał na widok krwi to nie wybrałbym zawodu lekarza. A potem normalnie mnie wypytał z czym przyszłam i zbadał.

Gość pozorpozorpozor
Bardzo dziękuję. Jeżeli tak się stanie to zrobię tak jak Lucija bo też na prywatne wizyty mnie nie stać, a czekać tak długo w tych męczarniach to koszmar. Dzięki ;)

Ja sie umowilam do ginekologa bo okres mi sie spoznil 53 dni... i w poczekalnie wyczulam ze chyba dostalam... co sie po ogledzinach okazalo prawda... wchodzac do gabinetu powiedzialam na czy problem polega... zbadal mnie, zrobil usg dopochwowe, wiec nie widze problemu i powodu dla ktorego trzeba by przekladac wizyte