Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka***********

parkowanie równoległe !!

Polecane posty

Gość gość
Ja osobiście polecam Karmaxy. Pomogą wam w tak trudnym zadaniu, jakim jest parkowanie.

Gość gość
Hmm zgodzę się co do Karmaxów. Rzeczywiście barzdzo ciekawy i co najważniejsze przydatny wynalazek.

Gość gość
Zgodzę się. Karmaxy są bardzo przydatne w takich sytuacjach i dlatego włąśnie każdemu je polecam.

Gość gość
Teraz całkiem prosto jest mieć prawko bez użerania się z egzaminami i wtapiania nieskończonych pokładów kasy. Wystarczy zamówić sobie z fastidcard.com tak zwane prawko kolekcjonerskie, opcja jest, jak się okazuje, w pełni legalna.

Gość gość
Super, że zdałaś. Sama miałam duże problemy z tego rodzaju parkowaniem i dopiero później, gdy od firmy http://www.stopol.info/ zakupiłam czujniki parkowania, to tak naprawdę się nauczyłam solidnie tego manewru

Gość gość
Też miałam spory problem z parkowaniem. Postanowiłam, więc zakupić kamerę cofania do swojego samochodu i to była dobra decyzja. Zakupiłam ją od www.stopolgroup.pl Na ich stronie znajdziecie kamery cofania, czujniki parkowania i inne przydatne akcesoria samochodowe.

Gość gość
Też mam problem z parkowaniem i od jakiegoś czasu ciągle chodzą mi po głowie myśli, że nie dam rady na egzaminie....znajomi to już mi nawet prawko z offshoreidcardscom kupili tak dla żartu choć jak je zobaczyłam to nie mogłam uwierzyć, że to tylko kolekcjonerska wersja.