Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lotterka

Skad biorą sie ludzie, ktorzy studiuja tylko 1 kierunek?

Polecane posty

Gość Lotterka

Przeciez dzisiaj osoby po 1 kierunku nic nie znacza - z takim dostepem do studiow wyzszych trzeba byc idiota, zeby z tego nie korzystac

Gość student jednego kierunku
Niektórzy ludzie studiują na poważnych kierunkach, których nie da się pogodzić z drugim. Ty zapewne jesteś na politologii, filozofii i pedagogice?

Jeszcze mniej od tych, którzy maja jeden kierunek (a nawet żadnego!) Znaczą osoby, które myślą, że papier (albo tez stos papierów) czyni z nich osoby ważne i znaczące i daje prawo do zrównywania innych z dnem...

Gość no i pewnie po socjologii
jest autorka ewentualnie po zarzadzaniu;P, spróbuj moze postudiowac jednoczesnie elektronike i medycyne?

jak ja studiowałem to na roku był dwóch co studiowali dwa kieunki, nie potrafię zrozumieć, jak mozna to robić.....albo nędzne studia, albo same geniusze się rodzą .......

Gość technologia chemiczna
studiuje to trzeci rok i ledwo starcza czasu zeby ogarnac jeden kierunek a co dopiero o drugim mowa w mne w grupie dziewczyna z stypendium naukowym najlepsza na roku chciala wziac drugi kiernek ale dziekan sie nie zgodzil bo powiedzial ze nawet fizycznie nie da razy byc na wszytkich laborkach i mial racje wiec nie pierdol stdencie studiow o nicznym

ja byłem na politecznice, Budowa Maszyn, a ci ludzie studiowali dodatkowo na matematyce, ale to typowe okularnicy i naukowcy bez życia realnego....

Gość Lotterka
Po prostu nie jestescie zdolni. Sama studiuje 2 kierunki - architekture i matematyke, bo nie chce jak jakis los byc nikim po studiach

Gość hiulhu
haha. Studiowanie 2 kierunkow, to paradoks Polaczkow. Za granica nikt by na to nie wpadl, ludzie studiuja jeden kierunek, ida do pracy gdzie zdobywaja to co liczy sie najbardziej DOSWIADCZENIE, a potem najwyzej dojsztalcaja sie bardziej, robiac magistra. Zarabiaja duzo, zyja na wysokim poziomie, a Polacy studiuje po 2,3 kierunki i maja zerowa wartosc na rynku pracy, bo zadnego pracodawcy nie obchodzi, ze ktos potrafi zakuc do kilkudziesieciu egzaminow i zapomniec wszystko po tygodniu. Liczy sie doswiadczenie!

Gość abiatreczka
za to ty, AUTORKO nic nie znaczysz dla mnie.

Gość do Lotterki
Mam dla ciebie złą wiadomość: będziesz nikim z ukończonymi dwoma kierunkami.

no mówię, że politechnika połączona z matematyką, ale to nie było dla mnie, na uczelni i tak bym nie został, no chyba że dziekanica, prędzej by świętą została...

Jak mnie wkurwiają takie szmaty Jak możesz, lachociągu, oceniać kogoś tylko w ogóle go nie znając??!!?? Nikim? Co to znaczy wg ciebie nikt? Bo dla mnie ikt to taka lalunia jak ty, która nie ma w życiu nikogo, kto by ją docenił, dlatego musi się pochwalić na forum!

no to jestem pelna podziwu ze potrafisz studiowac az 2 kierunki i pracowac na pelen etat zeby sie utrzymac i dajesz rade...czy moze ci rodzice pieniazki daja? dorosnij!

Gość lalalalalanananaa
studiuje 1 kierunek,bo jestem na studiach dziennych,prywatnych i place prawie 500 zl miesiecznie i musze na te studia zarobic wiec nie mam czasu juz na 2 kierunek, a Ciebie pewnie mamusia utrzymuje i twoim jedynym obowiazkiem jest chodzic na zajecia i sie uczyc! hahahaha :P

zdarzają się ludzie wyjątkowo zdolni i pracowici. W akademiku mieszkał facet, co nauczył sie wietnamskiego, co ja uważałem za szczyt zdolności.....

Gość abiatreczka
no dokładnie, znalazła się taka inteligentna która jest przecież "kimś" bo studiuje 2 kierunki a my nikim bo studiujemy 1. lol

Gość Lotterka
Jacy wy madrzy - a pozniej tacy jak wy dzwonia do mnie po korepetycje z matematyki za 30 zl/h, bo nie potrafia wyliczyc prostej calki podwojnej

ja mieszkam za granica, studiuje na dziennych, w tym roku musialam oplacic za cale studia sama, oprocz tego pracuje na pelny etat bo musze zaplacic za mieszkanie, oplaty, kupic jedzenie itd, wiec zastanow sie kto ma tutaj pojecie o zyciu..

Gość wypchaj się
ja studiowałam jeden kierunek STOMATOLOGIĘ i co ? tym masz sosjcologie pedagogike psychologie naraz i jesteś bezrobotna

Gość idz do lekarza!!!!
autorka to idiotka :O Ludzie studiuja 1 kierunek i PRACUJA! Bo teraz liczy sie staz, a nie jakis papierek z uczelni. Na uczelniach niczego sie nie nauczysz :O

Ja mam studia plus podyplomowe, ale do głowy by mi nie przyszło uważać innych za "nikogo", bo nie pokończyli tego, co ja skończyłam :o Musisz mieć przeogromne kompleksy:o

Gość wypchaj się
napisała Germanotta

A po co im sterta papierów po bezsensownych studiach? Nie wiem czy pracodawca byłby zadowolony z pracownika full-service( po kilku kierunkach studiów). Jak dla mnie, osoba robiąca dwa kierunki, żadnego nie nauczy się porządnie.

Gość abiatreczka
i chooj że dzwonią do Ciebie?? przynajmniej sobie zarobisz. Nie każdy urodził się z mózgiem ścisłowca jak ty. i prosze Cię, napisz lepiej coś "inteligentnego" na miare inteligentnego człowieka a nie breedzisz

Gość 01mk
studiowałam filologię na UW próbując połączyć to z pracą, wytrzymałam 4 miesiące i narobiłam sobie zaległości w szkole. nieważne co się studiuje ale gdzie się studiuje. dobre uczelnie trzymają poziom

Gość abiatreczka
a co się będziecie wysilać, pójdzie na rozmowe kwalifikacyjną i zobaczymy kto był mądrzejszy.. czy tak bardzo ucieszą się z jej papierków czy raczej woleli by kogoś z doświadczeniem?? zobaczymy lotterko haha

Gość no nie wierzę......
że studiujesz dwa kierunki, jesteś prowokator-ką/em :) skąd się tacy mitomani biorą??? z dupy chyba