Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lotterka

Skad biorą sie ludzie, ktorzy studiuja tylko 1 kierunek?

Polecane posty

Gość sosssssss
:D ale sie uśmiałem xD powiedz mi po co studiowac na wielu kierunkach jak i tak skorzystasz z jednego na ktorym bedzie zarabiac maks 2 koła w dodatku nic nie zastapi doswiadczenia ktore dzisiaj jest wymagane nawet od młodych ludzi :D

Gość kjhghdf
hahah matematyka i architektura co to za kierunki?? wcale się nie dziwię ze starcza ci czasu na dwa kierunki. zapewne z dawania korepetycji z matematyki wyżyjesz haha. a co po architekturze, chyba masz zbyt wielkie ambicje. myslisz ze studiujac dwa kierunki jestes kims? i to jeszcze jakie?? znam ludzi którzy studiuja powazne kierunk np. prawo dziennie i stosunki miedzynarodowe zaocznie na uniwersytecie i takie osoby moga się wypowiadac w tej kwestii ale ty ze swoimi dwoma nedznymi kierunkami zamknij sie lepiej w domu i dawaj te swoje korepetycje a nie wypowiadaj sie na forum bo nic konkretnego i madrego nie masz do powiedzenia. a tak jak ktos wyżej juz napisal pewnie rodzice cie utrzymuja i dlatego mozesz sobie pozwolic na dwa kierunki ktore swoja droga nie sa jakos specjalnie trudne, wiec wez sie lepiej do roboty dziewczyno!!!!

Gość sosssssss
to niech studiuje co chce byle by nie wyzywac i ponizac innych nie studiujących wiele kierunków lub wcale nie niestudiujących :)

Gość dsfssaaa
im wiecej kierunkow masz tym mniejsze szanse na prace w Polsce bo polskich pracodawcow nie stac na placenie pensji takim geniuszom. ja jestem po liceum,teraz szkola policealna ekonomia i mysle,ze cos znajde. Na studia sie nie nadaje,nie mam czasu na zakuwanie. moze kiedys

Gość sosssssss
dzisiaj to brakuje ludzi do łopaty bo tych po studiach jest mnostwo, kazdy chciałby siedziec przy biurku i pierdziec, niestety juz sie skończyły takie miejsca pracy tak wiec trzeba sie wziaść do prawdziwej pracy :)

Gość fafarafafa
Autorka pewnie jest typem niedowartościowanego człowieka:) jedyny jej sposób na dowartościowanie to zbieranie makulatury w postaci papierków po ukończonych studiach. Nie ma to jak lecieć w życiu na ilość a nie jakość co ? Śmieszy mnie to całe studiowanie byle czego. Ja powiedziałam sobie ,że pójdę na studia jak znajdę kierunek który mnie kręci bo na studnia idzie się po wiedzę nie po papierek a na kij mi wiedze z dziedziny która mnie nie interesuje.

za łatwy jest dostęp do studiów , każdy tępak ma coś skonczone , wymagania płacowe rosną a do łopaty albo na kasę nie pójdą bo przecież mają studia