Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajalakabajka

Depilator usuwający włoski wraz z cebulkami

Polecane posty

Gość takajalakabajka

Witam! Zawsze depilowałam nogi przy pomocy wosku, ale jest to dość czasochłonny proces, więc postanowiłam postawić na depilator... i tutaj pojawiają się moje pytania. Czy faktycznie istnieją depilatory, które dają taki efekt jak wosk, tzn. usuwają włoski wraz z cebulkami, a te odrastają dopiero po 2-4 tygodniach? Jakie w takim razie możecie polecić depilatory, które spełniałyby to zadanie? Jeżeli używając depilatora miałabym sobie usuwać włoski, tak jak przy zwykłym goleniu maszynką, to ja dziękuję :) Wolę wtedy męczyć się z woskiem ;) Dlatego zwracam się do Was z prośbą o opinię. Wiadomo, że wydatek na depilator, to koszt powyżej 200 zł, a ja nie chcę aby te pieniądze poszły w błoto na depilator, który nie spełnia obietnic producenta ;) Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi!

Gość depilatory z założenia
usuwają włoski z cebulkami czasami zdarzają się włoski urwane lub złamane mi po depilatorze włoski odrastają ok 1,5 tygodnia, taka samo jak po wosku niestety po depilatorze włosy często wrastają w skórę

Gość Magnoliaaaa27272727272
Mnie się coś nie chce wierzyć w to, że depilator może działać tak jak wosk czyli, że może usuwać włosy wraz z cebulkami...

Gość siemasz malenka xD
depilator dziala identycznie jak wosk.stad bol przy wyrywaniu wlosów :) ehhh narodzie :D mi wlosy odrastaja po 3 tygodniach slabsze i jasniejsze..:)

Gość lalalalalalalalalalalla
ale depilator też jest czasochłonny

Gość a jakie depilatory
możecie polecić?

Gość nie wiem jak dziala wosk ale
mi po depilatorze wlosy odrastaja po 5 dniach

Gość kiniusia milusia
ja mam depilator brown. Niestety to prawda ze wlosy bardziej wrastaja, dlatego nie używam go na uda tylko na lydki. Zreszta na kazda czesc ciala uzywam co innego.